Reflex 100% natív tejsavó fehérje vanília - 1,8 kg

Kód: 1369
28 035 Ft
Raktáron (>5 db)

A 100% natív tejsavó a piacon elérhető legtisztább tejsavó - egyetlen más fehérje sem éri el ezt a minőséget. A Reflex Nutrition garantálja az abszolút tisztaságot és hatékonyságot - a fehérje 100% -át natív technológiával nyerik közvetlenül friss tejből.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Reflex 100% natív tejsavó fehérje vanília - 1,8 kg

A 100% natív tejsavó a piacon elérhető legtisztább tejsavó - egyetlen más fehérje sem éri el ezt a minőséget. A Reflex Nutrition garantálja az abszolút tisztaságot és hatékonyságot - a fehérje 100% -át natív technológiával nyerik közvetlenül friss tejből.

A termék fő előnyei:
  • A 100% fehérjét finoman nyerik közvetlenül az ellenőrzött európai gazdaságok tehenéből származó friss tejből, kizárólag fűvel táplálkozva, egyszer pasztőrözve = a lehető legnagyobb hatékonyság és tisztaság
  • 80 g fehérje / 100 g!
  • Kiváló minőségű fehérje - több mint 6 g BCAA / adag (35 g) - a legmagasabb esszenciális aminosav-tartalom
  • A barátságos DUOLAC® baktériumok negyedik generációjának tartalma
  • Minőség és paraméterek nagyon közel állnak az emberi tejhez
  • A szokásos tejsavófehérje szennyeződésektől mentes
  • Tiszta és természetes íz
A 100% natív tejsavó az abszolút csúcs a fehérjék között - az alkalmazott natív technológiának köszönhetően a közönséges tejsavófehérjék, amikor a fehérjét tejsavóból, azaz másodlagos termékből nyerik, és nem közvetlenül a tejből, egyáltalán nem párosíthatók!

A tejsavófehérje messze a legértékesebb az összes fehérje közül a szervezet számára, de a különféle feldolgozási módszerek e fehérjék összetételét, szennyeződéseit és ízét tekintve nagyon különböző típusúak. És itt csak a natív technológia garantálhatja a friss tejben található savómolekulák eredeti természetes formájához hasonló paramétereket. A molekulákat közvetlenül a tejből extrahálják, ami nem károsítja őket, ahogyan ez a hagyományos előállításnál történik. Az egyik pasztőrözés szintén előny - általában kétszer pasztőrözik, ami a fehérjemolekulák denaturálódását okozza). Ezenkívül a teljes feldolgozási folyamat csak tíz Celsius-fokon megy végbe.

A 100 g / 100% fehérjetartalom összehasonlítása 100% natív tejsavó és két gyakori savófehérje esetében:





Magasabb aminosav-tartalom

A feldolgozás módja természetesen hatással lesz az aminosavtartalomra - a 100% őshonos tejsavó akár 16% -kal több L-leucint, több esszenciális aminosavat és csaknem 40% -kal több cisztint tartalmaz a klasszikusan előállított savófehérjéhez képest.

Barátságos DUOLAC® baktériumok

A probiotikumok szorosan összefüggenek az emésztőrendszer működésével és ezáltal a tápanyagok felszívódásával. Ha azonban helytelenül tárolják őket, ez jelentős hatással lesz hatékonyságukra. Ezért a Cell Biotech olyan szabadalmaztatott, immár negyedik generációs DUOLAC®-barát baktériumokkal (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis és Lactobacillus Rhamnosus) állt elő, amelyeket speciális hűtési technológiával tároltak, peptideket és poliszacharidokat, amelyek tartós stabilitást biztosítanak a baktériumoknak és biztosítják, hogy a túlnyomó többség közülük az emésztőrendszerbe élve és jó állapotban.


Kiszerelés: 1,8 kg

Adagolás: keverjen össze 35 g-ot (kb. 1 szint 60 ml-es mérőedény *) 250 ml vízzel rázógépben vagy keverőben. Az erősebb, krémesebb vagy intenzívebb íz elérése érdekében keverje össze kevés vízzel vagy tejjel. Fogyasszon 2-3 adagot naponta. * a mérőpohár a csomag része. Szállítás közben az aljára süllyedhet.

Figyelem: Nem alkalmas gyermekek, 16 év alatti serdülők, terhes és szoptató nők számára. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tárolja száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva. Felnyitás és használat után mindig szorosan csavarja rá a fedelet. Felbontása a felbontástól számított 3 hónapon belül vagy a minimális eltarthatóság dátumáig. Alkalmas vegetáriánusok számára. Tojásnyomokat tartalmazhat.


Táplálkozási információk a vaníliafagylalt (vanília) íze:
Táplálkozási információk
100 g
35 g *
energia érték
1518 kJ / 358 kcal
531 kJ / 125 kcal
Zsírok
Ebből telített zsírsavak
0,7 g
0,3 g
<0,5 g
0,1 g
Szénhidrátok
Ebből cukrok
7,5 g
2,9 g
2,6 g
1,0 g
Rost
0,6 g
<0,5 g
Fehérjék
80 g
28 g
0,45 g
0,16 g
Bifidobacterium Bifidum
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Lactobacillus Rhamnosus
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Lactobacillus Acidophilus
600 000 000 KTJ
210 000 000 KTJ
Esszenciális aminosav profil:
Leucin
11717 mg
Izoleucin
5320 mg
Valine
5378 mg
Lizin
9200 mg
Metionin
2394 mg
Fenilalanin
3847 mg
Treonin
4850 mg
Triptofán
2108 mg
Feltételesen esszenciális aminosav-profil:
Arginin
2677 mg
Cisztin
2468 mg
Glutaminsav
17652 mg
Hisztidin
2153 mg
Proline
5701 mg
Tirozin
3888 mg
Nem esszenciális aminosav profil:
Alanine
4322 mg
Aszparaginsav
10268 mg
Glicin
1801 mg
Serine
4477 mg
* 1 adag 35 g-nak felel meg. A csomag 51 adagot tartalmaz.
KTJ - Gyarmatok, amelyek egységeket alkotnak a termelés idején.

Összetevők: Natív tejsavó izolátum (50%), azonnali natív tejsavó koncentrátum (47%) (ultraszűrött natív savó koncentrátum), emulgeáló szója lecitin, aroma, cellulóz gumi sűrítő, édesítőszerek (szukralóz, szteviol-glikozidok), probiotikus tenyészetek többkomponensű keveréke LAB2 Bifidobacterium Bifidum, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus ).


Étrend-kiegészítő, édesítőszerekkel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Proteinok
Súly: 2.256 kg
Csomagolás: 1,8 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: