Hydrophil ajakbalzsam (7 g)

Kód: 3536
2 255 Ft
Raktáron (4 ks)

Egyszerűségben a szépség és a minimalizmus uralja a világot. A Hydrophilnél ezt jól tudják, és ezért kevertek nekünk egy egyszerű és hatékony ajakbalzsamot. 100% -ban természetes, kedves, enyhén illatos és nem szárad ki. Női és férfi ajkak számára egyaránt készült!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hydrophil ajakbalzsam

Egyszerűségben a szépség és a minimalizmus uralja a világot. A Hydrophilnél ezt jól tudják, és ezért kevertek nekünk egy egyszerű és hatékony ajakbalzsamot. 100% -ban természetes, kedves, enyhén illatos és nem szárad ki. Női és férfi ajkak számára egyaránt készült!

A shea és a mandulavaj tartalmának köszönhetően hidratálja, kenje és védi ajkait. Gondolj az ajkaidra, és légy szorgalmas a gondozásukban, ez megtérül :-)

Az új emberrel való első érintkezéskor általában a szemünkbe nézünk, és kézfogást érzékelünk. Az ajkak azonban tudatosan vagy tudat alatt hatnak ránk - a száj formájából kivonjuk a másik ember érzését, megkülönböztetjük a mosoly típusait. Röviden, nagyon figyelünk rájuk, általában másokkal.

És nagyon oda kellene gondoznunk őket. Az ajkak könnyen kiszáradnak - elsősorban ivási rendszert kell betartanunk (egyébként a száraz, repedezett ajkak azt jelzik, hogy keveset iszunk), és rendszeresen alkalmazzuk megfelelő kozmetikumokkal is.

Természetesen az ajkak szárazságban, napsütésben és fagyos időben szenvednek. Ezért olyan balzsamokat használunk, amelyek védőfóliát hoznak létre, és támogatják a regeneratív és öngyógyító folyamatokat az ajkunkon lévő finom bőrben. Az ajkak gyengéd, sűrű és ésszerűen zsíros készítmények. És pontosan ezt keverték a Hydrophil-be!

Milyen összetevőket rejt a fémdoboz?

Shea vaj - hidratál, ken, véd. Gyulladáscsökkentő, bőrpuhító és hidratáló hatása van. És természetes SPF 6-os, így könnyen megvédi az ajkakat a naptól.

Mandulavaj - fehérjékben és E-vitaminban gazdag, puhítja a száraz bőrt.

Kenderolaj - az ajakbalzsam népszerű összetevője, a kender hatása kellemes viaszos tömegben koncentrálódik.

Néhány tipp zárásképpen!

  • Csók. Ez a valaha volt ajakbalzsam.
  • Sokat iszik! Talán az egyik bio palackból.
  • Időnként hámozza meg ajkait. Például egy kis nádcukor és egy masszázs egy ujjal szolgál. Édes és hatékony!
  • Gondolj az ajkaidra, és légy szorgalmas a gondozásukban, ez megtérül :-)

A márka története, vagy hogy miért kaptak minket a hamburgi fiúk

Moin Moin! Ezt mondják a hidrofil fiúk a weboldaluk elején. Tehát Moin Moin, jó reggelt. Észak-Németországban, amely már közel van Dániához és a Fríz-szigetekhez, gyakori üdvözlet. Christoph, Sebastian, Wanja és Hydrophiljük pedig innen, a hanzai városból, Hamburgból származik.

A víz a fő téma

És mindez Hamburgban kezdődött! A fiúknak először volt egy blogjuk - egy blog a vízről, mert víz nélkül nincs élet és gondozni kell róla. És beszéljen arról, hogy gondoskodni kell róla! Ha nektek kissé furcsán hangzik, hogy három fiatal fiú közösen blogot írt a víz - inu témában, a Viva con Aqua de Sankt Pauli eV szervezetben végzett munka összefogta őket, amely mindenféle vízi témával foglalkozik. 2013 nyarán egy kerékpáros túra során hárman elkezdtek azon gondolkodni, hogyan lehetne olyan termékeket kifejleszteni, amelyek nemcsak vegánok, de ideális esetben 100% -ban vízbarátok is. Például minimális vízzel és minimális szennyezéssel állítják elő - tehát semleges a víz számára (elvégre a cég neve, a Wasserneutral önmagáért beszél). Akár a gyártásban, akár az újrahasznosításban.

Gyorsan ment ...

És bevált. Gyorsabban, mint várták. Óriási volt a válasz. Már 2013 szeptemberében megvolt az első termékük - egy póló. Azonnal feltaláltak egy semleges szappant, egy bambusz ecsetet, táskákat, majd szakosodni kezdtek a WASH (WAter. Sanitation. Hygiene), a higiénia és a testápolás szegmensével. A mindennapi használat területe. Mert, mint a mottójuk mondja: "Legyen minden nap egy kicsit jobb." Akár magának, a környezetnek, akár az egész világnak. Végül is kapcsolódik.

Semleges a vízben, vegán és tisztességes

Így 2014-ben hármasban megalapították a Hydrophil márkát. Ma hatan vannak, rövidebb órákra vannak gyakornokaik és hallgatóik. Magasságban és szélességben nőnek, de szilárdan és rendületlenül betartják elveiket. És imádják a vizet. Végül is a "hidrofil", azaz hidrofil, víz vonzását, vízszeretetét jelenti.

Semleges a vízzel szemben : A Hidrofil csak olyan anyagokat használ (beleértve az ásványi olajok nélküli festékeket és a szállított mesterséges vegyszereket), amelyek tisztán természetesek (például bambusz), és újrahasznosíthatók vagy komposztálhatók az ivás vagy a talajvíz veszélyeztetése nélkül.

És mi van a színekkel? Valószínűleg van értelme, hogy ha a Hydrophil termékeinek 100% -os tisztaságán alapul, akkor nem használ semmilyen kémiai festéket. És ez így van. Együttműködnek az AURO céggel, amely több mint 30 éve gyárt természetes anyagokból festékeket. Színeik könnyen lebonthatók, nem terhelik a környezetet, sőt, legalábbis véleményünk szerint nagyon szépek.

Vegán : Minden termék, amelyet a Hydrophil gyárt, vegán, és természetesen nem tesztelték állatokon.

Igazságos : Tisztességes munkakörülmények és bérek - kompromisszumok nélkül. A Hydrophil bambusztermékeit a kínai Lishui-ban gyártja, és évente oda is megy ellenőrzésre.

Ugyanakkor Hamburg körüli kisvállalkozásokkal dolgoznak, amelyek osztják etikai nézeteiket. És hogy teljesen tisztességes legyen, a bevétel 10% -át a fent említett Viva con Aqua de Sankt Pauli eV adományozza.

Nagyszerű célok, amelyeket érdemes követni

"Az a vágyunk, hogy felhívjuk a figyelmet a fenntartható fogyasztásra, a tisztességes termelésre és a környezetvédelemre" - mondják egységesen. Ezért (és nem csak azért), mert saját termékeket gyártanak, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy megfelelnek-e az összes kritériumnak.

Méretek

5 x 2 cm

Tömeg

7g

A természetes alapanyagok aránya

100%

Származási ország

Németországban készült

Hozzávalók

  • Butyrospermum Parkii (shea vaj)
  • Prunus Dulcis (mandulavaj)
  • Cannabis Sativa olaj

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ajkak
Súly: 0.01 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés