Anatómiailag formált alvó maszk (fekete)

Kód: 23570
Immunrendszer
Márka: BrainMax
2 005 Ft
Raktáron (>5 db)

Speciális alakú alvómaszk, amelynek köszönhetően elzárja a szoba fényét, segítik a minőségi alvást .A maszk könnyű, lélegző és speciális formájú a szem és az orr körül . Emiatt nagyon kényelmes viselet, és semmilyen módon nem zavarja Önt . A maszkot a fejéhez gumival és tépőzárral rögzíti. Alkalmas rosszul alvó embereknek, vagy közlekedési környezetben, vagy olyan helyiségekben való utazáshoz, ahol éjszaka nem lehet sötétíteni.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Anatómiailag kialakított alvómaszk (fekete)

Speciális alakú alvómaszk, amelynek köszönhetően elzárja a szoba fényét, segítik a minőségi alvást . A maszk könnyű, légáteresztő, és speciálisan a szem és az orr körül van kialakítva . Emiatt nagyon kényelmes viselet, és semmilyen módon nem akadályozza meg . A maszkot gumival és tépőzárral rögzíted a fejedre. Alkalmas olyan emberek számára, akik rosszul alszanak , vagy forgalmi környezetben utaznak, vagy olyan helyiségekben, ahol nem lehet éjszaka besötétíteni.Olvassa el a cikket arról, hogy mire való a melatonin, és hogyan lehet növelni a szintjét, vagy miért fontos az alvás, és hogyan lehet javítani rajta .

A termék előnyei:

  • Speciális kialakítás az orr körül , amely kevesebb fényt enged át.
  • Nagyon puha anyag.
  • Anatómiailag kialakított szemgödör = nem akadályozza a szem mozgását.
  • Problémamentes légzés, mert nem nyomja az orrot.

Alapvető előírások

Szín: fekete

Mérete: magasság x szélesség, 9 cm x 23 cm

Anyaga: poliészter

Rugalmas szalag típusa: tépőzár

Belső maszk anyaga: szivacs

TIPP: Többet is érdekel az alvásminőség témája? Lefekvés előtt 2-3 órával próbálja blokkolni a kék fényt ! Weboldalunkon minőségi szemüveget talál a blokkoláshoz, filmet , tippeket és trükköket, valamint szakirodalmat .

A kék fény probléma

A mai digitális korszakban kevesen tudják elszakítani a szemüket a képernyőről, legyen szó televízióról, mobiltelefonról vagy számítógépről. Ezeknek az elektronikus eszközöknek és a LED-lámpák használatának elterjedésével új problémák merültek fel.

  • A képernyők lefekvés előtti kék fénye megzavarja a melatonintermelést és az alvási szokásokat.
  • A kék fénynek való kitettség makuladegenerációhoz vezethet.
  • A kék fény túlzott telítettsége csökkentheti a látásélességet és megnehezítheti a fókuszálást.
  • Kimutatták, hogy a kék fény fotokémiai károsodást okoz a retinában és a makulában, ami oxidatív stresszt okoz a szemekben.
  • Az alvászavarok depresszióhoz vezethetnek, és megnövekszik a betegségek kockázata.

A 380 és 470 nm közötti kék fény károsnak számít, mert retinakárosodást, szürkehályogot okozhat, és alvászavarokhoz is társul. A kék fénynek azonban nem minden spektruma rossz, például a 470-500 nm-es spektrumot, amelyet türkizkék fénynek is neveznek, általában jónak tartják. A látható kék fénynek ez a spektruma előnyös, mert stimulálja a természetes reflexeket, hogy megvédje a szemet a túlzott expozíciótól, valamint segíti az agy kognitív és memóriafunkcióit. Ugyanakkor stimulálja a fényérzékeny retina ganglion sejteket, a pupillareflexet és szabályozza a cirkadián ciklust.

ikon

Emlékezik

A legfontosabb információk a kék fény blokkolásával kapcsolatban

Míg napközben elegendő erős fényre van szükségünk, éjszaka a feleslege káros. Főleg a fény kék komponense jelzi a szervezetnek, hogy mikor kell aktívnak lennie, és mikor van ideje pihenni és regenerálódni. Ha elalvás előtt 2-3 órával blokkolja a kék fényt, tudatja testével, hogy ideje elaludni. A jutalom a melatonin (alvás- és regenerációs hormon, erős antioxidáns) fokozott termelése, jobb minőségű alvás és egy kellemes, energiával teli reggel.

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
C Szerző | 13.1.2023
Remek
5
FJ Szerző | 29.12.2022
Tökéletes!

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: