Eco Cosmetics szilárd dezodor BIO, 50 ml

Kód: 12497
2 880 Ft
Raktáron (>5 db)

Az Eco Cosmetics 100% -ban természetes szilárd dezodor (vagy deo stick) hatékony antibakteriális védelmet nyújt az olajbogyó levél és a mályva kombinációjának köszönhetően. Azonnal felfrissülni fog. Extra gyengéd még a hónalj érzékeny bőrére is.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Eco Cosmetics szilárd dezodor BIO

Az Eco Cosmetics 100% -ban természetes szilárd dezodor (vagy deo stick) hatékony antibakteriális védelmet nyújt az olajbogyó levél és a mályva kombinációjának köszönhetően. Azonnal felfrissülni fog. Extra gyengéd még a hónalj érzékeny bőrére is.

Dezodor vagy izzadásgátló?

Tudod, mi a különbség ezek között a kifejezések között, de tudásodból nem tennéd a kezed a tűzbe? Magyarázzuk el egyszer és mindenkorra! A dezodor olyan anyag kifejezés, amely semlegesíti a testszagot az izzadságtól (a baktériumok a hibásak). Az izzadásgátló viszont olyan anyag, amelynek célja a verejtékezés minimalizálása - emellett illatos összetevőkkel egészítik ki az izzadság kezelésére. Egyszerűen fogalmazva: nem minden izzadásgátló szer dezodor, de nem minden dezodor izzadásgátló.

Tehát mit válasszon? A test számos anyagot választ ki, többek között önmagának megtisztítása céljából. Pontosabban, az izzadás a salakanyagok kimosásának egyik módja. Ha megakadályozzuk ebben, például izzadásgátlók formájában, arra kényszerítjük, hogy őrizze meg a hulladék anyagokat - amit természetesen nem akarunk. Ezért izzadásgátlók helyett minőségi természetes dezodorok használatát javasoljuk.

És mi van a veszélyes anyagokkal, amelyekről beszélnek? Általában az összes (természetellenes) kémia általában kellemetlen külső beavatkozás a test számára. A rendelkezésre álló orvosi vizsgálatok szerint az egyik legnagyobb veszély a közös dezodorokban és izzadásgátlókban található alumínium és parabének, amelyek a testben maradnak, és állítólag a nők mellrákjával is összefüggenek. Ha azonban az Eco Cosmetics természetes útját járja be, akkor nem kell aggódnia ezen anyagok miatt.

Az EcoCert tanúsítás garantálja a legmagasabb minőséget

Ma már tudjuk, hogy a test felszívja azokat az anyagokat, amelyeket a bőrre, a legnagyobb szervünkre alkalmazunk. Ezért minden termék 100% -ban természetes összetételű, és nagyon szigorú EcoCert tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja az alapanyagok BIO minőségét, világszínvonalú és a legmagasabb minőségi garancia az Ön számára.

Mit jelent pontosan az EcoCert tanúsítás? Szigorúan ellenőrzi az alapanyagok minőségét, eredetét és tisztaságát. Ez azt jelenti:

  • az alapanyagok legalább 20% -ának BIO minőségűnek kell lennie (miután levonta a vizet, amely minden kozmetikai termékben nagy mennyiséget tartalmaz) - a jobb oldali paraméterekben a víz levonása nélkül, vagyis a teljes térfogatból adjuk meg az arányt, így a szám kevesebb, mint 20%),
  • az alapvető nyersanyagok nem tartalmazhatnak nehézfémeket, hidrogén-kloridot, peszticideket, dioxinokat, géntechnológiával módosított anyagokat (GMO-kat), nitrátokat,
  • a nyersanyagok legalább 95% -ának természetes eredetűnek kell lennie,
  • a növényi alkatrészek legalább 95% -ának BIO minőségűnek kell lennie,
  • parabéneket, szintetikus festékeket és tartósítószereket, mesterséges parfümöket, antioxidánsokat, kőolajszármazékokat és olajokat, zsírokat vagy szilikonokat nem használnak,
  • a vállalat tisztítja a kibocsátását, felelősségteljesen kezeli a hulladékot, és nem használhat agresszív vegyszereket,
  • egyetlen terméket sem teszteltek állatokon,
  • még a csomagolás sem tartalmazhat méreganyagokat, és újrahasznosíthatónak kell lennie (például a PVC vagy a polisztirol tilos).

Hozzávalók

Glicerin, Aqua, alkohol, nátrium-sztearát, Olea Europaea levél kivonat *, Malva Sylvestris kivonat *, trietil-citrát, Salix Alba kéreg kivonat, Chlorella Vulgaris kivonat, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Farnesol. * = ellenőrzött biogazdálkodásból származik

Hangerő

50 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: