ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT

Mulieres koncentrált univerzális tisztítószer (1 l) - Szagtalan

Kód: 12974
4 860 Ft
Raktáron (4 db)

Univerzális tisztítószer   egyedi csomagolás újrahasznosított kartonból   Ihaj   99,97% -ban természetes   és valóban megérdemli a nevét.   Szinte bármit megtisztít vele:   A padló, a fürdőszoba és a WC, a sütő vagy a grill, az autó vagy az ablakok képesek kezelni a konyhát, a kézmosogatást, és növényvédőként is szolgálnak a kártevők ellen. És örömet szerez a pénztárcájának.   Koncentrált és sok tisztításhoz elegendő.   Tiszta összetételéhez ideális választás   gyermekes háztartások vagy allergiások számára.   Bőven van   Természetes mosószer-tanúsítás, amelyet az EcoCert szervezettel készített   ami a minőség megerősítése, amely még a természetes tisztítószerekkel sem jellemző.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Mulieres koncentrált univerzális tisztítószer (1 l) - Szagtalan

Univerzális tisztítószer   egyedi csomagolás újrahasznosított kartonból   Ihaj   99,97% -ban természetes   és valóban megérdemli a nevét.   Szinte bármit megtisztít vele:   A padló, a fürdőszoba és a WC, a sütő vagy a grill, az autó vagy az ablakok képesek kezelni a konyhát, a kézmosogatást, és növényvédőként is szolgálnak a kártevők ellen. És örömet szerez a pénztárcájának.   Koncentrált és sok tisztításhoz elegendő.   Tiszta összetételéhez ideális választás   gyermekes háztartások vagy allergiások számára.   Bőven van   Természetes tisztítószer-tanúsítás, amelyet az EcoCert szervezettel készített,   ami a minőség megerősítése, amely még a természetes tisztítószerekkel sem jellemző.

Ki spórol, Mulieres! Intelligens adagolás és használati tippek

A Mulieres multifunkciós tisztítóval enyhítheti pénztárcáját. Mint? Koncentrált.   Egy üveg nagyon sokáig fog tartani, és beletörődhet az allelujaba.

 • A padló vagy az autó szórása:   Keverd össze   1 teljes kupak (40 ml) tisztítószer 10 l vízzel.
 • Makacs szennyeződések eltávolítása:   Keverjen össze 1 fedelet univerzális tisztítószert 4 evőkanál szódabikarbónával a paszta sűrűségéig. Használja például WC vagy fürdőszoba tisztítására. Ezután öblítse le a kezelt felületet vízzel.
 • Ablakok, munkafelületek, fürdőszobák vagy WC-k mosása:   Egy permetező palackban keverje össze az univerzális tisztítószer 1 kupakját 0,5 liter vízzel. Permetezze be a terméket a szennyezett helyre és törölje le ruhával. Ezután öblítse le az ablakokat tiszta vagy ecetes vízzel.
 • Kézi mosogatás, a grill vagy a sütő tisztítása:   Dobja a terméket közvetlenül a szivacsra, és szórja meg. Vagy használja az előző pontban szereplő keveréket (ablakmosás), és permetezze közvetlenül az edényekre.
 • Gyümölcsök és zöldségek öblítése:   Keverjen egy teáskanál univerzális tisztítószert egy tál vízbe. Az oldatban mosson gyümölcsöt és zöldséget. Megszabadul a nem kívánt anyagok maradványaitól, például a kártevők elleni szintetikus spray-ktől. Ügyeljen arra, hogy a gyümölcsöket és zöldségeket alaposan öblítse le hideg vízzel.
 • Kártevővédő:   Egy permetező palackban keverje össze az univerzális tisztítószer 1 kupakját 0,5 liter vízzel. Fél teáskanál cayenne borsot vagy fahéjat is adhat hozzá. Permetezzünk közvetlenül a növényekre.

PS A hígított koncentrátumot nem egyszer kell használni. Hígított formában elkészítheti és ismételten felhasználhatja. :-)

Az Észt Allergiaszövetség ajánlása

Szagtalan, természetes univerzális tisztítószer a Mulieres-től   az Észt Allergiaszövetség is javasolja   (Észt Allergiaszövetség). Ez megerősíti biztonságát és hitelességét. Ez az univerzális szagtalan tisztítószer nem tartalmaz parfümöket, parabéneket, ásványolajszármazékokat, színezékeket vagy más, túlérzékenységet okozó anyagokat.

Miért kínáljuk ilyen lelkesen Mulieres-t?

 • Minden termék 99,97% -ban természetes. Nem talál semmilyen káros rendellenességet, például parabéneket, ásványolajszármazékokat, szintetikus parfümöket vagy színezékeket.
 • Tökéletesen működnek, és gyönyörű az illata is. Kipróbáltuk a termékeket otthonunkban, és nem okoztunk csalódást. A mosó gél játékosan eltünteti az ellenálló gyermekfoltokat is. És itt van egy érdekes dolog, ami tetszeni fog: A mosoda mosás és szárítás után nagyon kellemes illatú, ami a természetes mosószerekkel nem szabály. :-)
 • Forradalmi csomaggal kapnak. A csomagolás használt újrahasznosított kartonból készül. A hagyományos csomagoláshoz képest a műanyag 70% -át takarítja meg!
 • Nagy koncentrációjának köszönhetően nemcsak a természetet, hanem a pénztárcáját is megmenti. Bár a termékek első pillantásra drágának tűnhetnek, egy mosásra való áttérés után azt tapasztalja, hogy a legmagasabb minőséget nyújtja, nagyon kedvező áron.
 • A legjobb minőségű alapanyagokból keverik receptjeiket. A készítmény tisztaságát és biztonságát az Ecocert elismert "Természetes tisztítószer szerves anyaggal" tanúsítvánnyal őrzi. Ez pedig a csúcsminőség jele, amelyet még néhány más öko-gyógyszer márka sem ér el.
 • Minden termék lebontható. Ennek a márkának a küldetése nem csak a tiszta háztartásokról szól. Termékeikkel a természet szeretetét is el akarják terjeszteni és inspirálni a védelmére.
 • Megcáfolja az ökológiai életmóddal kapcsolatos előítéleteket. A Mulieres termékekkel való tisztítás és mosás ugyanolyan egyszerű, mint a hagyományos termékekkel. Bizonyítják, hogy a bolygót gondozó embernek nem kell elveszítenie mindennapi kényelmét.

A bomló csomagolás! A Mulieres az első az öko-csomagban

Első pillantásra észreveszi. A Mulieres termékek csomagolása eltérő. Felújított dobozokból állítja elő őket. Ezek alkotják a külső részt, amely biológiailag teljesen lebontható. A karton csomagolásban egy újrahasznosítható műanyag zacskó található, a termékkel együtt.   Ily módon a Mulieres a műanyag akár 70% -át is megtakarítja.   A termék felhasználása után komposztálhat, vagy folytathatja kartoncsomagolás használatát.  
Például: Vágja ketté az üres csomagolást, és használja virágcserepeként gyógynövények ültetésére. :-)

Háztartás két termékből álló dobozból

El tudja képzelni, hogy csak két termék elegendő a háztartás gondozásához? A Mulieres-nél könnyedén kezelik. Két terméket alkottak, egy természetes univerzális tisztítószert és egy természetes mosogatószert, amelyek a közönséges háztartások polcairól a palackok egész tömegét tették zsebükbe. Két fiola. Nem kell több. Meglátod. :-)

A nagymama receptjének hatékony összetevője - olívaolaj

Megfelelő alapanyagokat keresve Mulieres elmélyült a természetes tisztítószerek történetében. Felélesztették az elfeledett hagyományos módszereket és természetes összetevőket, egymás után gondosan kutattak és teszteltek különféle kombinációkban. Keresgélés közben rátaláltak egy szappanreceptre a nagymama fiókjából. Így fedezték fel   az olívaolaj nagy tisztító képessége   és fogadni rájuk termékeik gyártása során. És helyesen cselekedtek. Minden Mulieres termék   kitűnő hatékonyságértékeléssel teljesítette a tallinni Műszaki Egyetemen a teszteket.

Semmi mesterséges parfüm, a természet illata a legjobb!

Mulieres-ben úgy véli, hogy nem áll felül a természet illatán. És az első szippantáskor felismeri. Mindhárom aromát kombinációban hozták létre   kiváló minőségű illóolajok, amelyek stimulálják és kiegyensúlyozzák az érzékeket. A stressz csillapítására rózsakertek illatát kínálják, a frissesség érzetét a citrus illata hozza, a békét az északi erdő aromája idézi elő, és allergiás bőr számára parfüm nélküli sort ajánlanak.

Minőséget és barátságosságot tanúsító tanúsítványok

A szerves tanúsítvánnyal készült természetes mosószer garantálja:

 • Legalább 95% természetes összetevőt tartalmazó összetétel;
 • származás legalább   Az összetevők 10% -a biogazdálkodásból származik;
 • lebonthatóság és biztonság   termék a természetes környezet számára;
 • a gyártónak bizonyítania kell a fenntartható termelést és a felesleges hulladék minimalizálását az elosztás és a csomagolás során;
 • átláthatóság a vásárlók felé - mindig fel kell tüntetni a természetes eredetű összetevők pontos százalékos arányát és az összetevők teljes listáját a meghatározott kategóriákban;
 • rendszeres ellenőrzések - a vállalatok minden évben vagy félévente szigorú újraszűrésen mennek keresztül, az elsődleges nyersanyagoktól, a gyártási folyamattól, az alkalmazott technológiáktól a végtermékig;
 • a termékeket nem tesztelték állatokon .

A nemzetközileg elismert Vegan Society védjegy garantálja, hogy:

 • A termék nem tartalmaz állati összetevőket.
 • A terméket a gyártás egyetlen szakaszában sem tesztelték állatokon.
 • A termék egyetlen összetevőjét sem tesztelték állatokon.
 • A termék regisztrációja évente megújul a védjegyekre vonatkozó előírások betartásának alapos felülvizsgálatával.

Illat nélküli mosógél és természetes univerzális tisztítószer Mulieres illat nélkül   az Észt Allergiaszövetség is javasolja. Ez megerősíti biztonságukat és hitelességüket. Ezek a készítmények nem tartalmaznak parfümöket, parabéneket, ásványolajszármazékokat, színezékeket vagy egyéb, túlérzékenységet okozó anyagokat.

A Mulieres természetes mosó gél a rózsakert illatával szintén elnyerte a díjat as   A legjobb új öko / természetes termék a 2016-os Natural & Organic Awards Skandinávia versenyen .

A legjobb választás gyermekes családok és allergiások számára

A Mulieres-ben különös figyelmet fordítanak a minőségi és biztonságos összetevőkre. Úgy alakították át a mosogatózselék és az univerzális tisztítószerek receptjét, hogy az legyen   gyengéd a kisgyermekek és az allergiások legérzékenyebb bőrén is . A Mulieres termékek hatékony tisztító összetevője az   minőségi olívaolaj . Tökéletesen tisztít és nagyon gyengéd a bőrre is. Ezeknek a termékeknek a fedele alatt nem található olyan veszélyes anyag, amely gyakori az ilyen típusú hagyományos termékekben. Játékosan elkerülték a mesterséges parfümök használatát is, helyettesítve azokat   természetes illóolajok . Az újszülötteket és allergiát szenvedő háztartások számára a legjobb választás a parfüm nélküli vonal.

Hozzávalók

30% víz, 5-15% olíva szappan *, <5% citromsav, levendula kivonat, kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

Csomagolás

1 l

Illat

Szagtalan

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai drogéria
Súly: 1.6 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: