Gaia Cup menstruációs kupa - kicsi

Kód: 98080
Akció Tipp
Márka: Gaia Cup
8 585 Ft –22 %
1798f59f39819bce9d9d955bd3d98d81 gaia cup menstruacni kalisek s 02040 0001 bile samo w
8 585 Ft –22 % 6 640 Ft
Raktáron (1 db)

A menstruációs poharak egészséges, olcsó és ökológiai alternatívát jelentenek a párnák és tamponok számára. Könnyű, kényelmes és megbízható használni. Az S-méretű pohár 25 év alatti lányok és nők számára alkalmas, akik még nem szültek természetes úton, valamint gyenge vagy normál esetben súlyos menstruációval rendelkező nők számára.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Gaia Cup menstruációs kupa - kicsi

A menstruációs poharak egészséges, olcsó és ökológiai alternatívát jelentenek a párnák és tamponok számára . Könnyű, kényelmes és megbízható használni. Sok évig fog tartani, így nem kell pénzt költeni betétekre vagy tamponokra, és nem keletkezik pazarlás.

A cseh Tierra Verde kisebb menstruációs kupa Gaia Cup tökéletes időtálló dizájnnal rendelkezik a cseh ANFAS felső stúdióban. Az S méretű csészén kívül a csomag tartalmaz egy pamut táskát is a tárolásához,   szövet bugyi bélés   és egy kis csomag (50 g) tisztítóport   Gaia Magic Touch.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pohárméretet

A kisebb menstruációs csésze:

 • nők és lányok 25 év alatt,
 • nők és lányok, akik még nem szültek természetes úton,
 • gyenge vagy általában súlyos menstruációjú nők.

8 ok, hogy elmegyünk egy csészéért

 • Egészségesebb, mint a tampon. A tamponnal ellentétben a baktériumok nem tudnak szaporodni egy csészén, és azt nem impregnálják semmilyen vegyszer.
 • A csészék nem társulnak toxikus sokk szindrómával.
 • A csésze behelyezése rendkívül egyszerű. Puha orvosi szilikonból készül, és tökéletesen illeszkedik a hüvelybe.
 • A karbantartás nagyon egyszerű, csak menstruáció előtt 5 percig forraljuk vízben.
 • A pohár nagyon hosszú élettartammal rendelkezik. Megfelelő karbantartással akár 15 évig is eltarthat. Tehát nem kell újra és újra párnákat és tamponokat vásárolnia, és aggódnia kell, hogy eleget visz-e magával.
 • A csésze sokkal környezetbarátabb. Képzelje csak el az évek során megtakarított párna és tampon mennyiségét.
 • A csészét minden tevékenységhez felhasználhatja, beleértve az úszást és a kerékpározást is. Nem is tudja, hogy megvan.
 • A poharat olyan nőknek ajánlják, akiknek problémái vannak a visszatérő hüvelyi mycosisban. Nem szárítja a hüvely nyálkahártyáját.

Hogyan kell használni a csészét

 • A legjobb, ha megpróbálja behelyezni a poharat a menstruáció kezdete előtt, hogy megtalálja az optimális helyet. Ha még nem biztos a helyes megvalósításban, használja azt biztosan   bugyi bélés.
 • A legjobb, ha a csészét guggoljuk. Ha a menstruáció kezdete előtt helyezi be, akkor jó megnedvesíteni a csészét. A menstruáción kívüli bevezetés sokkal nehezebb, a hüvely nyálkahártyája nem annyira perfundált. Ne halasszon el! :-)
 • Tartsa a csészét a hüvelykujja és a mutatóujja között, és helyezze be a hüvelyébe. Nem kell nyomulni. Amikor a csésze minden a hüvelyben van, elengedheti és kinyílik. A behelyezés nem bonyolultabb, mint egy tampon behelyezése, ezért nem kell aggódni semmitől.
 • Annak érdekében, hogy a csészét helyesen illessze be, fogja meg a szárát, és próbálja kissé kihúzni. Ha ez nem működik, a bevezetés helyes volt, és létrejött a kívánt vákuum. Ha könnyű volt kihúzni, valószínűleg nem fejlődött megfelelően.
 • Ha eltávolítja, a csésze aljának megnyomásával törölheti a vákuumot. Ezután a csésze problémamentesen kihúzható.
 • Körülbelül ugyanannyi idő után ürítse ki a csészét, mint a tampon cseréje. Ha nincs tapasztalata, javasoljuk, hogy kb. 4 óra múlva ürítse ki. Hamarosan rájön, hogy hosszabb ideig hagyhatja telepítve. Legkésőbb 12 óra múlva ürítse ki. Telepítheti a poharat egyik napról a másikra.
 • Ha súlyos menstruációja van, a csésze az első napokban szivároghat. Ebben az esetben használja az i tartozékként   betét.

Hogyan kell vigyázni egy csészére

 • A menstruáció előtt sterilizálni kell a csészét. A legjobb módszer az, ha a csészét forrásban lévő vízben körülbelül 5 percig forraljuk. Javasoljuk, hogy egy teáskanál port adjon a vízhez   Gaia Magic Touch.
 • A menstruáció alatt történő ürítéskor egyszerűen mossa meg a csészét hideg vízzel, majd helyezze vissza. Javasoljuk, hogy nála legyen nyilvános WC-kben   vizesüveg.
 • A csésze idővel megváltoztathatja a színét, csakúgy, mint egy csecsemő cumi esetében. Ez nem azt jelenti, hogy piszkos.
 • A csésze használata teljesen szagtalan. A menstruációs vér csak kellemetlen szagot bocsát ki, miután érintkezik a párnával vagy a tamponnal, amelyeket különféle dezodorokkal impregnálnak.

Mire jó a szár?

A Gaia Cup minden csésze vékony szárral van ellátva, amely mérőeszközként szolgál az elegendő behelyezéshez. Miután többször elkezdte használni a poharat, rájön, hogy a szár zavar, vagy valójában egyáltalán nincs szüksége rá. Rövidítheti Önnek megfelelő hosszúságúra, vagy teljesen levághatja. Csak vigyázzon, ne sértse meg a poharat.

Emlékezz arra   a szárat nem használják a csésze eltávolítására , ebben az esetben   eltörhet . Az alját megfogva vegye ki a csészét. Csak nyomja meg kissé, ez felszabadítja a vákuumot, és egyszerűen kihúzza.   A szakadt szár nem csökkenti a csésze funkcionalitását   és a gyártó nem fogadja el panaszként.

Tierra Verde sro

A cseh-szlovák Tierra Verde sro vállalat ökológiai termékeket gyárt több márkanév alatt. Bio gyógyszertárának neve Sárga és Kék, a Tierra Verde kozmetikumok és az állateledelek találóan Catz & Dogz nevet kapták. A Tierra ezután a Casa Organica vagy a Mama Natura márkanév alatt napi használatra szánt táskákat, törölközőket és tasakokat importál, nőknek pedig Gaia Cup menstruációs csészéket is tartalmaz. Az összes brnói gyógyszertárat gyártja, és véleményünk szerint ez a legtisztább cseh öko-drogéria márka. Ezt bizonyítja az elismert Eco Garantie tanúsítvány, amelyre Csehországban egyedüliként lehet büszke. Ugyanakkor gondoskodik mind a fogyasztók jólétéről, mind a hulladék minimalizálásáról és az újrahasznosításról. Nem tesztel semmilyen terméket vagy anyagot állatokon, és választékunkban csak tiszta vegán termékeket talál.

Méret

Kicsi

Hangerő

20 ml (az oldalsó furatokig) / 23 ml (a szélekig)

Méretek

külső átmérője 38,5 mm, hossza 50 mm szár nélkül, szárhossz 10 mm; lágyabb, mint az L méret

Anyag

Orvosi szilikon

Csomagolás

1 db

Származási ország

Hong Kong (cseh tulajdonossal rendelkező gyárban)

Kérjük, vegye figyelembe a menstruációs pohár méretét, higiéniai okokból ezeket az árukat nem lehet visszaküldeni!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Menstruációs kelyhek
Súly: 0.05 kg
csomag tartalma: 1 db

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: