ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT

TIO fogkefe (közepes) - jégkék

Kód: 5471
2 300 Ft –7 % 2 135 Ft
A termék forgalmazását megszüntettük
A tétel elfogyott…

A TIO-val a cseh piacon az első nem bambusz fogkefét hozzuk el, amelyek szinte kizárólag növényekből készülnek, megújuló forrásokból, beleértve a sörtéiket is.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

TIO fogkefe (ultralágy) - jégkék

Növényekből készült

A TIO segítségével a cseh piacon az első nem bambusz fogkefét hozzuk el, amelyek szinte kizárólag növényekből készülnek, megújuló forrásokból, beleértve a sörtéiket is .

A TIO egy teljesen új perspektíva egy olyan közönséges és mindennapi dologra, mint a fogkefe. Egyesíti a fenntarthatóság, a tervezés és a fogápolás áttörő elemeit.

 • Ökológiai lábnyom - TIO kefék készülnek szinte teljesen növényekből (az sörték a fogantyút), amely garantálja drasztikusan alacsonyabb CO2-kibocsátást
 • Egészséges fogak - a TIO sörték profilja a legfrissebb kutatásokon és klinikai vizsgálatokon alapul, így a fogkefe optimálisan gondoskodik a fogakról
 • Fenntartható kialakítás - a csomagolóanyagok minimálisak, újrahasznosíthatók, és a fogantyút pótfejekkel is fel lehet használni - ez csak más
 • Tisztességes termelés - a bambusz kefékkel ellentétben a gyártás Németországban történik, és garantálja a tisztességes értékelést és a munkakörülményeket, valamint a rövid szállítást a végfelhasználók számára

A közepes kefének közepesen kemény sörtéi vannak , ugyanakkor a legtöbb ökológiai fogkefe ebben a keménységi osztályban található - 1932.

A csomag tartalmaz egy praktikus utazótetőt is , amely mindig higiénikusan tisztán tartja a fogkefét.

Természetesen nem tartalmaz biszfenol-A-t (BPA) vagy ftalátokat.

Tervezés a legújabb orvosi kutatások szerint

A sörteprofil a Witten / Herdecke Egyetem Fogorvostudományi Karának legfrissebb kutatásain alapszik az optimális tisztítási hatékonyság érdekében:

 • az ecset feje közepes méretű és kissé hajlik, hogy jól illeszkedjen a szájába,
 • a sörték két hosszban vannak elvágva, hogy gondoskodjanak a fogak teljes területéről,
 • A sörték lekerekített végei gyönyörűen csiszolt fogakat és finomságot garantálnak az íny számára.

Miből állnak a TIO-k?

 • a fogantyú cukornádból (bio polietilén) készül
 • több mint 70% -ban farostból készült fej, FSC tanúsítvánnyal
 • a sörték ricinusolajból készülnek (bio poliamid nejlon)
 • utazási kupakot a fejét a kefe készült cukornád (Bio polietilén)

Összességében az ecset több mint 90% -ban növényi, megújuló anyagokból készül. A természetben sokkal gyorsabban bomlik, mint a hagyományos műanyagok, és nem hagy mikroplasztikus részecskéket.

Miért bűvölt el minket annyira a TIO?

Ez a német márka azonnal felkeltette a figyelmünket. Erős jövőképük, lendületük és fantasztikus termékeik vannak. És találó szlogen is: "Mentsd meg a világot, naponta kétszer" vagy "Mentsd meg a világot, naponta kétszer".

Sokkal több, mint egy egyszerű fogkefe. Az elképzelés az, hogy a szennyezés nem szükséges. Hogy még egy olyan közös dolog is, mint a fogkefe, hatalmas változást hozhat. Világszerte emberek milliárdjai használják naponta. Sokat fogyasztasz belőled az életed során is. Képzeljen el egy halom műanyag kefét, amelyek egyébként valahol egy hulladéklerakóban végeznének. Mától ez már a múlté lehet.

Hallottál már a holisztikus tervezésről?

A TIO-nál az úgynevezett holisztikus dizájnt vallják, amely nemcsak magával a termékkel, hanem a csomagolóanyagokkal is foglalkozik, és nemcsak az esztétikai szempontokat, hanem például a fenntarthatóságot is figyelembe veszi. Mit jelent ez a TIO számára a gyakorlatban?

 • A csomagolóanyagokat 60% -kal sikerült csökkenteniük a szokásos csomagoláshoz képest.

 • A cserélhető fejnek köszönhetően a hulladék mennyisége 70% -kal csökken . Miután a fogkeféje túl kopott, csak új fejeket vásárol - és nyugodtan próbáljon ki egy másik színt.

Leépíthetőség, megújuló, ezt az ördög tudná. Hol lehet vele, ha lejár?

Az ecset a természet megújuló erőforrásaiból készül (és nem olyan olajból, mint a közönséges műanyagok). Ez azonban nem jelenti azt, hogy azonnal lebontható és ezért alkalmas biohulladékra. Amikor a sörték eltörnek, vegye le a fejet és dobja rendesen a kevert hulladékba .

Tehát most arra kíváncsi, hogy mitől olyan fogkefe olyan környezetbarát, ha egy kukába dobják. A különbség az, hogy sokszor rövidebb idő alatt lebomlik, mint a közönséges műanyagból. Amellett, hogy az öko kialakításnak köszönhetően kevesebb anyagot dob el, a CO2 kefék semlegesek. A fotoszintézisnek köszönhetően a növények lebontják a CO2-t.

Hogy kezdődött az egész

A TIO-t Benjamin Beck és Fabian Ghosal alapította azzal a vízióval, hogy a fenntartható megközelítést és a holisztikus kialakítást ötvözze egy környezetbarát fogkefe létrehozásával, amely a hagyományos fogak stílusos alternatívája is lesz.

Fabian sokéves tapasztalattal rendelkezik a termékfejlesztésben és a tervezésben, és többek között új termékek növényi levelekből történő létrehozásában. Benjamin évek óta dolgozik nemzetközi kreatív ügynökségeknél a terméktervezés, a kommunikáció és a márkaépítés terén.

Sok márkánál, köztük a nagy fogkefék gyártóinál szerzett tapasztalataik azt mutatták nekik, hogy csak minimális cég törekszik valóban és őszintén a fenntarthatóságra. És ezen szeretnének változtatni. Céljuk arra ösztönözni a többi gyártót, lehetőleg a legnagyobbakat is, hogy változtassanak szemléletmódjukon, és kezdjenek jobban belépni az igazi fenntarthatóságba.

Mosson rendesen fogat

A TIO-ban nem csak egy kiváló fogkefével végződik. Nagyon jól tudják, hogy maga a tisztítási technika nagy hatással van az egészséges fogakra. Ezért Zimmer professzorral, a Witten / Herdecke Egyetem Fogorvostudományi Karának dékánjával együtt oktató és egyben humoros útmutatót készítettek a napi fogtisztításról. Itt letöltheti (angolul).

A TIO kefe megvásárlásával a világ óceánjainak tisztítását is támogatni fogja

A TIO rájön, hogy egy dolog megakadályozni a műanyag hulladék keletkezését. A második, nem kevésbé fontos megtisztítás a már létrejöttektől, és hatalmas számban lebeg a világ tengerein és óceánjain. Ezért támogatják anyagilag az Óceán tisztítása című projektet, amely a világ legnagyobb kezdeményezése ezen a területen. Ecset vásárolva összekapcsolódik a kis részével is.

Szín

jégkék

Anyag

 • fogantyú: bio-polietilén cukornádból,
 • fej: farostok FSC tanúsítvánnyal

Rostvastagság: 7 mil = 0,1778 mm

Sörték száma: 1932

Sörtés anyag: bio poliamid nejlon ricinusolajból

Sörtés finomság osztály: közepes

Származási ország: Németországban készült.

Csomagolóanyag: utazótető: organikus polietilén cukornádból

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogkefék
Súly: 0.05 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: