Naty - Pelenkák Junior 11-25 kg

Kód: 14855
9 095 Ft
Raktáron (1 db)

Nata pelenkáival gond nélkül megváltoztathatja kicsinyeit. Nincs felesleges vegyszer. Csak tanúsított természetes anyag érinti a gyermekek bőrét.  

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Naty - Pelenkák Junior 11-25 kg

Bemutatjuk a Nata pelenkák új generációját. Lepjen meg a pelenkák új dizájnja, amely biztosan tetszeni fog Önnek. A pelenka csomagolása ma már 100% -ban biológiailag lebontható.  

Nata pelenkáival gond nélkül megváltoztathatja kicsinyeit. Nincs felesleges vegyszer. Csak tanúsított természetes anyag érinti a gyermekek bőrét.  

A "Svéd Asztma és Allergia Egyesület" tanúsítja. A "Svéd Asztma és Allergia Egyesület" egy svéd nemzeti szövetség, amely az allergiában, intoleranciában, asztmában stb. Szenvedők életkörülményeinek javításán dolgozik. A pelenkákat folyamatosan fejlesztik, elsősorban az allergia, az ekcéma és a sebek kockázatának minimalizálása érdekében.

Az első szerves pelenka, amely "OK Biobased" (Vincotte) tanúsítvánnyal rendelkezik . A Vincotte a világ egyik legigényesebb nonprofit szervezete, amely megerősíti a pelenka gyártásában felhasznált megújuló alapanyagok nagy mennyiségét. A teljes Eco by Naty márkanév az ASTM D6866 szabvány szerint is megújuló termékeire van tanúsítva. Az ASTM egy független nonprofit szervezet, amely nemzetközi szabványokat határoz meg az anyagokra, termékekre, rendszerekre és szolgáltatásokra.

A pelenka 50-60% -a biológiailag lebomló forrásokból készül, azaz. azonnal lebontható. Ezután az egész pelenka 2-4 évre bomlik, ellentétben a hagyományos pelenkák 400 évével.

A külső héj nem genetikailag módosított (GM-mentes) kukoricakeményítőből készül, és biológiailag teljesen lebontható. Ugyanolyan funkcionális, mint a hagyományos pelenkák műanyag kabátjai, de lényegesen kíméletesebb a baba bőrén. Kémia nélkül van és lélegzik. Mint sok szülő meg van róla győződve, ez a Nata pelenkáinak egyik fő előnye, mivel a természetes lélegző képesség megakadályozza a bőrirritációt.

Az abszorbens mag biológiailag lebontható cellulóz és abszorbens gél keverékéből áll (az abszorpció és az át nem eresztő képesség miatt). A cellulóz skandináv fából származik, és FSC tanúsítvánnyal rendelkezik . Ez egy nemzetközi tanúsítás, amely garantálja, hogy a fa és ezért a papír gondosan kezelt erdőkből származik.

A pelenkák nagyon puhák, szinte tapintásra hasonlítanak a szövetpelenkákra, lehetővé teszik a csecsemő természetes mozgását. A rugalmas újrafelhasználható ragasztószalagoknak és a pelenka hátulján lévő puha rugalmas részeknek köszönhetően tökéletesen illenek a babához.

A pelenkákat semmilyen módon nem fehérítik és nem illatosítják. Nem tartalmaznak klórt, latexet, TBT-t (tributil-ónt), színezéket, ftalátokat, dioxinokat.
A pelenkanyomtatás nem tartalmaz nehézfémeket, nem veszélyezteti a gyermek egészségét.

A pelenka csomagolása újonnan tanúsított szerves műanyagból készült, és a biológiai hulladék zsákjaként használható.

A Nata pelenkák nagyon népszerűek a gyermekek bőrének gondozása, a nagy funkcionalitás, a kivételes puhaság és a környezetre gyakorolt minimális hatás miatt. Az Nat by Naty vezető úttörő öko-vállalatnak nevezhető, amely rengeteg erőforrást fektet a kutatásba. Folyamatosan olyan új ötletekkel áll elő, amelyek megkönnyítik a gondolkodó emberek életét és segítik a természetet.

Naty - země původu Švédsko Naty Nature Babycare pelenkák   Astma and Allergy Certification   Naty Nature Babycare pelenkák       Naty Nature Babycare pelenkák - tanúsítás stb.  

Naty Nature Babycare pelenkák - tanúsítás stb.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Öko Pelenka
Súly: 0.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: