Gaia Kupa Menstruációs kupa - nagy

Kód: 98081
Tipp
Nincs értékelés
Márka: Gaia Cup
7 770 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
19.10.2021

A menstruációs poharak egészséges, olcsó és ökológiai alternatívát jelentenek a párnák és tamponok számára. Könnyű, kényelmes és megbízható használni. Az L-méretű pohár alkalmas 25 év feletti nőknek, azoknak, akik már természetes úton szültek, és erős menstruációval rendelkező nőknek is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gaia Kupa Menstruációs kupa - nagy

A menstruációs poharak egészséges, olcsó és ökológiai alternatívát jelentenek a párnák és tamponok számára . Könnyű, kényelmes és megbízható használni. Sok évig fog tartani, így nem kell pénzt költeni betétekre vagy tamponokra, és nem keletkezik pazarlás.

A cseh Tierra Verde nagyobb Gaia Cup menstruációs pohár tökéletes időtálló dizájnt kapott a cseh ANFAS felső stúdióból. Az L méretű pohár mellett a csomag tartalmaz egy pamut zacskót is a tárolásához, egy szövetes bugyi bélést és egy kis csomagot (50 g) Gaia Magic Touch tisztítóport.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő pohárméretet

Nagyobb   menstruációs csésze alkalmas:

 • nők és lányok   25 évnél idősebb ,
 • nők és lányok, akik természetesen szültek,
 • nők és lányok súlyos menstruációval.

8 ok, hogy elmegyünk egy csészéért

 • Egészségesebb, mint a tampon. A tamponnal ellentétben a baktériumok nem tudnak szaporodni egy csészén, és azt nem impregnálják semmilyen vegyszer.
 • A csészék nem társulnak toxikus sokk szindrómával.
 • A csésze behelyezése rendkívül egyszerű. Puha orvosi szilikonból készül, és tökéletesen illeszkedik a hüvelybe.
 • A karbantartás nagyon egyszerű, csak menstruáció előtt 5 percig forraljuk vízben.
 • A pohár nagyon hosszú élettartammal rendelkezik. Megfelelő karbantartással akár 15 évig is eltarthat. Tehát nem kell újra és újra párnákat és tamponokat vásárolnia, és aggódnia kell, hogy eleget visz-e magával.
 • A csésze sokkal környezetbarátabb. Képzelje csak el az évek során megtakarított párna és tampon mennyiségét.
 • A csészét minden tevékenységhez felhasználhatja, beleértve az úszást és a kerékpározást is. Nem is tudja, hogy megvan.
 • A poharat olyan nőknek ajánlják, akiknek problémái vannak a visszatérő hüvelyi mycosisban. Nem szárítja a hüvely nyálkahártyáját.

Hogyan kell használni a csészét

 • A legjobb, ha megpróbálja behelyezni a poharat a menstruáció kezdete előtt, hogy megtalálja az optimális helyet. Ha még nem biztos a helyes megvalósításban, használja azt biztosan   bugyi bélés.
 • A legjobb, ha a csészét guggoljuk. Ha a menstruáció kezdete előtt helyezi be, akkor jó megnedvesíteni a csészét. A menstruáción kívüli bevezetés sokkal nehezebb, a hüvely nyálkahártyája nem annyira perfundált. Ne halasszon el! :-)
 • Tartsa a csészét a hüvelykujja és a mutatóujja között, és helyezze be a hüvelyébe. Nem kell nyomulni. Amikor a csésze minden a hüvelyben van, elengedheti és kinyílik. A behelyezés nem bonyolultabb, mint egy tampon behelyezése, ezért nem kell aggódni semmitől.
 • Annak érdekében, hogy a csészét helyesen illessze be, fogja meg a szárát, és próbálja kissé kihúzni. Ha ez nem működik, a bevezetés helyes volt, és létrejött a kívánt vákuum. Ha könnyű volt kihúzni, valószínűleg nem fejlődött megfelelően.
 • Ha eltávolítja, a csésze aljának megnyomásával törölheti a vákuumot. Ezután a csésze problémamentesen kihúzható.
 • Körülbelül ugyanannyi idő után ürítse ki a csészét, mint a tampon cseréje. Ha nincs tapasztalata, javasoljuk, hogy kb. 4 óra múlva ürítse ki. Hamarosan rájön, hogy hosszabb ideig hagyhatja telepítve. Legkésőbb 12 óra múlva ürítse ki. Telepítheti a poharat egyik napról a másikra.
 • Ha súlyos menstruációja van, a csésze az első napokban szivároghat. Ebben az esetben használja az i tartozékként   betét.

Hogyan kell vigyázni egy csészére

 • A menstruáció előtt sterilizálni kell a csészét. A legjobb módszer az, ha a csészét forrásban lévő vízben körülbelül 5 percig forraljuk. Javasoljuk, hogy egy teáskanál port adjon a vízhez   Gaia Magic Touch.
 • A menstruáció alatt történő ürítéskor egyszerűen mossa meg a csészét hideg vízzel, majd helyezze vissza. Javasoljuk, hogy nála legyen nyilvános WC-kben   vizesüveg.
 • A csésze idővel megváltoztathatja a színét, csakúgy, mint egy csecsemő cumi esetében. Ez nem azt jelenti, hogy piszkos.
 • A csésze használata teljesen szagtalan. A menstruációs vér csak kellemetlen szagot bocsát ki, miután érintkezik a párnával vagy a tamponnal, amelyeket különféle dezodorokkal impregnálnak.

Mire jó a szár?

A Gaia Cup minden csésze vékony szárral van ellátva, amely mérőeszközként szolgál az elegendő behelyezéshez. Miután többször elkezdte használni a poharat, rájön, hogy a szár zavar, vagy valójában egyáltalán nincs szüksége rá. Rövidítheti Önnek megfelelő hosszúságúra, vagy teljesen levághatja. Csak vigyázzon, ne sértse meg a poharat.

Emlékezz arra   a szárat nem használják a csésze eltávolítására , ebben az esetben   eltörhet . Az alját megfogva vegye ki a csészét. Csak nyomja meg kissé, ez felszabadítja a vákuumot, és egyszerűen kihúzza.   A szakadt szár nem csökkenti a csésze funkcionalitását   és a gyártó nem fogadja el panaszként.

Tierra Verde sro

A cseh-szlovák Tierra Verde sro vállalat ökológiai termékeket gyárt több márkanév alatt. Bio gyógyszertárának neve Sárga és Kék, a Tierra Verde kozmetikumok és az állateledelek találóan Catz & Dogz nevet kapták. A Tierra ezután a Casa Organica vagy a Mama Natura márkanév alatt napi használatra szánt táskákat, törölközőket és tasakokat importál, nőknek pedig Gaia Cup menstruációs csészéket is tartalmaz. Az összes brnói gyógyszertárat gyártja, és véleményünk szerint ez a legtisztább cseh öko-drogéria márka. Ezt bizonyítja az elismert Eco Garantie tanúsítvány, amelyre Csehországban egyedüliként lehet büszke. Ugyanakkor gondoskodik mind a fogyasztók jólétéről, mind a hulladék minimalizálásáról és az újrahasznosításról. Nem tesztel semmilyen terméket vagy anyagot állatokon, és választékunkban csak tiszta vegán termékeket talál.

Méret

Nagy

Hangerő

31 ml (az oldalsó furatokig) / 33 ml (a szélekig)

Méretek

külső átmérője 45 mm, hossza 56 mm szár nélkül, szárhossza 10 mm, erősebb, mint az S méret

Anyag

Orvosi szilikon

Csomagolás

1 db

Származási ország

Hong Kong (cseh tulajdonossal rendelkező gyárban)

Kérjük, vegye figyelembe a menstruációs pohár méretét, higiéniai okokból ezeket az árukat nem lehet visszaküldeni!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Menstruációs kelyhek
Súly: 0.05 kg
csomag tartalma: 1 ks

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz