Hydrophil menta-citromos fogkrém tablettákban - fluor nélkül, 130 db

Kód: 9983
3 075 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A tablettákban található fogkrém megsütötte a fogakat és az ínyeket, ugyanakkor a száj elveszíti a menta és a citrom frissességét. A műanyagmentes rajongók imádni fogják mindennapi otthoni használatra, és mi a helyzet menet közben?

 • Fluormentes
 • Segít fenntartani az egészséges fogakat és a friss leheletet
 • Erősíti az ínyt és nem károsítja a fogzománcot

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Hydrophil Mint-citromos fogkrém tablettákban - fluor nélkül, 130 db

A tablettákban található fogkrém menta és citrom frissességével pörköli a fogakat, az ínyeket és a szájat. A műanyagmentes rajongók imádni fogják mindennapi otthoni használatra, és mi a helyzet menet közben? Az apró tabletták tömörek, és csak annyit fog bevenni, amennyit valóban használ az utazáshoz. Természetes kozmetikai tanúsítvánnyal büszkélkedhet   Az NCS és őrizi őket is   PETA   nyuszi - vegán és kegyetlenség nélkül. Ezenkívül a tablettákat egy szép pohárba csomagolják, amelyet minden bizonnyal továbbra is otthon fog használni. PS Változat a paszta mentával és citrommal   nem tartalmaz fluoridot.

A Hydrophil márka mögött három hamburgi baráti társaság áll. A fiúknak először volt egy blogjuk - egy blog a vízről, mert víz nélkül nincs élet és gondozni kell róla. És beszéljen arról, hogy gondoskodni kell róla! 2013 nyarán egy kerékpáros túra során hárman elkezdtek azon gondolkodni, hogyan lehetne olyan termékeket kifejleszteni, amelyek nemcsak vegánok, de ideális esetben 100% -ban vízbarátok is.

Tipp:   Ha kirándulni megy, egyszerűen tegye a szükséges számú tablettát a tokba   a fogkefédhez.

 • Fluormentes
 • Segít fenntartani az egészséges fogakat és a friss leheletet
 • Erősíti az ínyt és nem károsítja a fogzománcot
 • PETA kegyetlenség nélküli tanúsítással
 • Üvegedényben - nem egy darab műanyag!
 • Alkalmas vegánoknak - nincs állati összetevő

Hogyan kell használni a fogkrémet a tablettákban?

 • Helyezzen egy tablettát a fogai közé, és rágja meg.
 • Por képződik, amely nyállal keveredve finom habbá alakul.
 • Ezután tegyen nedves fogkefét a szájába, és a szokása szerint pengesse meg a fogait.
 • Napi kétszeri használat esetén egy pohár valamivel több mint két hónapig bírja.

Milyen összetevők gondoskodnak szép mosolyáról?

 • Kerékpáros szóda   (szódabikarbóna) gondoskodni fog a megfelelő pH-szintről.
 • Felületaktív anyag   nátrium-lauroil-glutamát   célja a fogak felületi feszültségének csökkentése és a nátrium-fluorid szájban történő eloszlásának javítása.
 • A szilícium gyengéd csiszoló- és fehérítő képességekkel rendelkezik, elősegítve a fogzománc foltjainak feltörését és elpusztítását.
 • A mikrokristályos cellulózt tiszta cellulóz kezelésével nyerik, és kiváló természetes sűrítőszer.
 • A borsmenta kivonat antibakteriális és antiszeptikus hatású. Friss, jellegzetes illata alapján fogja felismerni.

NCS és CO2 semlegességi tanúsítás

A hidrofil paszták büszkék az NCS természetes kozmetikumok tanúsítására. Tehát megfelelnek a szigorú előírásoknak, és nem talál benne mikroplaszt, GMO-kat, parabéneket, szilikonokat, ftalátokat vagy szintetikus illatanyagokat. Ezenkívül természetesen vegánok, és nem tesztelték őket állatokon, és ökológiai csomagolásba csomagolták őket.

Ezenkívül a Hydrophil együttműködik a ClimatePartnerrel az indiai környezeti projektek támogatásában. Ezeknek a tevékenységeknek köszönhetően a CO2 eléri a termékeik semlegességét.

A hulladék csak a keféknek köszönhető

Egy ember sok száz fogkefét fogyaszt el életében, és így akár több tíz kilogramm műanyaghulladékot is létrehozhat. Csehországban a műanyaghulladék alig több mint 60% -át újrahasznosítják, a maradék hulladéklerakókba vagy hulladékégetőkbe kerül. Csak Prága képes tehát évente több tíz tonna újrafeldolgozatlan műanyag hulladékot csak fogkefékből előállítani. Ezért javasoljuk a megújuló forrásokból származó lebomló kefék használatát - az olajból származó műanyag helyett

A márka története, vagy hogy miért kaptak minket a hamburgi fiúk

Moin Moin! Ezt mondják a hidrofil fiúk a weboldaluk elején. Tehát Moin Moin, jó reggelt. Észak-Németországban, amely már közel van Dániához és a Fríz-szigetekhez, gyakori üdvözlet. Christoph, Sebastian, Wanja és Hydrophiljük pedig innen, a hanzai városból, Hamburgból származik.

A víz a fő téma

És mindez Hamburgban kezdődött! A fiúknak először volt egy blogjuk - egy blog a vízről, mert víz nélkül nincs élet és gondozni kell róla. És beszéljen arról, hogy gondoskodni kell róla! Ha nektek kissé furcsán hangzik, hogy három fiatal fiú közösen blogot írt a víz - inu témában, a Viva con Aqua de Sankt Pauli eV szervezetben végzett munka összefogta őket, amely mindenféle vízi témával foglalkozik. 2013 nyarán egy kerékpáros túra során hárman elkezdtek azon gondolkodni, hogyan lehetne olyan termékeket kifejleszteni, amelyek nemcsak vegánok, de ideális esetben 100% -ban vízbarátok is. Például minimális vízzel és minimális szennyezéssel állítják elő - tehát semleges a víz számára (elvégre a cég neve, a Wasserneutral önmagáért beszél). Akár a gyártásban, akár az újrahasznosításban.

Gyorsan ment ...

És bevált. Gyorsabban, mint várták. Óriási volt a válasz. Már 2013 szeptemberében megvolt az első termékük - egy póló. Azonnal feltaláltak egy semleges szappant, egy bambusz ecsetet, táskákat, majd szakosodni kezdtek a WASH (WAter. Sanitation. Hygiene), a higiénia és a testápolás szegmensével. A mindennapi használat területe. Mert, mint a mottójuk mondja: "Legyen minden nap egy kicsit jobb." Akár magának, a környezetnek, akár az egész világnak. Végül is kapcsolódik.

Semleges a vízben, vegán és tisztességes

Így 2014-ben hármasban megalapították a Hydrophil márkát. Ma hatan vannak, rövidebb órákra vannak gyakornokaik és hallgatóik. Magasságban és szélességben nőnek, de szilárdan és rendületlenül betartják elveiket. És imádják a vizet. Végül is a "hidrofil", azaz hidrofil, víz vonzását, vízszeretetét jelenti.

Semleges a vízzel szemben : A Hidrofil csak olyan anyagokat használ (beleértve az ásványi olajok nélküli festékeket és a szállított mesterséges vegyszereket), amelyek tisztán természetesek (például bambusz), és újrahasznosíthatók vagy komposztálhatók az ivás vagy a talajvíz veszélyeztetése nélkül.

És mi van a színekkel? Valószínűleg van értelme, hogy ha a Hydrophil termékeinek 100% -os tisztaságán alapul, akkor nem használ semmilyen kémiai festéket. És ez így van. Együttműködnek az AURO céggel, amely több mint 30 éve gyárt természetes anyagokból festékeket. Színeik könnyen lebonthatók, nem terhelik a környezetet, sőt, legalábbis véleményünk szerint nagyon szépek.

Vegán : Minden termék, amelyet a Hydrophil gyárt, vegán, és természetesen nem tesztelték állatokon.

Igazságos : Tisztességes munkakörülmények és bérek - kompromisszumok nélkül. A Hydrophil bambusztermékeit a kínai Lishui-ban gyártja, és évente oda is megy ellenőrzésre.

Ugyanakkor Hamburg körüli kisvállalkozásokkal dolgoznak, amelyek osztják etikai nézeteiket. És hogy teljesen tisztességes legyen, a bevétel 10% -át a fent említett Viva con Aqua de Sankt Pauli eV adományozza.

Nagyszerű célok, amelyeket érdemes követni

"Az a vágyunk, hogy felhívjuk a figyelmet a fenntartható fogyasztásra, a tisztességes termelésre és a környezetvédelemre" - mondják egységesen. Ezért (és nem csak azért), mert saját termékeket gyártanak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e az összes kritériumnak.

A természetes alapanyagok aránya

100%

Hozzávalók

Mikrokristályos cellulóz, nátrium-bikarbonát, xilit, szilícium-dioxid, citromsav, magnézium-sztearát, nátrium-lauril-glutamát, xantángumi, aromás Mentha Piperita, aromás citrom, aromás monkfruit kivonat

Származási ország

Németországban készült

Csomag tartalma

130 db

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogpaszták
Súly: 0.01 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: