Csicseriborsó tészta borsószósszal

Hozzávalók:

Elkészítés:

A tésztát az utasítás szerint sós vízben kifőzzük. Hagyjuk a borsót a ghí-n csengeni, és pirítsuk meg a medvehagymát. Ezután tedd turmixgépbe a borsót és a medvehagymát és add hozzá a ricottát, az ínyenc élesztőt, sót, borsot, fokhagymát, 3 evőkanál vizet, és keverd simára. A kész szószt a tésztával együtt egy serpenyőben felforrósítjuk. Tálaláskor díszítsük magvakkal és szárított paradicsommal.

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés