Mulieres koncentrált mosó gél (1,5 l) - Friss citrusfélék

Kód: 23304
6 215 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Első pillantásra a koncentrált Mulieres természetes mosó gél eltér a vonaltól. De ez nem csak a sajátját fogja megszerezni   egyedi és ökológiai csomagolás újrahasznosított dobozokból . Vegyes   a természetes és a legjobb minőségű összetevők 99,97% -ától   barátságos és   a legérzékenyebb baba vagy allergiás bőr . Bőven van   Az EcoCert szerves szerves gyártmányú természetes mosószer , amely a minőség megerősítését jelenti, ami még a természetes mosószereknél sem jellemző. A magas kiegészítő koncentrációnak köszönhetően   hihetetlen 37 mosógépig tart.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Mulieres koncentrált mosó gél (1,5 l) - Friss citrusfélék

Első pillantásra a koncentrált Mulieres természetes mosó gél eltér a vonaltól. De nem csak az újrahasznosított kartonból készült egyedi és ökológiai csomagolással fogja megszerezni. A természetes és a legkiválóbb minőségű összetevők 99,97% -át keverik össze, amelyek kíméletesek a legérzékenyebb gyermek- vagy allergiás bőrre is. Az EcoCert Organic-nal készült Natural Detergent tanúsítja, amely megerősíti a minőséget, ami még a természetes mosószereknél sem jellemző. A magas koncentrációnak köszönhetően hihetetlenül 37 mosógépig is eltarthat.

Ki spórol, Mulieres! Intelligens adagolás és használati tippek

Mulieres-ben tényleg mindenre gondoltak. Ezért nem kell semmi bonyolultat mérni vagy számolni mosáskor. A Mulieres mosógélt bepároljuk. 1,5 l-es csomag megadja   akár 37 mosáshoz, azaz 185 kilogrammos ruhához elegendő. :-)

A gél adagolása mosógépenként (4-5 kg ruha) a víz keménységétől függően változik:

 • 40 ml (egy teljes kupak) elegendő a lágy vízhez.
 • A közepesen kemény víz 40 ml-rel is jól mossa.
 • Keményebb vízhez használjon 60 ml-t.

Ha a hüvelyeket kézzel tekeri mosáshoz, használjon 40 ml mosógélt (egy teljes kupakot) 10 l vízhez.

 • A Mulieres mosógél mosásra alkalmas   minden típusú ruházat és szövet, beleértve a gyapjút, a selymet és a sportruházat speciális szálait , például az anyagot   Gore-Tex .
 • Mosható   kézzel és a mosógépben   30-90 ° C hőmérsékleten.
 • Könnyedén megfeledkezhet az öblítőről és az öblítőről. Nem kellenek ehhez a mosó gélhez.
 • A Mulieres fehér fehérnemű fehér marad, a fekete fekete és a színes ruhák megőrzik friss színüket. Nincs szükség külön színű mosó gélre minden színhez.
 • Ha ellenállóbb folt van a ruháin, javasoljuk, hogy mosás előtt vigyen fel egy kis gélt.

Az Észt Allergiaszövetség ajánlása

Szagtalan természetes mosó gél a Mulieres-től   az Észt Allergiaszövetség is javasolja   (Észt Allergiaszövetség). Ez megerősíti biztonságát és hitelességét. Ez a mosógél nem tartalmaz parfümöket, parabéneket, ásványolajszármazékokat, színezékeket vagy egyéb, túlérzékenységet okozó anyagokat.

Miért kínáljuk ilyen lelkesen Mulieres-t?

 • Minden termék 99,97% -ban természetes. Nem talál semmilyen káros rendellenességet, például parabéneket, ásványolajszármazékokat, szintetikus parfümöket vagy színezékeket.
 • Tökéletesen működnek, és gyönyörű az illata is. Kipróbáltuk a termékeket otthonunkban, és nem okoztunk csalódást. A mosó gél játékosan eltünteti az ellenálló gyermekfoltokat is. És itt van egy érdekes dolog, ami tetszeni fog: A mosoda mosás és szárítás után nagyon kellemes illatú, ami a természetes mosószerekkel nem szabály. :-)
 • Forradalmi csomaggal kapnak. A csomagolás használt újrahasznosított kartonból készül. A hagyományos csomagoláshoz képest a műanyag 70% -át takarítja meg!
 • Nagy koncentrációjának köszönhetően nemcsak a természetet, hanem a pénztárcáját is megmenti. Bár a termékek első pillantásra drágának tűnhetnek, egy mosásra való áttérés után azt tapasztalja, hogy a legmagasabb minőséget nyújtja, nagyon kedvező áron.
 • A legjobb minőségű alapanyagokból keverik receptjeiket. A készítmény tisztaságát és biztonságát az Ecocert elismert "Természetes tisztítószer szerves anyaggal" tanúsítvánnyal őrzi. Ez pedig a csúcsminőség jele, amelyet még néhány más öko-gyógyszer márka sem ér el.
 • Minden termék lebontható. Ennek a márkának a küldetése nem csak a tiszta háztartásokról szól. Termékeikkel a természet szeretetét is el akarják terjeszteni és inspirálni a védelmére.
 • Megcáfolja az ökológiai életmóddal kapcsolatos előítéleteket. A Mulieres termékekkel való tisztítás és mosás ugyanolyan egyszerű, mint a hagyományos termékekkel. Bizonyítják, hogy a bolygót gondozó embernek nem kell elveszítenie mindennapi kényelmét.

A bomló csomagolás! A Mulieres az első az öko-csomagban

Első pillantásra észreveszi. A Mulieres termékek csomagolása eltérő. Felújított dobozokból állítja elő őket. Ezek alkotják a külső részt, amely biológiailag teljesen lebontható. A karton csomagolásban egy újrahasznosítható műanyag zacskó található, a termékkel együtt.   Ily módon a Mulieres a műanyag akár 70% -át is megtakarítja.   A termék felhasználása után komposztálhat, vagy folytathatja kartoncsomagolás használatát.  
Például: Vágja ketté az üres csomagolást, és használja virágcserepeként gyógynövények ültetésére. :-)

Háztartás két termékből álló dobozból

El tudja képzelni, hogy csak két termék elegendő a háztartás gondozásához? A Mulieres-nél könnyedén kezelik. Két terméket alkottak, egy természetes univerzális tisztítószert és egy természetes mosogatószert, amelyek a közönséges háztartások polcairól a palackok egész tömegét tették zsebükbe. Két fiola. Nem kell több. Meglátod. :-)

A nagymama receptjének hatékony összetevője - olívaolaj

Megfelelő alapanyagokat keresve Mulieres elmélyült a természetes tisztítószerek történetében. Felélesztették az elfeledett hagyományos módszereket és természetes összetevőket, egymás után gondosan kutattak és teszteltek különféle kombinációkban. Keresgélés közben rátaláltak egy szappanreceptre a nagymama fiókjából. Így fedezték fel   az olívaolaj nagy tisztító képessége   és fogadni rájuk termékeik gyártása során. És helyesen cselekedtek. Minden Mulieres termék   kitűnő hatékonyságértékeléssel teljesítette a tallinni Műszaki Egyetemen a teszteket.

Semmi mesterséges parfüm, a természet illata a legjobb!

Mulieres-ben úgy véli, hogy nem áll felül a természet illatán. És az első szippantáskor felismeri. Mindhárom aromát kombinációban hozták létre   kiváló minőségű illóolajok, amelyek stimulálják és kiegyensúlyozzák az érzékeket. A stressz csillapítására rózsakertek illatát kínálják, a frissesség érzetét a citrus illata hozza, a békét az északi erdő aromája idézi elő, és allergiás bőr számára parfüm nélküli sort ajánlanak.

Minőséget és barátságosságot tanúsító tanúsítványok

A szerves tanúsítvánnyal készült természetes mosószer garantálja:

 • Legalább 95% természetes összetevőt tartalmazó összetétel;
 • származás legalább   Az összetevők 10% -a biogazdálkodásból származik;
 • lebonthatóság és biztonság   termék a természetes környezet számára;
 • a gyártónak bizonyítania kell a fenntartható termelést és a felesleges hulladék minimalizálását az elosztás és a csomagolás során;
 • átláthatóság a vásárlók felé - mindig fel kell tüntetni a természetes eredetű összetevők pontos százalékos arányát és az összetevők teljes listáját a meghatározott kategóriákban;
 • rendszeres ellenőrzések - a vállalatok minden évben vagy félévente szigorú újraszűrésen mennek keresztül, az elsődleges nyersanyagoktól, a gyártási folyamattól, az alkalmazott technológiáktól a végtermékig;
 • a termékeket nem tesztelték állatokon .

A nemzetközileg elismert Vegan Society védjegy garantálja, hogy:

 • A termék nem tartalmaz állati összetevőket.
 • A terméket a gyártás egyetlen szakaszában sem tesztelték állatokon.
 • A termék egyetlen összetevőjét sem tesztelték állatokon.
 • A termék regisztrációja évente megújul a védjegyekre vonatkozó előírások betartásának alapos felülvizsgálatával.

Illat nélküli mosógél és természetes univerzális tisztítószer Mulieres illat nélkül   az Észt Allergiaszövetség is javasolja. Ez megerősíti biztonságukat és hitelességüket. Ezek a készítmények nem tartalmaznak parfümöket, parabéneket, ásványolajszármazékokat, színezékeket vagy egyéb, túlérzékenységet okozó anyagokat.

A Mulieres természetes mosó gél a rózsakert illatával szintén elnyerte a díjat as   A legjobb új öko / természetes termék a 2016-os Natural & Organic Awards Skandinávia versenyen .

A legjobb választás gyermekes családok és allergiások számára

A Mulieres-ben különös figyelmet fordítanak a minőségi és biztonságos összetevőkre. Úgy alakították át a mosogatózselék és az univerzális tisztítószerek receptjét, hogy az legyen   gyengéd a kisgyermekek és az allergiások legérzékenyebb bőrén is . A Mulieres termékek hatékony tisztító összetevője az   minőségi olívaolaj . Tökéletesen tisztít és nagyon gyengéd a bőrre is. Ezeknek a termékeknek a fedele alatt nem található olyan veszélyes anyag, amely gyakori az ilyen típusú hagyományos termékekben. Játékosan elkerülték a mesterséges parfümök használatát is, helyettesítve azokat   természetes illóolajok . Az újszülötteket és allergiát szenvedő háztartások számára a legjobb választás a parfüm nélküli vonal.

Hozzávalók

30% víz, 5-15% olíva szappan *, <5% parfüm (természetes illóolajok keveréke (Citral, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Linalool, Limonene), ecet, glicerin, levendula kivonat *, citromsav, kálium-szorbát, benzoát-nátrium.

Csomagolás

1,5 l

Illat

Friss citrusfélék

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosógélek és porok
Súly: 2 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: