ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT

Skinners Felnőttek fekete vonal - olajzöld

Kód: 24551/38- 24551/43- 24551/45- 24551/47- Kérjük, válasszon változatot
20 520 Ft 20 520 Ft 20 520 Ft-tól –20 % - - –20 % akár: –20 %
Snímek obrazovky 2021 01 12 v 12.01.26
20 520 Ft 20 520 Ft 20 520 Ft-tól –20 % - - –20 % akár: –20 % 16 400 Ft 20 520 Ft 20 520 Ft 16 400 Ft 16 400 Ft-tól
Jelenleg nem elérhető Jelenleg nem elérhető Jelenleg nem elérhető Jelenleg nem elérhető Kérjük, válasszon változatot
Változat

Valójában zokni. A bőrösök mindkét világ legjavát egy okos entitássá egyesítették - a zokni nyújtotta szabadságot és a közönséges lábbelik védelmét. Egyszerűen fogalmazva, a Skinners újfajta cipőgyártás.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Komfort zokni. Lábbelik védelme.

Valójában zokni . A bőrösök mindkét világ legjavát egy okos entitássá egyesítették - a zokni nyújtotta szabadságot és a közönséges lábbelik védelmét. Egyszerűen fogalmazva, a Skinners egy újfajta cipőgyártás.

Egyedülálló termék és technológia.

Nem csúsznak és nem védenek.

Forró homok, csúszós sziklák, éles korallok vagy az ismeretlentől való félelem? Mezítláb a tenger mellett veszélyes lehet. Vedd fel a Skinnereket, és élvezd az ismeretlen vizek vagy a korlátlan vízi sportok felfedezésének örömét.

Valamire tervezve

Utazás

Fuss

Feladatok

Tábor

Úgy tervezték, hogy tartós legyen.

A bőrzőket úgy tervezték, hogy tartósak és tartósak legyenek . Az anyag, amelyből a talp készült, rendkívül ellenáll a kopásnak , sőt hasonló ahhoz a felülethez, amelyen a hajók leszállnak. A kötött varrat nélküli, nem tartalmaz ragasztót vagy bármi mást, ami szétesést okozhatna. Egyszerűen fogalmazva, nincs mit szétesni. Viselheti őket, amennyit csak akar.

  • A bőrösöket úgy tervezték, hogy egyszerre tökéletesen illeszkedjenek nőkhöz és férfiakhoz. Csak rajtad áll, hogy kiválaszd-e a színt és a méretet.
  • A bőrzők nem tartalmaznak olyan varratokat vagy ragasztókat, amelyek akadályoznák a mosást. Csak mossa meg őket (ideális esetben egy szennyes zsákban) a többi ruhával együtt.
  • A mesterséges és természetes szálak kombinációja szabadalmaztatott StrechKnitTM kötött anyagot hoz létre, amely nemcsak nedvességelvezetést, állóképességet biztosít, hanem azt is, hogy a Skinners tökéletesen illeszkedjen.
  • Kiváló minőségű svéd ftalátmentes polimerek biztosítják, hogy akár egy 3 mm vastag alsó réteg is több tíz vagy száz kilométeres legyen. (a felhasználás módjától függ).
  • Az egyedülálló technológiának köszönhetően a Skinners nem tartalmaz varratot vagy ragasztót. Az eredmény egy környezetbarátabb és moshatóbb termék.
  • A szabadalmaztatott talp kialakításának köszönhetően a lábad száraz és védett marad, még akkor is, ha megfelelsz a zord természeti feltételeknek.


Vízálló talp.

A szabadalmaztatott talp kialakításának köszönhetően a lábad száraz és védett marad, még akkor is, ha megfelelsz a zord természeti feltételeknek.

Tényleg kompakt.

9x4 cm-es összehajtogatott mérete és 80 g súlya miatt csak minimális helyet foglalnak el.

Vonat korlátozások nélkül és teljes irányítással.

Nulla esés és tökéletes tapadás = maximális stabilitás és mozgásszabályozás guggolás, holtpontos emelés, deszka és egyéb gyakorlatok során. A Skinners-ben meg fogja érteni, hogy az egész test mozgása a lábakban kezdődik.

Hova viszi őket?

Számtalan hely. Végtelen lehetőségek. A skinnerek mindig biztosítják Önnek azt a kényelmet és védelmet, amelyet értékelni fog. Akár kint, otthon vagy bárhol a világon tartózkodik.

Gépben mosható

Nem tartalmaznak olyan varratokat vagy ragasztókat, amelyek akadályoznák a mosást. Csak a többi ruhával mossa őket (ideális esetben egy szennyes zsákban) 30 ° C-on.

Tartós és rugalmas

650+ km-ig tart. A tartós svéd polimer anyag, a technológia ragasztók és a háromrétegű, rugalmas kötött anyag használata nélkül maximális kényelmet és védelmet nyújt. Az egyedülálló, 3 mm vékony talp több száz kilométeres (használattól függ)

Könnyűsúlyú

Súlyuk mindössze 80 g, így alig érezheted őket a lábadon. Ugyanakkor azonban 100% -os védelmet nyújtanak a lábad számára.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ruházat
csomag tartalma: 1 ks

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: