Termék részletes leírása
MyoTec L-glutamin
Előkészítés az erjedési technológiával nyert L-glutamin aminosav testhez adásához.
- Fermentációs technológiával nyert L-glutamin
- Szuperprémium minőségű 100% -os tiszta L-glutamin
- Izomtömeg, regeneráció, emésztőrendszer
- Tökéletes funkcionális edzéshez, fitneszhez, crossfithez és klasszikus testépítéshez, állóképességi sportokhoz
Izomtömeg és regeneráció
Az intenzív fizikai aktivitás során az izmokban úgynevezett katabolikus folyamatok játszódnak le, amelyek során a sejtek energiája létrejön, ugyanakkor az anyagok lebomlanak. Annak érdekében, hogy a test megakadályozza az izomtömeg túlzott lebomlását a fizikai aktivitás során, természetesen olyan anyagokat termel, amelyek támogatják a regenerációt, valamint a proteoszintézist. Közülük a glutamin, egy aminosav, amely a vázizomzatban található aminosavak 60% -át teszi ki. Az intenzív edzés (vagy akár az egészségtelen életmód vagy a túlzott stressz) miatt megnövekedett terhelés mellett azonban a test nem elégséges a szükségleteinek kielégítésére. Ilyen esetben a glutamin szintézise más aminosavak szintézisének rovására megy végbe, ott van a glutamin pumpálása az izmokból, és ezáltal az izomtömeg lebomlása is. Ezért nagyon érdemes kiegészíteni. Ez pozitív hatással van a regenerációra, de a proteoszintézisre is.
Regenerálás
A glutaminsav, az egyik legerősebb antioxidáns, a szervezetben található glutaminsavból, ciszteinből és glicinből áll. Tulajdonságai közvetlenül kapcsolódnak az úgynevezett szabad gyökök aktivitásának elnyomásához. Amikor túlzottan fordulnak elő a testben, úgynevezett oxidatív stressz keletkezik, amely hosszú távon kiindulópontja a test idő előtti öregedésének és a legtöbb betegség kialakulásának. A test elégtelen képessége a szabad gyökök aktivitásának elnyomására csökkenti a szervezet általános állapotát.
Emésztőrendszer
A glutamin nagyrészt a bél nyálkahártyájából áll. És mivel általános állapotunk emésztőrendszerünktől és főleg a belünk állapotától függ, a gondoskodás az egész test gondozásának feltétlenül szükséges része. A bélnyálkahártyát elsősorban rossz minőségű étrend, túlzott kábítószer-fogyasztás, alkoholfogyasztás, tartós stressz vagy érzelmi megterhelés károsíthatja. A sérült bélnyálkahártya miatt a nem kívánt anyagok behatolnak a testbe, és az általános állapot, beleértve a fizikai teljesítőképességet is, csökken. Ha azonban a belünk rendben van, akkor jobban felszívjuk a kiegészített makro- és mikroelemeket, és általános állapotunk növekszik.
Miért érdemes fermentált L-glutamint választani?
Javasoljuk, hogy előnyben részesítse az úgynevezett L-glutamin fermentált formáját az úgynevezett szintetikus formánál, amely illékony szerves szennyeződések maradványait és a kémiai előállítási módszer miatt nemkívánatos (gyakran mérgező) R-formákat tartalmazhat. Éppen ellenkezőleg, a mikrobiális erjesztésből nyert L-glutamin az egyik leginkább használható természetes termék, amely garantálja a maximális tisztaságot, és megfelel a "zöld környezetvédelem" koncepciójának is. A fent említett okok miatt a szintetikus aminosav-gyártás sok országban tilos, például Japánban vagy Koreában. Éppen ellenkezőleg, megengedett például az USA-ban vagy Kínában. A szintetikus aminosav termelés akár 50% -kal olcsóbb, mint a természetes út, vagyis az erjesztési technológia.
Csomagolás
500 g
Adagolás
Edzésnapokon az alap napi adag 5 g edzés után. Hozzáadhat még egy 5 g-os adagot lefekvés előtt este. Az edzés nélküli időszakban szünetet tarthat, vagy folytathatja a rendszeres adagolást, naponta kétszer 5 g-ot.A második adagot este lefekvés előtt vegye be.
Értesítés: Nem gyermekek, serdülők, terhes és szoptató nők számára készült. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot. Tartsa távol gyermekektől. Tárolja száraz és hűvös helyen, legfeljebb 21 ° C hőmérsékleten, közvetlen napfénytől védve.
Tápanyag-információ:
Az adagok száma a csomagolásban: 50 x 5 g | 100 g |
energia érték | 1700 kJ / 400 kcal |
Zsírok | <0,1 g |
ebből telített zsírsavak | <0,1 g |
Szénhidrátok | <0,1 g |
ebből cukrok | <0,1 g |
Fehérjék | 100 g |
Só | <0,1 g |
Aminosavtartalom | 100 g-onként |
L-glutamin | 100 g |
Összetevők: L-glutamin 100% (fermentációs forrás).