MINI Aroma diffúzor

Kód: 6005
14 600 Ft
Raktáron (3 db)

Praktikus hordozható ventilátoros diffúzor, amely választható világos színű éjjeli lámpaként is használható. A diffúzor tagadhatatlan előnye a saját újratölthető akkumulátora. Áramforrástól függetlenül bárhol mozgathatja és bekapcsolhatja. További előnye a kompakt méret és a könnyű víz nélküli használat. Mindössze néhány csepp illóolaj bélésenként.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

MINI Aroma diffúzor

A kis hordozható diffúzor nemcsak utazáshoz ideális, hanem gyermekszobákhoz vagy íróasztalokhoz is. Beépített akkumulátort tartalmaz, amely ventilátort működtet, amely felgyorsítja az illóolajok levegőben történő eloszlását, nem melegíti fel az olajokat és így fenntartja állandó minőségüket. Az illóolajok felviteléhez használható levehető nemezlemez körülbelül egy hónapig tart, az olaj fajtájától és a használat gyakoriságától függően. Négy pótlemez található a csomagban, mások könnyen megvásárolhatók nálunk. Három órán belül feltöltheti a mini diffúzort az USB porton keresztül, és áram nélkül tíz órán át tart. Másik előnye a világos szín, így tökéletesen szolgál majd éjjeli lámpaként egy gyerekszobába vagy dolgozószobába. Hét különböző szín és sok illat közül választhat, pontosan az Ön kívánságainak és igényeinek megfelelően. Próbálja ki például a munkaasztalt az illóolajok Work keverékével, a Gyermekkeverék jól szolgál majd a gyermekszobában. Élvezze illatos lámpáját, bárhol is legyen.

Használat

Távolítsa el a védőburkolatot, és csöpögjön 8-10 csepp kiválasztott 100% -ban természetes illóolajat vagy illóolajok keverékét a nemezlapra. Csukja be a diffúzort és kapcsolja be a készüléket az utasításoknak megfelelően. A diffúzor nem tartalmaz növényi olajokat vagy vizet. A készülék használatára vonatkozó részletes utasítások a diffúzor részét képezik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Diffúzorok
Garancia: 2 roky
Súly: 0.1 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: