Reflex Nexgen® PRO multivitamin + emésztőenzimek, 120 kapszula

Kód: 24020
9 155 Ft
Raktáron (>5 db)

Prémium all-in-one multivitamin, amely bioaktív vitaminokat, szervesen kötött ásványi anyagokat, bioaktív enzimeket, élő probiotikus kultúrákat és növényi kivonatokat tartalmaz = 38 biológiailag aktív összetevő bizonyított és kiegyensúlyozott arányban.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Reflex Nexgen® PRO multivitamin + emésztőenzimek

Étrend-kiegészítő. Prémium all-in-one multivitamin, amely bioaktív vitaminokat, szervesen kötött ásványi anyagokat, bioaktív enzimeket, élő probiotikus kultúrákat és növényi kivonatokat tartalmaz = 38 biológiailag aktív összetevő bizonyított és kiegyensúlyozott arányban. A termék kifinomult összetétele egy természetes modellen alapul, ahol az egyes vitaminok és ásványi anyagok általában nem külön-külön fordulnak elő, hanem mindig fontos szerves hordozókkal, fitotápanyagokkal, élő kultúrákkal, enzimekkel és egyéb bioaktív tényezőkkel kombinálva. A maximális használhatóságot nemcsak a felhasznált források minősége és tisztasága garantálja, hanem az úgynevezett osztott adagolási rendszernek is köszönhetően. A NEXGEN® PRO + DIGESTIVE ENZYMES teljesen Nagy-Britanniában készül.

A NEXGEN ® PRO + EMLÉKEZÉSI ENZIMEK MINDEN EGYBEN

 1. Prémium multivitamin   - az összes fontos, bioaktív formában lévő vitamin kiegyensúlyozott kombinációja: D3-vitamin, C-vitamin, K2-MK7-vitamin, B-komplex, B12-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, Q10 koenzim, kvercetin és egyéb vitaminok.
 2. Prémium multimineral   - a fontos ásványi anyagok kiegyensúlyozott kombinációja szerves / kelát formában: magnézium, cink, réz, króm, mangán, szelén ..
 3. Bioaktív enzimek   - fontos enzimek kiegyensúlyozott kombinációja bioaktív formában: proteáz, laktáz, alfa-amiláz, lipáz, cellulóz.
 4. Az élő kultúrák keveréke   - fontos probiotikus kultúrák kiegyensúlyozott kombinációja (4 forrás): Bacilus coagulans. Bifidobacterium bifidum, Lactobacilus rhamnosus, Lactobacilus acidophilus
 5. Növényi kivonatok   - a fontos növényi kivonatok (fitotápanyagok és antioxidánsok) optimalizált tartalma: zöld tea kivonat, szőlőmag kivonat, Maca gyökér kivonat, fahéj kéreg kivonat, fekete bors kivonat.

TERMÉKFÓKUSZ

 • Újraindítás (SPORT, WELLNESS)
 • Fontos mikroelemek, enzimek és probiotikus kultúrák forrása
 • Támogassa az emésztést, az anyagcserét és a tápanyagok optimális felszívódását
 • Teljes újraindítás a nagyobb energia és a gyorsabb regeneráció érdekében
 • Rendszeres hámlás túlzott fizikai megterhelés és túlterhelés alatt
 • Támogatás a gyorsabb gyógyuláshoz (műtét vagy sérülés után)
 • Igényesebb időszakok előtt és alatt (utazás, expedíciók stb.)

NEXGEN ® PRO + emésztőrendszeri enzimek = 38 biológiailag aktív összetevők

EGYEDI VÉDELEM MÉDIA   - Minden adag tartalmaz védőpajzsot 500% DDD (ajánlott napi adag) D3-vitamin, 300% DDD C-vitamin, 150% DDD cink kelát, 100% DDD A-vitamin, E-vitamin, bioaktív enzimek komplex keveréke formájában, élő kultúrák összetett keveréke, beleértve az összes többi fontos kofaktort (vitaminokat, ásványi anyagokat és fitoszterineket).

ENZIMEK ÉS METABOLIKUS INDÍTÁS   - Minden tétel tartalmaz egy bioaktív enzimek minőségi keverékét, amelyet kíméletes fermentációs módszerrel állítanak elő: proteáz, laktáz, alfa-amiláz, lipáz, cellulóz. Ezek az enzimek felelősek a biokémiai reakciók katalizálásáért és szabályozásáért a tápanyagok lebontása és hasítása során.

FIZIKAI TELJESÍTMÉNY ÉS ENERGIA-METABOLIZMUS   - Ha azt akarja, hogy sok energiája legyen a testének, feltétlenül szükséges, hogy a sejt tüdeje - a mitokondrium - működjön, amelyek felelősek az ATP sejtenergia előállításáért. Ezért minden adag tartalmazza az összes fontos B-vitamin optimális formáját és arányát, beleértve a B12-vitamint metil-kobalamin, Q10 koenzim, inozit, szervesen kötött magnézium (kelát-kötés) és más fontos kofaktorok formájában.

REGENERÁCIÓ ÉS MÉRLEG   - Minden adag tartalmaz 500% DDD D3-vitamint, teljes ZMA = 150% DDD cink kelátot, 53% DDD kelát magnéziumot, 1429% DDD B6 vitamint, 100% DDD réz kelátot, Maca gyökér kivonatot és még fontosabb kofaktorokat.

ÉLŐ KULTÚRÁK ÉS MIKROFLORA MEGÚJULÁS   - Minden adag tartalmaz élő baktériumok minőségi, négykomponensű keverékét, amelyek jó baktériumokból állnak, amelyek nagyon fontosak minden nyálkahártyánk és különösen az emésztőrendszer számára: Bacilus coagulans, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus acidophilus.

NORMÁL GLUKÓZSZINT   - Minden tétel 250% DDD szervesen kötött krómot (kelátkötés), valamint fahéj kivonatot és szervesen kötött magnéziumot (kelát kötés) tartalmaz.

BELSŐ TISZTÍTÁS ÉS HOMOCYSTEIN   - A homocisztein a test belső egyensúlyának egyik legfontosabb mutatója. A vér magas homociszteinszintje súlyos problémákhoz és lassú regenerálódáshoz vezethet, ill lábadozás. Az elegendő folsav (300% DDD a termékben), a B12-vitamin (4000% DDD a termékben) és a B6-vitamin (1429% DDD a termékben) összefüggésben van a normális homociszteinszinttel.

K2 VITAMIN (MK7) ÉS VÉRKERET   - A kalciumot a csontszövetben kell tárolni, a K-vitaminnak jelentős szerepe van a véráramból és az erek falából történő transzportban. Minden adag 100% DDD K2-MK7 vitamint tartalmaz. Ez egy K2-MK7 vitamin biológiailag aktív formája, amelyet fermentációs technológiával állítanak elő.

FONTOS ásványi anyagok szerves formában (kelát, kelátkötés)   - Kiválasztott ásványi anyagok: a cink, a réz, a mangán, a magnézium, a szelén és a króm exkluzív szerves formában vannak jelen. A kelátkötés (szerves forma) az ásványok kötését jelenti egy szerves hordozóhoz (aminosav, citromsav stb.). A kelát egy olyan ásványi anyagfajta, amelyben az ásványi anyag beépül a növények és más élőlények leveleibe (lásd spenót, saláta stb.).

NEXGEN® PRO + ENZIMEK = A FELHASZNÁLHATÓSÁG

OSZTOTT ADAGOLÓRENDSZER A MAXIMÁLIS HASZNÁLHATÓSÁG ÉS A MINIMÁLIS VESZTESÉGEK ESETÉN   - A legfrissebb tudományos ismeretek alapján a napi adag négy folyamatos adagra oszlik (1 kapszula naponta 4 alkalommal, mindig étellel), hogy a test optimálisan és egyenletesen legyen ellátva a nap folyamán = maximális használhatóság + minimális veszteségek a test nincs alkalmazva a teljes adag egyetlen tabletta felvételére = vizeletvesztés). A Nexgen ® PRO + ENZYME tehát egy "megosztott" multivitamin kifinomult megoldását kínálja kapszulák formájában, amelyet a nap folyamán folyamatos adagolásra állítottak össze. Bár az egész gyártási folyamat drágább, például ha összehasonlítjuk például egy tabletta tömeggyártását (a legalacsonyabb költség) a napi adag négy kapszulába osztásával, a használhatóság, a minőség és az egészség mindig a Reflex Nutrition esetében az első helyen áll.

KAPSZULÁK (KAPSZULÁK) FORMA BALASZTIKUS KÖTŐKÖNYVEK NÉLKÜL   - A termék maximális biohasznosulását nemcsak a felhasznált alapanyagok kiváló minősége, hanem a tisztaság is garantálja, vagyis a problémás előtét-adalékanyagok minimalizált tartalma és az előtét-kötőanyagok (ragasztók) nulla tartalma. Ezért az ömlesztett port tartalmazó kapszulák (kapszulák) formáját használják (NEM ragasztott tabletták, nagy nyomáson összenyomva, nagy mennyiségben tartalmaznak úgynevezett segédanyagokat (ballaszt), amelyek a tartalom akár 70% -át is elérhetik). A kapszulák formája minimális hatást tesz lehetővé a multivitamin por (premix) minőségére is, amelyet finoman zselatin kapszulába zárnak és buborékfóliában tárolnak, hogy az egyes bioaktív komponensek lebomlása minimalizálható legyen.

Kiszerelés: 120 kapszula (98,2 g)
 
Ajánlott adagolás: Az optimális felhasználhatóság érdekében adagoljon 1 kapszulát naponta 3-4 alkalommal, mindig étkezés közben (nem éhgyomorra). A napi adag három-négy folyamatos adagra oszlik (pl. Reggeli, snack, ebéd, vacsora), így a test optimálisan és egyenletesen táplálkozik a nap folyamán (a maximális használhatóságot lásd az osztott adagolási rendszerben).
 
Figyelem: Nem alkalmas gyermekek és 18 év alatti serdülők számára. Terhes és szoptató nőknél forduljon orvoshoz a termék használatáról. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Száraz és hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Nem alkalmas vegetáriánusok számára. Halakat, rákokat és tejet tartalmazhat.
Tápanyag-információ:
Az adagok száma csomagolásban: 30 x 4 kapszula
4 kapszula (% RHP **)
A-vitamin
800 / g / 2667 NE * (100%)
D3-vitamin
25 / g / 1000 NE * (500%)
E-vitamin
9 mg alfa-TE / 8,2 NE * (75%)
K2-vitamin
75 (g (100%)
C vitamin
240 mg / 4800 NE * (300%)
B1-vitamin (tiamin)
20 mg (1818%)
B2-vitamin (riboflavin)
20 mg (1429%)
Niacin (nikotinamid)
20 mg NE (125%)
B6-vitamin
20 mg (1429%)
Folsav
600 (g (300%)
B12-vitamin
100 (g (4000%)
Biotin
150 (g (300%)
Pantoténsav
20 mg (333%)
Magnézium
200 mg (53%)
Cink
15 mg (150%)
Réz
1 mg (100%)
Mangán
1 mg (50%)
Szelén
55 (g (100%)
Króm
100 (g (250%)
L-kolin
20 mg
Inozit
20 mg
Quercetin
20 mg
Bór
2 mg
Zöld tea kivonat (polifenolok)
75 mg
Szőlőmag kivonat (proantocianidinek)
75 mg
Maca gyökér kivonat
50 mg
Fahéj kéreg kivonat
50 mg
Bors kivonat (piperine BioPerine ® )
5 mg
Q10 koenzim
10 mg
DigeZyme ® - ebből:
Alfa-amiláz
Laktáz
Proteáz
Celluláz
Lipáz
400 mg
1700 DU
125 ALU
28 PC
7,5 CU
0,15 FIP
Bacillus coagulans LactoSpore ® probiotikus tenyészetei
100 000 000 vitát
Bifidibacterium Bifidum
250 000 000 KTJ
Lactobacillus Rhamnosus
250 000 000 KTJ
Lactobacillus Acidophilus
250 000 000 KTJ
* IU - nemzetközi egységek
**% A vitamin- és ásványianyag-bevitel referenciaértékei.
  KTJ - kolóniaképző egységek
Összetétel 4 kapszulában: Magnézium (citromsav - magnézium-citrát magnéziumsói - 200 mg (53% *), DigeZyme ® 400 mg emésztőenzim-komplex (alfa-amiláz, laktáz, semleges proteáz, celluláz, lipáz), zselatin kapszula (szarvasmarha) zselatin), festék fekete vas-oxid), C-vitamin (L-aszkorbinsav) 240 mg (300% *), töltőanyag mikrokristályos cellulóz, zöld tea kivonat 75 mg, szőlőmag kivonat 75 mg, cink (cink-biszglicinát) 15 mg (150 % *), L-kolin (L-kolin-bitartarát) 20 mg, Macy gyökérkivonata (Lepidium meyenii) 50 mg, Fahéj kéreg kivonat (Cinnamomum zeylanicum) 50 mg, K2-vitamin MK7 (K2VITAL ® Delta) 75 µg (100% *) ), szelén (szelénnel dúsított élesztő) 55 µg (100% *), E-vitamin (D-alfa-tokoferil-acetát) 9 mg alfa-TE (75% *), B5-vitamin (kalcium-D-pantotenát) 20 mg (333) % *), kvercetin (kvercetin-dihidrát) 20 mg, B3-vitamin (nikotinamid) 20 mg NE (125% *), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid) 20 mg (1429% *), B2-vitamin (riboflavin) 20 mg (1429%) *), inos itol 20 mg, B1-vitamin (tiamin-hidroklorid) 20 mg (1818% *), bór (nátrium-borát) 2 mg, csomósodásgátló szer magnézium-sztearát, Bacillus coagulans (LactoSpore ® ) 100000000spor, D3-vitamin (kolekalciferol) 25 µg (500) % *), réz (réz-biszglicinát) 1000 (g (100% *), Q10 koenzim (ubidekarenon) 10 mg, A-vitamin (retinil-acetát) 800 µg, mangán (mangán-biszglicinát) 1 mg (50% *), piperin fekete paprika kivonat (BioPerine ® ) 5 mg, tejsavbaktériumok 750 000 000 KTJ (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum) (KTJ - telepképző egységek), króm (króm-pikolinát) 100 µg (250% *), B9-vitamin (folsav) ) 600 (g (300% *), B7-vitamin (D-biotin) 150 µg (300% *), B12-vitamin (metilkobalamin) 100 µg (4000% *).
* A vitamin- és ásványianyag-bevitel referenciaértéke.

Miben különbözik a Nexgen ® PRO a versenytől?

Minőségi K2 vitamint tartalmaz. A K2-vitamin a biológiailag legaktívabb formája a K-vitaminnak. A japán erjesztett szójaételben, a Natto-ban találták, és nagyon érdekes a tudományos terület számára.

Reflex Nutrition garancia
 
• Innovatív technológiák
• A felhasznált nyersanyagok legmagasabb besorolása
• 100% -ban zöld energiából készül
• 100% -ban megújuló erőforrásokból készül, újrahasznosított csomagolásban
• Az ISO 9001 és az ISO 17025 szerint gyártják
• Független tesztelés a doppinganyagok hiányára vonatkozóan
• A termék abszolút tisztasága és az egészség biztonsága.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ásványok
Súly: 0.3 kg
Egyének megoldására: Immunitás, A belek és az emésztőrendszer egészsége
Forma: Kapszula
Gyártó: Reflex
Kapszula fajták: Lágygél kapszulák
Kapszulák száma: 120 softgel kapszulák
Származási ország: Nagy-Britannia
Kapszulák száma: 90 kapslí

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: