Hydrophil Bamboo kefe gyerekeknek (puha) - kék

Kód: 6530
1 540 Ft
A termék forgalmazását megszüntettük

A fenntarthatóan előállított termékeknek nem kell unalmasnak lenniük. Ezt bizonyítják ezek a Hydrophil bambusz fogkefék is, amelyek maximális környezettudatossággal és eredeti kivitelben készülnek. Nagyon jól néznek ki, és nemcsak a fürdőszobádban tűnnek ki. Próbáljon meg csomagolni egy hátizsákba, amelyet fesztiválra vagy széles hétvégére tölt el. Garantáltan felhívja magára a figyelmet!

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Hydrophil Bamboo kefe gyerekeknek (puha) - kék

100% -ban megújuló forrásokból

A fenntarthatóan előállított termékeknek nem kell unalmasnak lenniük. Ezt bizonyítják ezek a Hydrophil bambusz fogkefék is, amelyek a környezet maximális tiszteletben tartásával és eredeti kivitelben készülnek.

Nagyon jól néznek ki, és nemcsak a fürdőszobádban tűnnek ki. Próbáljon meg csomagolni egy hátizsákba, amelyet fesztiválra vagy széles hétvégére tölt el. Garantáltan felhívja magára a figyelmet!

Az ecset 100% -ban megújuló forrásokból készül . Teste bambuszból, közepesen puha sörtéi ricinusolajból készülnek . Természetesen ökológiai és újrahasznosított papírdobozban érkezik haza. Ha ezt választja, akkor hozzájárul a műanyag termékek gyártásának és fogyasztásának csökkentéséhez is.

Azt is javasoljuk, hogy vásároljon praktikus bambusz állványt az ecsetekhez. Vagy kisebb egy keféhez, vagy nagyobb 3-4 keféhez. És természetesen az egyik nagyszerű fogkrémünk (vagy gyermeki fogkrémünk) vagy 100% -ban természetes por aktív szénnel történő fogfehérítéshez is. Az alapos szájhigiéné magában foglalja a nyelv tisztítását is, ami már nem csak tisztító jóga technika. Előnyeit ma már a modern orvostudomány is elismeri. Ezzel az egyedülálló lehúzóval magától megy!

Miért bambusz?

A bambusznak számos előnye van. Nagyon sok és gyorsan növekszik (megfelelő körülmények között napi 1 métert is képes kezelni). Ez több oxigént és több feldolgozott CO2-t jelent. Körülbelül 32 millió hektár területtel rendelkezik a világon (valóban sok futballpálya található), és a növénytermesztéshez nincs szükség növényvédő szerekre, mert természetesen antibakteriális. És ez átkerül a fogkefékre is - az antibakteriális anyagok megölhetik a baktériumok különféle csíráit, amelyek egyébként hibát követnének el a szánkban. Mindezek mellett a bambusz valóban erős és kellemes a kezének.

Ráadásul lebomlik, ezért a legegyszerűbb megoldás (amikor lejár) visszavezetni a Földre - csak temesse el valahova az erdőbe. Nem tart sokáig, és lebomlik. A második lehetőség az, hogy egyszerűen elégetni kell.

Mi is pontosan a ricinusolaj?

A ricinusolaj a ricinusolaj magjaiból nyert növényi olaj, amely elsősorban Indiában, Kínában és Brazíliában terem. A poliamid szálak, azaz nylon gyártásához használt olajsavak körülbelül 80% -ából áll az ecset sörtékhez. De! Annak ellenére, hogy pusztán természetes anyagról van szó, ez nem jelenti azt, hogy ha (bio) műanyagot készít belőle, az biológiailag lebontható. Tehát amikor az ecsetnek vége, törje meg a sörtefejet és dobja bele a vegyes hulladékba. Ezután eltemetheti a fogkefe testét, vagy kidobhatja az erdőbe, az lebomlik.

És mi van a színekkel?

Valószínűleg van értelme, hogy ha a Hydrophil termékeinek 100% -os tisztaságán alapul, akkor nem használ semmilyen kémiai festéket. És ez így van. Együttműködnek az AURO céggel, amely több mint 30 éve gyárt természetes anyagokból festékeket. Színeik könnyen lebonthatók, nem terhelik a környezetet, sőt, legalábbis véleményünk szerint nagyon szépek.

És lesz-e ennivalójuk a pandáknak?

A moso bambusz vagy a Phyllostachys edulis fajtát bambusz kefékhez és tokokhoz használják, amelyeket a pandák nem esznek meg. Az óriáspandák, amelyeknek csak mintegy 1700 egyede van a vadonban, főleg a Pseudosasa japonica (bambusz metake), a Phyllostachys nigra (fekete bambusz) és a Phyllostachys bissetii (Bisset's Leafhopper) fajtákkal táplálkoznak. Így a vörös pandák is. Tehát nem kell attól tartania, hogy kiveszi a bambuszt a pandák szájából.

És megint Kína!

Igen, ez igaz. Ezeket az ecseteket Kínában is gyártják. De felelősségteljesen. A Hydrophil fiúk ismerik a gyárat, rendszeresen látogatják és folyamatosan áttekintik, mi történik a gyárban, és hogyan zajlik maga a gyártási folyamat. Szeretné tudni, hol született a fogkefe? Akkor nézze meg ezt a videót:

Meg kell találni a megfelelő tisztítás módját!

"Mindent tegyen a lehető legjobban" - mondja az egyik tolteci közmondás. Még a fogmosás is helyesen és rosszul történhet. Tehát ismételjük meg az alapelveket:

 • gyengéd körkörös mozdulatokkal tisztít az ínytől a fogig (nincs súrolás, mint egy gyűszű),
 • rágófelületek, míg végül
 • Napi 2-3 alkalommal egyszer használjon fogközi kefét és / vagy fogselymet.
 • lassan és hosszú ideig jobb, mint gyors és dühös,
 • várjon 30 percet egy tisztító étkezés után,

Néhány tipp befejezésül

 • Ideális esetben cserélje le az ecsetet 3 havonta - amíg a sörték el nem kezdnek hasadni.
 • Ha beteg (influenza / köhögés / orrfolyás ...), várjon, amíg felépül, majd cserélje ki a fogkefét.
 • Cserélje meg a pasztát is - a szájban lévő mikroflóra gyorsan megszokja, és folyamatosan meg kell lepni :-).
 • Válasszon egy színt, amelyet csak élvez, és tegye a fogmosást rituálévá.
 • Mivel a Hydrophil a vízről szól, tudd meg, hogy csak az ecsetet kell áztatnia, majd öblítenie. Előfordulhat, hogy a víz nem folyik folyamatosan, amikor fogat mos.
 • Legyen hidrofil a fogmosás során, ez megtérül. :-)

Szín

kék

Sörték hossza

12 mm

Anyag

 • test: fenntarthatóan termesztett bambusz
 • sörték: ricinusolaj nejlon

A sörték sorainak száma

4

Sörték száma

körülbelül 800

Rostvastagság

6 millió = 0,1524 mm

Sörtés finomság osztály

Puha

Származási ország

Kínában felelősségteljesen készült.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkefék
Súly: 0.01 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: