laSaponaria Repellent olajos spray BIO, 100ml

Kód: 12509
5 140 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

100% -ban természetes taszító száraz olaj spray-ben, amely nagyon gyorsan felszívódik és hatékony védelmet nyújt a szúnyogok és a hibák ellen. Gyengéd a legérzékenyebb bőrre is, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy gond nélkül töltse az éjszakát kint. A legjobb ellátást nyújtja a guyanai pajzsolajnak, a citronellának, a teafának, a levendulának és az eukaliptusznak.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

laSaponaria Repellent olaj spray BIO

100% -ban természetes taszító száraz olaj spray-ben, amely nagyon gyorsan felszívódik és hatékony védelmet nyújt a szúró rovarok ellen. Gyengéd a legérzékenyebb bőrre is, ugyanakkor lehetővé teszi, hogy gond nélkül töltse az éjszakát kint. A legjobb ellátást nyújtja a guyanai pajzsolajnak, a citronellának, a teafának, a levendulának és az eukaliptusznak.

A guyana karapa kiválóan taszító hatású, de regenerálja, nyugtatja és hidratálja is a bőrt. Antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik. A Citronella riasztó hatásáról is ismert. A teafa, az eukaliptusz és a levendula kombinációja kiegészíti és egyben biztosítja, hogy bőre pamutszerű maradjon.

3 éves kortól gyermekek számára is alkalmas.

Védelmet nyújt:

 • szúnyogok,
 • ovádům.

Nem nyújt védelmet:

 • kullancsok.

Használat

Permetezzünk csupasz bőrre és masszírozzuk tökéletesen. Vigyázat, csak a szabadban használja.

Hozzávalók

Kapril / capric triglicerid, Coco-Caprylate, Helianthus Annuus magolaj, Linalool, Melaleuca Alternifolia levélolaj *, Lavandula Hybrida olaj *, Calendula officinalis virág kivonat *, Mentha Piperita olaj *, Thymus Vulgaris levélolaj, Tocopheryis Acetategon Rosmarinus Officinalis kivonat, Citronellol, Limonene, Geraniol, Citral, * biogazdálkodásból

Miért ragadta meg a szívünket a laSaponaria

 • Minden termék 100% -ban természetes   és magas   minőségi alapanyagok   és ráadásul   BIO minőség.
 • Mögötte egy erős történet áll, amely nemcsak termékeket akar eladni, hanem mindenekelőtt a megvilágosodás terjesztését akarja.
 • Támogatja   társadalmi projektek, méltányos kereskedelem   és mindent, amit tesz, a szívével csinálja.
 • A legtöbbet hozza ki belőle   helyi alapanyagok   és együttműködik a helyi tudatos gazdákkal.
 • Áztatott   etikai ellátási lánc és nulla megkérdőjelezhető nyersanyag .
 • Nagyrészt újrahasznosított műanyagokat vagy bioműanyagokat használ, és általában még mindig   a nagyobb fenntarthatóság érdekében újítja csomagolását .
 • Minden termék az eredmény   kézműves .
 • Termékek nemcsak   Csodálatos illatúak és kinéznek, de kínálnak   kiváló minőségű, tisztességes áron .

Mire számíthat a laSaponaria termékekkel?

A laSaponaria kezdettől fogva támogatta azokat a helyi kistermelőket, akik szívüket munkájukba és termékeikbe fektették. Ez a hálózat az idő múlásával nőtt, és a laSaponaria-ban indokoltan büszkék rá. Ez egy igazán értelmes együttműködés. Ezenkívül számos, a Fair Trade által tanúsított alapanyagot használnak, amelyek segítik a társadalmi projekteket és a helyi közösségeket szerte a világon. A laSaponaria-nál valóban komolyan veszik alapanyagaikat, ezért termékeik olyan tisztaak és megkérdőjelezhető összetevők nélkül. Pontosan ez a megközelítés nyert el minket a márka által.

A logók közvetlenül a termékeken történő közlésének feladata egyben egyértelmű üzenetük is. Ezek azt mutatják, hogy az összes összetevő etikus ellátási láncból származik, segítve a társadalmi projekteket és a helyi közösségeket. A második azt jelzi, hogy egy vagy több alapanyag fair trade minősítéssel rendelkezik.

Logó   A kozmetikai biológusok büszkén jelentik be és dokumentálják   BIO minőségű termékek. A külső tanúsító testület, a CCPB állítja ki, amely rendszeres ellenőrzések során ellenőrzi, hogy az alapanyagok megfelelnek-e az adott minőségnek. Megvizsgálja azonban a termelés egyéb összetevőit is, beleértve a csomagolást és az ellátási láncokat is.

Nincs szenvedés, nincs állatkísérlet és nincs állati nyersanyag . Bár ezt a logót semmilyen külső hatóság nem bocsátotta ki, ez egy becsületszó és nyilatkozat, amelyet maga a laSaponaria, a VIVO tagja - az állatkísérletek elleni olasz nonprofit szervezet, amely tagjait ellenőrzi - tagja.

Becsületes   kézművesség . Ennek az emblémának ez az üzenete, amely azt a történetet meséli el, hogy amikor valaki minden előállított darabba szívet tesz, akkor az ismert.

Csomagolás

100 ml

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Természetes kozmetika
Súly: 0.12 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: