Michele Castellani - Valpolicella Classico Ripasso DOC 2016

Kód: 12722
7 545 Ft
Raktáron (3 db)

Vörösbor a Veneto és a Valpolicella régióból. A Corvin Veronese és a Corvinone 70% -a, a Rondinella 25% -a és a Molinara 5% -a a maranói di Valpolicella Costamaran szőlőültetvényéből szüretelve.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Michele Castellani - Valpolicella Classico Ripasso DOC 2016

Vörösbor a Veneto és a Valpolicella régióból. A Corvin Veronese és a Corvinone 70% -a, a Rondinella 25% -a és a Molinara 5% -a a maranói di Valpolicella Costamaran szőlőültetvényéből szüretelve. Hosszú macerálás és fermentáció. Ripasso módszerrel készült - a fiatal Valpolicella bor dekantálása és megtisztítása után hozzáadják az Amarone bor előállításához már használt préselt héjakat, amelyekből a bor színt és teltebb testet kap, és második erjedés következik be. A bor ezután nagy szlavóniai tölgyfahordókban érlelődik 18 hónapig.

Színe rubintól gránátig terjed, intenzív meggy, fűszerek és aszalt szilva illata van. Íze közepes testű, nagyon gyümölcsös, finom tanninnal. Összességében nagyon friss benyomást kelt. Pörkölt és grillezett húsokhoz és sajtokhoz alkalmas. Tálalási hőmérséklet 18 ° C. A bor készen áll ivásra és rövid archiválásra (kb. 5 év). Javasoljuk a dekantálást legalább 1 órán át.

Alkoholtartalom

14%

Hogyan ízlik a Valpolicella Classico Superiore Ripasso DOC Costamaran a Michele Castellani borászatból?
Színe rubintól gránátig terjed, intenzív meggy, fűszerek és aszalt szilva illata van. Íze közepes testű, nagyon gyümölcsös, finom tanninnal rendelkezik. Összességében nagyon friss benyomást kelt.

Javaslatunk:
Pörkölt és grillezett húsokhoz és sajtokhoz alkalmas. Tálalási hőmérséklet 18 ° C. A bor készen áll ivásra és rövid archiválásra (kb. 5 év). Javasoljuk a dekantálást legalább 1 órán át.


Kapott díjak:
Bornéző - 90/100

18 év alatti személyek számára történő alkoholtartalom-értékesítés tilalma

A 18 évesnél fiatalabb személyek számára történő alkoholos értékesítés tilalma miatt a terméket futárral történő átadáskor ellenőrizzük a vásárló életkorának megfelelően.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borok
Súly: 2.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: