MOOD BOOSTER: Természetes mentális egészség támogatás

A BrainMax Mood Booster  egy innovatív étrend-kiegészítő, amelyet a hangulat, a lelki egyensúly, a mentális tisztaság és a nyugalom támogatására terveztek. Gondosan kiválasztott 13 tudományosan bizonyított anyagot tartalmaz, amelyek a mentális egészség kulcsfontosságú aspektusait célozzák meg, és elősegítik a pozitív érzelmi állapotot. Ezek között találunk olyan gyógynövények standardizált kivonatait, mint az orbáncfű és a szent bazsalikom, az S-adenozil-metionint (SAMe), a B-komplex vitaminokat, a zöld teából származó L-teanint és a folátot, amelyek a mentális egészséget támogató szinergikus hatásukról ismertek. .

(Maďarština) Mood Booster (1)

A Mood Booster fő összetevői és hatásaik:

1.) Standardizált orbáncfű kivonat 0,3% hipericinnel

Az orbáncfű (Hypericum perforatum) olyan gyógynövény, amely széles körben elismert potenciális antidepresszáns és szorongásoldó hatása miatt . A hatóanyag, a hipericin kulcsszerepet játszik az olyan neurotranszmitterek modulálásában , mint a szerotonin, a dopamin és a noradrenalin , amelyek szabályozzák a hangulatot és az érzelmi válaszokat. Ez a kivonat elősegítheti az érzelmi egyensúlyt, csökkentheti a szorongást és javíthatja az alvás minőségét azáltal, hogy növeli a REM alvás teljes időtartamát és javítja a felépülést az éjszakai pihenés során.

Az orbáncfű hatásos lehet enyhe vagy közepesen súlyos depressziós esetekben , és gyakran hasonlítják össze néhány hagyományos antidepresszánssal, de kevesebb mellékhatással. Azonban a gyógyszerekkel, különösen az antidepresszánsokkal, antikoagulánsokkal és egyes antiretrovirális gyógyszerekkel való kölcsönhatás miatt az orbáncfű bizonyos betegcsoportok számára alkalmatlan , beleértve a terhes nőket és a komplex gyógyszeres kezelésben részesülőket. Az orbáncfű a májban lévő CYP3A4 enzimen keresztül képes befolyásolni a gyógyszerek metabolizmusát, ami a gyógyszerek hatékonyságának csökkenéséhez vagy mellékhatásaik kockázatának növekedéséhez vezethet.

2.) L-Tryptofan

Az L-triptofán egy esszenciális aminosav, amelyet az emberi szervezet nem tud önmagában szintetizálni , ezért táplálékkal kell bevinnie. Létfontosságú szerepet játszik az emberi szervezetben, mint a szerotonin előfutára , egy neurotranszmitter, amelyet gyakran "boldogsághormonnak" neveznek. A szerotonin jelentős hatással van a hangulat, a viselkedés, az étvágy, az emésztés, az alvás, a memória, valamint a szexuális vágy és funkció szabályozására .

A szervezetben az L-triptofán 5-HTP-vé (5-hidroxi-triptofán) alakul , amely aztán szerotoninná alakul . A szerotonin megfelelő szintje jó közérzettel, nyugalommal és elégedettséggel jár , hiánya pedig depresszióhoz, szorongáshoz és alvászavarokhoz vezethet. Ez az aminosav tehát közvetve támogatja a jobb alvási szokásokat és segít szabályozni a szervezet biológiai ritmusát.

Pszichológiai hatásai mellett az L-triptofán az általános fizikai egészséget is támogatja azáltal, hogy segít fenntartani a nitrogén-anyagcsere egyensúlyát , valamint előfutára a niacinnak, a B3-vitaminnak, amely elengedhetetlen az idegrendszer megfelelő működéséhez és az energiaanyagcseréhez.

Az L-triptofán természetesen előfordul fehérjében gazdag élelmiszerekben , például húsban, tojásban, tejtermékekben , valamint bizonyos típusú diófélékben és magvakban. Fontos azonban szem előtt tartani, hogy az L-triptofán hangulatra és alvásra gyakorolt ​​hatásait módosíthatják az étrend más összetevői, például a szénhidrátok, amelyek az inzulinfelszabadulás serkentésével és a transzport fokozásával növelhetik az agy elérhetőségét. a triptofán átjut a vér-agy gáton.

3.) GABA (gamma-amino-vajsav)

A GABA egy fő gátló neurotranszmitter az emberi agyban, amely kulcsszerepet játszik a neuronok ingerlékenységének szabályozásában az egész idegrendszerben. Úgy fejti ki hatását, hogy kötődik az agy GABA receptoraihoz, lelassít vagy blokkol bizonyos idegi jeleket , ami nagyobb ellazulást, csökkent idegességet és nyugodt állapotot eredményez.

A GABA képes csökkenteni a neuronális aktivitást , ami segíthet a szorongás, a stressz és az álmatlanság kezelésében. Ennek a neurotranszmitternek a felszabadulása segíthet megnyugtatni a túlzottan izgatott lelkiállapotot, ezért gyakran használják természetes módszerként a stressz kezelésére és a jobb minőségű alvás elősegítésére.

A GABA szedése előnyös lehet azok számára is, akik a kognitív zavarok különböző formáiban szenvednek , mint például a hiperaktivitás vagy az ADHD, mivel segít stabilizálni a túlzott agyi izgalmat , amely gyakran kíséri ezeket az állapotokat. Ezenkívül a GABA hasznos az izomtónus szabályozásában, és hozzájárulhat a fizikai aktivitás utáni izomfeszültség feloldásához.

Az élelmiszerekben a GABA természetesen előfordul bizonyos fermentált termékekben, mint például a kimchi, a miso és a tempeh, és étrend-kiegészítő formájában is elérhető. A GABA-kiegészítés hatékony lehet azok számára, akik gyorsabb módszert keresnek annak szintjének növelésére a szervezetben, és hasznot húznak lazító és stresszoldó tulajdonságaiból.

4.) S-adenozil-L-metionin (SAMe)

A SAMe néven is ismert vegyület a test minden sejtjében természetesen megtalálható kulcsmolekula, és számos anyagcsere-folyamatban létfontosságú szerepet játszik. A SAMe nélkülözhetetlen a hormonok és neurotranszmitterek szintéziséhez és anyagcseréjéhez , beleértve a szerotonint és a dopamint, amelyek nélkülözhetetlenek a hangulat és az érzelmi állapot szabályozásához.

A SAMe a metionin aminosavból és az ATP-ből (adenozin-trifoszfát) képződik , és nélkülözhetetlen a metilációhoz, a metilcsoportok átvitelének folyamatához, ami kritikus fontosságú az egészséges sejt- és DNS-funkció fenntartásához . Erős antidepresszáns és gyulladáscsökkentő hatása van , és étrend-kiegészítőként használják a hangulatjavító és az ízületek egészségének támogatására.

Mivel képes növelni a szerotonin és a dopamin szintjét, a boldogság és a jólét érzésével összefüggő neurotranszmittereket , a SAMe segíthet a depresszióban vagy krónikus fájdalomban szenvedőknek . Jótékony hatással van a májműködésre és támogatja a méregtelenítési folyamatokat is.

A májbetegségben, depresszióban vagy osteoarthritisben szenvedők gyakran alacsony SAMe-szintet mutatnak , így ez megfelelő kiegészítő egészségi állapotuk javítására. A SAMe-kiegészítés azonban kölcsönhatásba léphet bizonyos gyógyszerekkel, beleértve az antidepresszánsokat és a fájdalomcsillapítókat, ezért fontos, hogy konzultáljon orvosával a használatáról, különösen, ha más gyógyszereket szed, vagy egészségügyi állapota van.

5.) Standardizált szent bazsalikom kivonat (min. 2% urzolsav)

A Szent bazsalikom , vagy más néven Tulsi (Ocimum sanctum) rendkívüli gyógyító tulajdonságai miatt nagyra értékelt adaptogén gyógynövény az Ayurveda hagyományos indiai gyógyászatában. Ez a gyógynövény elismert azon képességéről, hogy segít a szervezetnek alkalmazkodni a stresszes helyzetekhez , ami nemcsak a mentális, hanem a fizikai jólétet is elősegíti.

A bazsalikom kivonat urzolsavat tartalmaz , egy fenolos vegyületet, amely gyulladásgátló és antibakteriális hatással bír. Az urzolsav a szív egészségét is támogatja, és segíthet csökkenteni a stresszhormonok szintjét a szervezetben.

Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a bazsalikomot az immunrendszer erősítésére , a stresszel szembeni ellenállás javítására és az elme megnyugtatására használják . A mentális egészség támogatásával összefüggésben segíthet fenntartani az idegrendszer egyensúlyát, ami hozzájárul az általános nyugalomérzethez és csökkenti a szorongást.

A szent bazsalikomot gyakran használják a memória és a kognitív funkciók javítására is , így nemcsak fokozott mentális nyomás esetén hasznos, hanem a mindennapi életben is elősegíti a mentális tisztaságot és a koncentrációt. Ez a gyógynövény a legtöbb ember számára biztonságos, de mint minden gyógynövény-kiegészítő esetében, ajánlott szakemberrel konzultálni a használatával kapcsolatban , különösen, ha Ön terhes, szoptat vagy más gyógyszert szed.

6.) L-Theanin

Ez az aminosav, amely természetesen megtalálható a zöld teában, az agyra gyakorolt ​​​​nyugtató és serkentő hatásairól ismert. Az L-Theanine a neurotranszmitterek , például a szerotonin és a dopamin szintjének növelésével fejti ki hatását , ami javítja a hangulatot és a kognitív képességeket.

Az L-Theanine egyedülálló tulajdonsága, hogy álmosság nélkül képes ellazulni , ami ideálissá teszi a lelki béke elősegítésére és a koncentráció javítására. Ez az aminosav elősegíti az alfa-hullámok képződését az agyban , amelyek az éber relaxáció és a kreativitás érzéséhez kapcsolódnak.

Az L-Theanine különösen hasznos olyan helyzetekben, amikor csökkenteni kell a stresszt, miközben meg kell őrizni a magas szintű figyelmet és koncentrációt , például tanulmányok vagy igényes projektek során. A kognitív funkciókra és a mentális egészségre gyakorolt ​​jótékony hatásai miatt az L-Theanine gyakran szerepel a mentális jólétet elősegítő étrend-kiegészítőkben.

Bár az L-Theanine általában biztonságosnak tekinthető, javasolt, hogy konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdi szedni , különösen, ha már más gyógyszereket szed, vagy speciális egészségügyi szükségletei vannak. Az L-Theanine a koffeinnel együtt is hatékony lehet, ahol mindkét összetevő szinergikus hatása tovább javíthatja a szellemi teljesítményt és a fókuszt.

7.) Keménység

Ez a kéntartalmú aminosav , amely természetesen előfordul a szervezetben, sokrétű hatással van az idegrendszerre és az általános egészségre . A taurin részt vesz a sejten belüli kalciumszint szabályozásában és a sejtmembránok stabilizálásában , ami elengedhetetlen az idegsejtek megfelelő működéséhez és az idegi jelek továbbításához.

Az idegrendszerben betöltött szerepe mellett a taurin jelentős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik. Segít megvédeni a sejteket a szabad gyökök okozta károsodástól, ami fontos a degeneratív betegségek megelőzésében és a hosszú távú egészség megőrzésében .

A taurin segít a vérnyomás és az elektrolitszint szabályozásában , támogatja az immunrendszer működését, és javíthatja az anyagcsere-funkciókat, ami hasznos lehet a metabolikus szindrómában vagy a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedőknek.

Ezenkívül a taurinról ismert, hogy pozitív hatással van a szív- és érrendszeri egészségre , mivel támogatja a szív és az erek egészségét . A taurint fogyasztó embereknél és állatoknál a szívműködés javulását és a szívbetegségek kockázatának csökkenését figyelték meg.

Tekintettel a szervezetben kifejtett hatásainak széles skálájára, a taurin gyakran szerepel különféle étrend-kiegészítőkben, különösen azokban, amelyek célja az ideg- és a szív- és érrendszer , valamint az általános testi és lelki jólét támogatása . Noha a taurin általában biztonságos, tanácsos szakemberrel konzultálni a használatával kapcsolatban , különösen speciális egészségügyi állapotok vagy más kiegészítők vagy gyógyszerek egyidejű alkalmazása esetén.

8.) Pantoténsav (kalcium-D-pantotenát)

A pantoténsav (kalcium-D-pantotenát) , más néven B5-vitamin , az egyik esszenciális B-vitamin, amely kulcsszerepet játszik a szervezet számos biokémiai folyamatában. Ez a vitamin nélkülözhetetlen a fehérjék, zsírok és szénhidrátok szintéziséhez és anyagcseréjéhez , ami azt jelenti, hogy közvetlen hatással vanszervezetünk által termelt és felhasznált energiára . A pantoténsav nélkülözhetetlen a koenzim A termeléséhez is , amely a zsírsav-anyagcsere és -szintézis kulcsfontosságú molekuláris közvetítője.

Az energia-anyagcserében betöltött szerepe mellett a pantoténsav jelentős hatással van a bőr , a haj és a szem egészségére. Támogatja a bőrsejtek regenerálódását, és fontos a bőr és a haj egészséges megjelenésének megőrzésében. A B5-vitamin emellett segít fenntartani a nyálkahártyák megfelelő működését , és fontos a látás egészségéhez , mivel részt vesz a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelmében, amely látáskárosodáshoz vezethet.

A pantoténsav másik fontos szempontja, hogy képes támogatni az idegrendszer egészségét . A B5-vitamin fontos a neurotranszmitterek szintézisében , olyan vegyi anyagok, amelyek lehetővé teszik az idegsejtek közötti kommunikációt. Ez kulcsfontosságú összetevővé teszi a mentális egészség és a kognitív funkciók, például a memória, a tanulás és a logikus gondolkodás fenntartásában. A pantoténsav hiánya neurológiai és pszichológiai problémákhoz vezethet, beleértve a fáradtságot, apátiát és csökkent koncentrálóképességet.

E széles körű előnyök miatt a pantoténsavat gyakran szerepeltetik az általános vitalitás és egészség javítását célzó étrend-kiegészítőkben. A legtöbb ember számára biztonságos, de mint minden táplálék-kiegészítő esetében, a szedése előtt ajánlott orvoshoz fordulni , különösen, ha más gyógyszereket szed, vagy egészségügyi problémái vannak.

(Maďarština) (45)

9.) B3-vitamin (nikotinamid)

A B3-vitamin , más néven nikotinamid, az egyik nélkülözhetetlen vitamin, amely létfontosságú szerepet játszik számos szervezeti folyamatban, különösen az energia-anyagcserében és az idegrendszer működésének fenntartásában . Ez a vitamin elengedhetetlen ahhoz, hogy az elfogyasztott táplálékot hasznosítható energiává alakítsuk – részt vesz a glükóz oxidációjában, valamint egyes zsírsavak és koleszterin szintézisében. A nikotinamid kulcsfontosságú a sejtregenerációban és a DNS-javításban is, ami közvetlen hatással van az egészséges bőr, az emésztőrendszer és a szervezet általános vitalitásának megőrzésére.

A B3 - vitamin másik fontos hatása az idegrendszer egészségének támogatására való képessége . A nikotinamid jelentős hatással van az egészséges idegsejtek fenntartására és a köztük lévő kommunikációra. Ez a vitamin részt vesz számos fontos neurotranszmitter szintézisében, amelyek befolyásolják a hangulatot, a kognitív funkciókat és még az alvást is. A B3-vitamin hiánya pszichiátriai és kognitív problémákhoz vezethet, beleértve az ingerlékenységet, a depressziót és a kognitív hanyatlást.

A B3-vitamin gyulladásgátló tulajdonságairól és a vérkeringést javító képességéről is ismert , ami jótékony hatással van a szív- és érrendszerre. Segít csökkenteni a "rossz" LDL koleszterin szintjét és növeli a "jó" HDL koleszterin szintjét , ezáltal hozzájárul az érelmeszesedés és más szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez . Mivel a nikotinamid vízben oldódik, a felesleg könnyen kiürül a szervezetből, így biztonságos táplálékkiegészítő, de mint minden táplálékkiegészítő esetében, itt is fontos a mértékletesség és esetleg szakemberrel való konzultáció a pótlás megkezdése előtt.

10.) B6-vitamin (piridoxál-5-foszfát)

A B6-vitamin , bioaktív formájában, a piridoxál-5-foszfát (PLP) az emberi táplálkozás kulcsfontosságú vitaminja, amely nélkülözhetetlen az aminosavak feldolgozásához és hasznosításához , amelyek a fehérjék építőkövei. A PLP koenzimként működik számos, az aminosav-anyagcserével kapcsolatos enzimreakcióban, beleértve a transzaminációt, dekarboxilezést és kondenzációt. Ezek a folyamatok lehetővé teszik, hogy a szervezet hatékonyan felhasználja az aminosavakat új fehérjék szintézisére, amelyek nélkülözhetetlenek a növekedéshez, a szövetek helyreállításához, valamint az enzimek és hormonok termeléséhez.

A B6-vitamin létfontosságú szerepet játszik a neurotranszmitterek, például a szerotonin, a dopamin és a gamma-amino-vajsav (GABA) szintézisében is. Ezek a vegyszerek szükségesek az agy és az idegrendszer megfelelő működéséhez , befolyásolják a hangulatot , az alvást és a viselkedést. A B6-vitamin hiánya neurológiai problémákhoz, például depresszióhoz, szorongáshoz és fokozott ingerlékenységhez vezethet. Éppen ezért ennek a vitaminnak a megfelelő bevitele elengedhetetlen a mentális egészség és az érzelmi stabilitás megőrzéséhez.

Ezenkívül a B6-vitamin hozzájárul a homocisztein szintjének szabályozásához a vérben, amely aminosav magas koncentrációban növelheti a szívbetegségek kockázatát. A homociszteinszint csökkentésével a B6-vitamin segít megvédeni a szív- és érrendszert . Ez a vitamin az immunrendszer megfelelő működéséhez is fontos, és segíthet a gyulladásos állapotok leküzdésében, így a piridoxal-5-foszfát számos olyan táplálék-kiegészítő fontos összetevőjévé válik, amelyek célja az általános egészség és jólét előmozdítása.

11.) Quatrefolic® glükózamin só és 12.) 5-metil-tetrahidrofolát

A Quatrefolic® glükózamin-só és az 5-metil-tetrahidrofolát (5-MTHF) a folsav innovatív formáit képviselik, amelyek biológiailag aktívak és azonnali használatra készek az emberi szervezetben. A hagyományos étrend-kiegészítők folsavnak nevezett szintetikus folsavformát tartalmaznak, amelynek számos metabolikus átalakuláson kell keresztülmennie, mielőtt 5-MTHF formájában aktívvá válik. Ez a folyamat a populáció bizonyos százalékában hatástalan lehet az MTHFR enzim genetikai eltérései miatt. Ezzel szemben a Quatrefolic® és az 5-MTHF legyőzi ezt az akadályt, mert már aktív formában vannak , ami garantálja a jobb felszívódást és felhasználást .

A folsav ezen modern formái különösen fontosak a mentális aktivitás és az érzelmi egyensúly támogatásában . A folsav kulcsfontosságú a DNS-szintézisben, -javításban és az új sejttermelésben , de a fontos neurotranszmitterek , például a szerotonin, a dopamin és a noradrenalin termelődésében is, amelyek szabályozzák a hangulatot, a motivációt és az általános mentális egészséget. A megfelelő folátszint alacsonyabb depresszió kockázatával jár, és az antidepresszáns kezelésre adott jobb reakciókat figyelték meg a megfelelő folátbevitellel rendelkező egyéneknél.

Ezenkívül a folát jelentős szerepet játszik a születési rendellenességek megelőzésében a korai magzati fejlődésben, kiemelve fontosságát a terhes nők számára. A szív- és érrendszeri egészségre gyakorolt ​​előnyei szintén jól dokumentáltak, mivel segít csökkenteni a vér homociszteinszintjét, amely a szívbetegségek kockázati tényezője. A Quatrefolic® és az 5-MTHF étrend-kiegészítőkben történő alkalmazása hatékony módot biztosít az optimális folsavszint biztosítására, az egészségügyi funkciók széles skálájának támogatására.

13.) B12-vitamin

A B12-vitamin , más néven kobalamin, elengedhetetlen az egészséges idegrendszer fenntartásához , valamint a vörösvérsejt-képződéshez és a DNS-szintézishez . Hiánya súlyos egészségügyi szövődményekhez vezethet, beleértve a vérszegénységet és az idegkárosodást. A B12-vitamin szükséges az agy és az idegsejtek megfelelő működéséhez és fejlődéséhez , valamint támogatja a normál szellemi tevékenységet . Ennek a vitaminnak a jelentősége különösen nyilvánvaló az idősebb felnőtteknél, akiknél nagyobb a hiány kockázata, mivel csökkent a vitamin felszívódása az élelmiszerből.

A B12-vitamin kulcsszerepet játszik az anyagcsere folyamatokban is . Részt vesz a szénhidrátok, zsírok és fehérjék energiává alakításában , ami szükséges az általános vitalitás és energia fenntartásához. Segít szabályozni a vér homocisztein szintjét is , egy olyan aminosav, amelynek magas szintje hozzájárulhat a szív- és érrendszeri betegségek kockázatához. A B12-vitamin megfelelő szintjének fenntartása fontos a szív és a keringési rendszer védelme érdekében.

A szervezet alapvető funkciói ellenére nem tud önmagában előállítani B12-vitamint , ezért azt táplálékkal vagy étrend-kiegészítőkkel kell bevinni. Ennek a vitaminnak a természetes forrásai főként állati eredetű élelmiszerek, például hús, hal, tojás és tejtermékek. Azoknak a vegetáriánusoknak és vegánoknak, akik nem fogyasztják ezeket a B12-vitamin-forrásokat, étrend-kiegészítők rendszeres fogyasztása javasolt , hogy megelőzzék az egészségüket negatívan befolyásoló esetleges hiányt.

Befejezés

A Mood Booster  hatékonyan egyesíti a kiválasztott összetevőket egy szinergikus komplexummá , amely segíthet stabilizálni a hangulatot, csökkenti a szorongást, elősegíti a mentális tisztaságot és javítja az általános mentális jólétet . Kiszerelésének köszönhetően ez az étrend-kiegészítő ideális mindazok számára, akik a modern élet kihívásaival és stresszel néznek szembe, és természetes támogatást keresnek mentális egészségükhöz. Összetevőit szándékosan úgy választották ki, hogy támogassák a mentális egészség különböző aspektusait, és átfogó megoldást nyújtsanak az egyensúly fenntartására és az életminőség javítására. A Mood Booster mindennapi használatra alkalmas, és jelentős megkönnyebbülést és támogatást nyújthat azoknak, akik hatékony és biztonságos módszereket keresnek hangulatuk és mentális állapotuk javítására.

 

1. Linde, K., Berner, M., & Kriston, L. (2008). St John's wort for major depression.. The Cochrane database of systematic reviews, 4, CD000448.

2. Ng, Q., Venkatanarayanan, N., & Ho, C. (2017). Clinical use of Hypericum perforatum (St John's wort) in depression: A meta-analysis.. Journal of affective disorders, 210, 211-221.

3. Vorbach, E., Arnoldt, K., & Wolpert, E. (2000). St John’s Wort. Drugs & Aging, 16, 189-197.

4. Singh, D., & Chaudhuri, P. (2018). A review on phytochemical and pharmacological properties of Holy basil (Ocimum sanctum L.). Industrial Crops and Products.

5. Kikuchi, A., Tanabe, A., & Iwahori, Y. (2020). A systematic review of the effect of L-tryptophan supplementation on mood and emotional functioning. Journal of Dietary Supplements, 18, 316 - 333.

6. Gonzalez, I., Polvillo, R., Ruiz-Galdón, M., Reyes-Engel, A., & Royo, J. (2021). MAOB rs3027452 Modifies Mood Improvement After Tryptophan Supplementation. International Journal of General Medicine, 14, 1751 - 1756.

7. Strasser, B., Gostner, J., & Fuchs, D. (2016). Mood, food, and cognition: role of tryptophan and serotonin. Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care, 19, 55–61.

8. Kagan, B., Sultzer, D., Rosenlicht, N., & Gerner, R. (1990). Oral S-adenosylmethionine in depression: a randomized, double-blind, placebo-controlled trial.. The American journal of psychiatry, 147 5, 591-5 .

9. Abdou, A., Higashiguchi, S., Horie, K., Kim, M., Hatta, H., & Yokogoshi, H. (2006). Relaxation and immunity enhancement effects of γ‐Aminobutyric acid (GABA) administration in humans. BioFactors, 26.