ME P. MATCHA USUCHA-TAKAMINE BIO 30 g

Kód: 7899
8 510 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A Matcha 100% -ban zöld tea. A legfiatalabb tealevelek szárított húsát finom porrá őrlik. A matcha termelésében nincs fermentáció , nem adnak hozzá színezéket, adalékanyagot vagy tartósítószert.

USUCHA-TAKAMINE a legmagasabb osztályú tea-szertartásokra szolgál.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Matcha USUCHA-TAKAMINE (MAGAS HEGY) - A BIO a legmagasabb osztályú tea-szertartásokra szolgál.

Mi az a Matcha Takamine BIO?

A Matcha Usucha Takamine BIO az egyik legmagasabb minőségű eredeti japán zöld tea, amely Matcha típusú, azaz a legfinomabban őrölt tetejű tealevelek kőőrlőiben, amelyeket korábban kézzel , árnyékos tányérokon szüreteltek. Az ilyen minőségű tea elsősorban az ünnepélyes Matcha Usucha tea elkészítésére szolgál, vagyis bambusz habverővel ellátott felvert tálra. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem lehet sikeresebben használni egyszerűbb és praktikusabb módon - vagyis vízben vagy tejben történő egyszerű keveréssel (jobb rázással). Éppen ellenkezőleg, ily módon lényegesen jobb minőségben kap egy élénkítő italt, mint ha olcsóbban elérhető olcsóbb Matcha alternatívákat használna.

Hogyan jön létre Matcha?

Négy héttel a betakarítás előtt a teáskanna mezője teljesen árnyékos. Ez a napfény akár 90% -át is kiszűri. A növény a fényhiányt intenzív klorofilltermeléssel kompenzálja. A teafa bokrok takarásával vékonyabb és finomabb leveleket lehet elérni. Több táplálkozási előnyöket is megtartanak.

Hogyan készül a Matcha?

Javasoljuk, hogy az elkészítéséhez használjon speciális Matcha habverőt.

  1. Készítsen elő egy szélesebb tálat, teáskanálot, habverőt, forró vizet
  2. Vegye ki a matchi ½-t a csomagolásból, és szitán szitálja át a tálba
  3. Töltsük meg a gyufát 1 deciliter vízzel 75 ° C hőmérsékleten (normál körülmények között a vizet forralás után körülbelül 2 perccel ilyen hőmérsékletre hűtjük)
  4. Mártogasson habverőt és habosítsa meg a gyufát.

Ajánlott adagolás : egy egy teáskanál tea kb. 2 dl-re

Kiszerelés: 50 g

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matcha
Súly: 0.5 kg
Csomag mérete: 50 g
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés