Reflex 100% natív tejsavó fehérje vanília - 1,8 kg
Kód: 1369
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.

Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!

Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.

Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.
Kapcsolódó termékek
Termék részletes leírása
Reflex 100% natív tejsavó fehérje vanília - 1,8 kg
A 100% natív tejsavó a piacon elérhető legtisztább tejsavó - egyetlen más fehérje sem éri el ezt a minőséget. A Reflex Nutrition garantálja az abszolút tisztaságot és hatékonyságot - a fehérje 100% -át natív technológiával nyerik közvetlenül friss tejből.
A termék fő előnyei:
A termék fő előnyei:
- A 100% fehérjét finoman nyerik közvetlenül az ellenőrzött európai gazdaságok tehenéből származó friss tejből, kizárólag fűvel táplálkozva, egyszer pasztőrözve = a lehető legnagyobb hatékonyság és tisztaság
- 80 g fehérje / 100 g!
- Kiváló minőségű fehérje - több mint 6 g BCAA / adag (35 g) - a legmagasabb esszenciális aminosav-tartalom
- A barátságos DUOLAC® baktériumok negyedik generációjának tartalma
- Minőség és paraméterek nagyon közel állnak az emberi tejhez
- A szokásos tejsavófehérje szennyeződésektől mentes
- Tiszta és természetes íz
A 100% natív tejsavó az abszolút csúcs a fehérjék között - az alkalmazott natív technológiának köszönhetően a közönséges tejsavófehérjék, amikor a fehérjét tejsavóból, azaz másodlagos termékből nyerik, és nem közvetlenül a tejből, egyáltalán nem párosíthatók!
A tejsavófehérje messze a legértékesebb az összes fehérje közül a szervezet számára, de a különféle feldolgozási módszerek e fehérjék összetételét, szennyeződéseit és ízét tekintve nagyon különböző típusúak. És itt csak a natív technológia garantálhatja a friss tejben található savómolekulák eredeti természetes formájához hasonló paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből extrahálják, ami nem károsítja őket, ahogyan ez a hagyományos előállításnál történik. Az egyik pasztőrözés szintén előny - általában kétszer pasztőrözik, ami a fehérjemolekulák denaturálódását okozza). Ezenkívül a teljes feldolgozási folyamat csak tíz Celsius-fokon megy végbe.
A 100 g / 100% fehérjetartalom összehasonlítása 100% natív tejsavó és két gyakori savófehérje esetében:

Magasabb aminosav-tartalom
A feldolgozás módja természetesen hatással lesz az aminosavtartalomra - a 100% őshonos tejsavó akár 16% -kal több L-leucint, több esszenciális aminosavat és csaknem 40% -kal több cisztint tartalmaz a klasszikusan előállított savófehérjéhez képest.
A tejsavófehérje messze a legértékesebb az összes fehérje közül a szervezet számára, de a különféle feldolgozási módszerek e fehérjék összetételét, szennyeződéseit és ízét tekintve nagyon különböző típusúak. És itt csak a natív technológia garantálhatja a friss tejben található savómolekulák eredeti természetes formájához hasonló paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből extrahálják, ami nem károsítja őket, ahogyan ez a hagyományos előállításnál történik. Az egyik pasztőrözés szintén előny - általában kétszer pasztőrözik, ami a fehérjemolekulák denaturálódását okozza). Ezenkívül a teljes feldolgozási folyamat csak tíz Celsius-fokon megy végbe.
A 100 g / 100% fehérjetartalom összehasonlítása 100% natív tejsavó és két gyakori savófehérje esetében:

Magasabb aminosav-tartalom
A feldolgozás módja természetesen hatással lesz az aminosavtartalomra - a 100% őshonos tejsavó akár 16% -kal több L-leucint, több esszenciális aminosavat és csaknem 40% -kal több cisztint tartalmaz a klasszikusan előállított savófehérjéhez képest.
Barátságos DUOLAC® baktériumok
A probiotikumok szorosan összefüggenek az emésztőrendszer működésével és ezáltal a tápanyagok felszívódásával. Ha azonban helytelenül tárolják őket, ez jelentős hatással lesz hatékonyságukra. Ezért a Cell Biotech olyan szabadalmaztatott, immár negyedik generációs DUOLAC®-barát baktériumokkal (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis és Lactobacillus Rhamnosus) állt elő, amelyeket speciális hűtési technológiával tároltak, peptideket és poliszacharidokat, amelyek tartós stabilitást biztosítanak a baktériumoknak és biztosítják, hogy a túlnyomó többség közülük az emésztőrendszerbe élve és jó állapotban.
Kiszerelés: 1,8 kg
Adagolás: keverjen össze 35 g-ot (kb. 1 szint 60 ml-es mérőedény *) 250 ml vízzel rázógépben vagy keverőben. Az erősebb, krémesebb vagy intenzívebb íz elérése érdekében keverje össze kevés vízzel vagy tejjel. Fogyasszon 2-3 adagot naponta. * a mérőpohár a csomag része. Szállítás közben az aljára süllyedhet.
Figyelem: Nem alkalmas gyermekek, 16 év alatti serdülők, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva. Felnyitás és használat után mindig szorosan csavarja rá a fedelet. Felbontása a felbontástól számított 3 hónapon belül vagy a minimális eltarthatóság dátumáig. Alkalmas vegetáriánusok számára. Tojásnyomokat tartalmazhat.
Táplálkozási információk a vaníliafagylalt (vanília) íze:
Táplálkozási információk | 100 g | 35 g * |
energia érték | 1518 kJ / 358 kcal | 531 kJ / 125 kcal |
Zsírok Ebből telített zsírsavak | 0,7 g 0,3 g | <0,5 g 0,1 g |
Szénhidrátok Ebből cukrok | 7,5 g 2,9 g | 2,6 g 1,0 g |
Rost | 0,6 g | <0,5 g |
Fehérjék | 80 g | 28 g |
Só | 0,45 g | 0,16 g |
Bifidobacterium Bifidum | 600 000 000 KTJ | 210 000 000 KTJ |
Lactobacillus Rhamnosus | 600 000 000 KTJ | 210 000 000 KTJ |
Lactobacillus Acidophilus | 600 000 000 KTJ | 210 000 000 KTJ |
Esszenciális aminosav profil: | ||
Leucin | 11717 mg | |
Izoleucin | 5320 mg | |
Valine | 5378 mg | |
Lizin | 9200 mg | |
Metionin | 2394 mg | |
Fenilalanin | 3847 mg | |
Treonin | 4850 mg | |
Triptofán | 2108 mg | |
Feltételesen esszenciális aminosav-profil: | ||
Arginin | 2677 mg | |
Cisztin | 2468 mg | |
Glutaminsav | 17652 mg | |
Hisztidin | 2153 mg | |
Proline | 5701 mg | |
Tirozin | 3888 mg | |
Nem esszenciális aminosav profil: | ||
Alanine | 4322 mg | |
Aszparaginsav | 10268 mg | |
Glicin | 1801 mg | |
Serine | 4477 mg |
* 1 adag 35 g-nak felel meg. A csomag 51 adagot tartalmaz.
KTJ - Gyarmatok, amelyek egységeket alkotnak a termelés idején.
KTJ - Gyarmatok, amelyek egységeket alkotnak a termelés idején.
Összetevők: Natív tejsavó izolátum (50%), azonnali natív tejsavó koncentrátum (47%) (ultraszűrött natív savó koncentrátum), emulgeáló szója lecitin, aroma, cellulóz gumi sűrítő, édesítőszerek (szukralóz, szteviol-glikozidok), probiotikus tenyészetek többkomponensű keveréke LAB2 Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus ).
Étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel.
Kiegészítő paraméterek
Kategória: | Proteinok |
---|---|
Súly: | 2.256 kg |
Csomagolás: | 1,8 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Értékelés hozzáadása
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!