ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
A fekete fokhagyma, más néven fokhagyma, ezen a bolygón a legtöbb bolygón jól ismert növény, amely szegfűszegekkel teli szegfűszeget termel. Szeretjük ezeket alapul venni az ételek ízesítéséhez. Ugyanakkor jól ismerjük a fokhagyma emberi egészségre gyakorolt pozitív hatásait, például a baktériumok, a fertőzések, a megfázás, a meggyengült immunitás vagy például a magas koleszterinszint elleni küzdelemben. A fokhagyma része étrendünknek és kultúránknak, valamint népi gyógyászatunknak.
A fekete fokhagyma valódi története több száz, talán több ezer éves múltra tekint vissza. Az erjesztési kultúra jellemző az ázsiai országokra, különösen Koreára, ahol állítólag egész fokhagymarudakat tartottak agyagos edényekben a párás nyári hónapokban. Ez tartós és ízletes alapanyagot adott nekik a helyi ételekhez. Most újra felfedezzük a fekete fokhagyma varázsát, függetlenül attól, hogy örömízre vágyunk-e, vagy annak jótékony egészségügyi előnyeire. Ez kálium-, foszfor-, cink-, vas-, mangán-, B6- és B1-vitamin forrás. A fekete fokhagyma ötször több polifenolt és flavonoidot, legfeljebb 50-szer több antioxidáns SAC-t tartalmaz, az összes ismert aminosavat tartalmazza.
Naponta 1-2 kapszula étkezés előtt az immunitás erősítése érdekében. Nagyobb adagokat javasolunk a koleszterinszint csökkentésére.
A kapszulákat egészben, vízzel vagy teával kell lenyelni.
Addig használható, amíg szükséges.
Dózisméret: 1 kapszula A csomag 30 adagot tartalmaz. | Összeg 1 adagban | % RHP * |
Szárított fekete fokhagyma (allium sativum) | 575 mg | *** |
* a napi jövedelem referenciaértékének% -a *** a napi jövedelem referenciaértéke nincs meghatározva |
Kategória: | Kivonatok, adaptogének |
---|---|
Súly: | 0.15 kg |
Kapszulák száma: | 90 kapszula |
A tétel elfogyott… |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!