Ekolife Natura - Liposzomális C-vitamin 750mg 250ml ananász (Liposomális C-vitamin)

Kód: 23775
Tipp Immunrendszer
12 470 Ft
Raktáron (4 db)

A liposzomális transzport rendszer a C-vitamin bioaktív formájával kombinálva ideális felszívódást és hatást nyújt. A C-vitamint biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül felszívódnak közvetlenül a véráramba.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ekolife Natura - Liposzomális C-vitamin 750mg ananász (Liposzomális C-vitamin)

A liposzomális transzport rendszer a C-vitamin bioaktív formájával kombinálva ideális felszívódást és hatást nyújt. A C-vitamint biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül felszívódnak közvetlenül a véráramba.
A liposzómák természetes foszfolipidekből állnak, amelyek valamennyi sejtünk alapvető építőelemei, így gond nélkül áthaladnak a falukon az úgynevezett passzív transzport révén. A liposzómák természetesen előfordulnak például a kolosztrumban és az anyatejben, ahol feltétlenül szükséges a maximális felszívódás és felhasználás. Az injekció beadása után a liposzomális transzportrendszer egy másik leghatékonyabb alternatívát kínál a kiválasztott vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlenül a véráramba és a rendeltetési helyre, azaz a sejtbe történő alkalmazásával szemben.
A C-vitamin liposzómás formában megtalálható a BrainMax Liposomal C-vitaminban is.

LIPOSOMÁLIS SZÁLLÍTÁSI RENDSZER + C-VITAMIN BIOAKTÍV FORMA

A C-vitamin egy vízben oldódó vitamin, amelyet elengedhetetlen vitaminnak ismernek el az immunrendszerrel, az energia-anyagcserével, az oxidatív stressz elleni védekezéssel és a kollagén szintézisével a szervezetben. Az emberi test nem tudja szintetizálni, ezért táplálékfelvételétől függ. A hagyományos kiegészítők közül azonban előfordulhat, hogy a C-vitamin nem szívódik fel kellőképpen a szervezetben, felszívódását pedig más, egyidejűleg fogyasztott kiegészítők vagy ételek is befolyásolhatják. Az eredmény nagyon alacsony C-vitamin-szint lehet a vérben - általában 200-220 mikromól.
A liposzomális C-vitamin viszont sokkal nagyobb felszívódást kínál - a liposzómáknak köszönhetően a C-vitamin közvetlenül a véráramba és a sejtekbe kerül. Ezzel sokkal magasabb C-vitamin szintet lehet elérni a véráramban - több mint 600 mikromol néhány óra alatt. Ezért a liposzomális C-vitamin az első választás mindazok közül, akiknek támogatniuk kell a testet a betegség alatt, erősíteni akarják a megelőzést vagy a sportteljesítményt.
Ezenkívül a liposzómák formája jelentősen csökkenti a hagyományos kiegészítéssel járó emésztőrendszeri problémák kockázatát, ami minden korosztály számára bónusz! Liposzomális transzport rendszerünk nagyon jól felszívódó receptet kínál mesterséges édesítőszerek, mesterséges színezékek vagy géntechnológiával módosított összetevők nélkül.
Dr. professzor dr. Borut Štrukelj, okl. (Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerbiológiai Tanszék, Ljubljana) megerősíti, hogy a liposzomális módszer egy fejlett gyógyszerészeti technológia, amely lehetővé teszi a hatóanyag jobb védelmet a gyomor-bél traktusban, jobb és gyorsabb felszívódást, és ezáltal a vérben magas koncentráció elérését. .
MI A KÜLÖNBSÉG?  
 • Liposzomális szállítási rendszer
 • A hatóanyagok maximális biohasznosulása és felhasználhatósága
 • Vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlen és védett szállítása a test sejtjeibe
 • Az Ekolife Natura liposzómák alacsony pH-értéken stabilak, ezért gyomorsavban is stabilak
 • Az Ekolife Natura liposzómákat az eltűnési rendszer abszorbeálja. Az Ekolife Natura liposzómákat a máj nem metabolizálja (eltérő felszívódási út)
 • Az Ekolife Natura liposzómák passzív transzport révén felszívódnak a sejtbe (további energiaigény nélkül).
 • Európában készült (GMO-mentes)
 • Foszfolipid forrás: GMO-mentes napraforgóolaj (EU)
 • Mesterséges édesítőszerektől (szukralóz, aszpartám, aceszulfám, szacharin és mások) mentes
 • Mesterséges színezékek nélkül
 • Gluténmentes
 • Szója nélkül
 • Cukormentes
 • Vegán

Engedélyezett egészségre vonatkozó állítások a 432/2012 / EU bizottsági rendelet alapján

A C-vitamin hozzájárul:
- az immunrendszer normális működésének fenntartása intenzív fizikai aktivitás alatt és után
(napi 200 mg adag mellett az ajánlott napi bevitel mellett)
- az immunrendszer normális működése
- a sejtek védelme az oxidatív stressztől
- normális energia-anyagcsere
- az idegrendszer normális működése
- normális mentális tevékenységek
- hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez
- hozzájárul az E-vitamin redukált formájának regenerálódásához
- normális kollagéntermelés az erek normális működéséhez
- normális kollagéntermelés a normális csontműködés érdekében
- normális kollagéntermelés a porc normális működéséhez
- normális kollagéntermelés a normális ínyműködés érdekében
- normális kollagéntermelés a normális bőrműködés érdekében
- normális kollagéntermelés a normális fogműködés érdekében
- A C-vitamin növeli a vas felszívódását
AZ ELSŐ ABSZORPCIÓ ÉS HASZNÁLHATÓSÁG
A liposzómák napraforgó lecitinből izolált tiszta foszfolipidekből készülnek. Ezek nagysága néhány nanométertől a több tíz mikrométerig terjedhet. A vízzel együtt a foszfolipidek mikroszkopikus struktúrákat alkotnak, középen vízzel töltött üreggel, amelyet foszfolipid héj vesz körül. Ezután a foszfolipid közepén lévő vízben más molekulákat is fel lehet oldani, például vitamint vagy glutationt, amelyeket könnyen be kell szívnunk a szervezetbe. És bár a hidrofil (víz-vonzó) molekulák a kapszulázott mag belsejében tarthatók, a hidrofób (víztaszító) anyagok feloldódhatnak magában a foszfolipid membránban - ily módon a liposzómák hidrofil és hidrofób molekulákat egyaránt képesek szállítani. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően mind az anyatermészet, például az anyatejben, mind pedig a speciális gyártók gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők gyártása során használják őket.
A liposzómák mikrotápanyagok szállítására történő alkalmazásának fő előnye, hogy az emésztőrendszeren áthaladva önmagukat a liposzómákat semmilyen módon nem zavarja az emésztés folyamata. A hagyományos étrend-kiegészítőkkel a test nagyon sok összetett molekulát megtör, mielőtt felszívódna, vagy egyszerűen nem szívja fel őket olyan könnyen, vagy később metabolizálja és lebontja a májat, így az általános felhasználás nagymértékben csökken.
Ezzel szemben a liposzómák stabilitása és ideális mérete miatt könnyen felszívódnak. De ez még nem minden. A különbség abban is van, hogy a liposzómák gyorsabban jutnak be a véráramba és a sejtbe. Specifikus molekuláris formájuknak köszönhetően a liposzómák a nyirokrendszeren keresztül szívódnak fel, ahol az úgynevezett mellkasi csatornába hatolnak közvetlenül a véráramba. A következő lépésben az összes sejtbe felszívódnak az úgynevezett passzív diffúzió révén. Ez ellentétben áll a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó klasszikus kiegészítőkkel, amelyek első lépésben belépnek a májba, ahol metabolizálódnak, és csak ezután jutnak be a véráramba.
A liposzómák azonban még jobban felszívódnak. Segítenek az aktív molekulák közvetlen transzportjában a sejtes folyamatokba, ahol nagy mennyiségű mikrotápanyagra van szükség. A liposzóma foszfolipid kétrétege képes összekapcsolódni más kétrétegekkel, például magával a sejtfallal - és így a liposzóma tartalma (vitaminok vagy más hasznos anyagok) közvetlenül a sejtekbe kerül.
AZ EKOLIFE NATURA MÁRKÁRÓL
Az Ekolife Natura egy nagyon dinamikus és sikeres vállalat Szlovéniából, amely a klinikai vizsgálatok során tesztelt prémium liposzómás vitaminokra, liposzómás kelát ásványi anyagokra és liposzómás tápanyagkészítményekre szakosodott. A céget 2007-ben alapították táplálkozási szakemberek, Tjaša és Tajča Pavček nővérek. Hatalmas motiváció az egészséges életmód iránti érdeklődés, az oktatás, az információmegosztás és mindenekelőtt az a tény, hogy mindketten három gyermek édesanyja. Ezért bármilyen új termék létrehozása előtt megkérdezik - adnánk-e gyermekeinknek is? Nem találnánk jobb minőségbiztosítást. Az Ekolife Natura liposzómás vitaminjai abszolút csúcsot jelentenek a test felszívódása és felhasználhatósága szempontjából. A liposzómák egyedülálló technológiája lehetővé teszi a hatóanyagok közvetlen szállítását a sejtekbe, hogy a vitaminok a lehető legnagyobb hatást érjék el a szervezetben.

Csomagolás

250 ml

Adagolás:

Naponta 5 ml közvetlenül a szájba, vagy adjon hozzá egy pohár vizet vagy gyümölcslevet.

Értesítés:

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 2 hónapon belül felhasználható. Használat előtt rázza fel. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. A túlzott fogyasztás hashajtót okozhat. Alkalmas vegánoknak.

Az adagok száma a csomagolásban: 50 x 5 ml
5 ml * (RHP **)
C vitamin
750 mg (937,5%)
Kálium
21 mg (1,1%)
Nátrium
37 mg
* 5 ml a napi adagnak felel meg. A csomag 50 adagot tartalmaz.
**% RHP— a vitaminok és ásványi anyagok referencia-bevitelének% -a
Hozzávalók
 
víz, édesítőszer xilit, C-vitamin (kálium-L-aszkorbát, nátrium-L-aszkorbát, L-aszkorbinsav), emulgeáló napraforgó lecitin, nedvesítőszer glicerin, kálium-szorbát tartósítószer, ananász aroma, antioxidáns E-vitamin (D-alfa-tokoferol).

Étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitaminok, antioxidánsok
csomag tartalma: 250 ml
Egyének megoldására: Immunitás, Bőr, haj, köröm
Forma: Folyadék
Gyártó: Ekolife Natura
Származási ország: Cseh Köztársaság

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: