ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
A Himalája sót Pakisztánban, a Himalája lábánál, egy nagy sóbányában bányásszák. Nemcsak színében, hanem tartalmában is különbözik a közönséges konyhasótól. A klasszikus konyhasó csak 97% nátrium-kloridot tartalmaz. Ezzel szemben a himalája só akár 84 egészségünk szempontjából nélkülözhetetlen elemet is tartalmaz, beleértve a magnéziumot, kalciumot, klórt, foszfort, vasat, szelént, jódot vagy rézet. Amikor a himalája sót közönséges étkezési sóval helyettesíti. Számodra úgy tűnik, hogy kevés a só, és ez éppen más elemek tartalma miatt van, nemcsak a nátrium-klorid, mint az étkezési só esetében.
Finoman őrölt só szerves minőségben. A himalája fehér só semmilyen vegyszert vagy adalékot nem tartalmaz. Hagyományos segítő a konyhában a fűszerezéshez. De használhatja fürdéskor vagy dekorációként is.
Himalája sónk finomítatlan. Ez azt jelenti, hogy nem kezelték vegyszerekkel, és így megőrizte megjelenését a természetből. Ezért nem tartalmaz tartósítószert vagy csomósodásgátlót, például finomított sókat.
Ezt a terméket különösen az ökológiai gazdálkodás és a fenntartható gazdálkodási rendszer iránt érdeklődő fogyasztók fogják értékelni. Az ökológiai élelmiszerek mindig ellenőrzési és tanúsítási rendszeren mennek keresztül, amely biztosítja a minőségüket és lehetővé teszi számukra ezt a címkét.
Ehető só. Gluténnyomokat tartalmazhat.
Tárolja száraz és hűvös helyen.
Gyakran része a fogyókúrás étrendnek, mert elősegíti a narancsbőr elleni küzdelmet és megakadályozza a szervezetben a túlzott vízvisszatartást.
Kategória: | Fűszerek |
---|---|
Súly: | 0.5 kg |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!