Ekolife Natura - liposzómás B12-vitamin 60ml (liposzomális B12-vitamin)

Kód: 23772
7 485 Ft –14 %
LiposomalVitaminB12 60ml
7 485 Ft –14 % 6 395 Ft
Raktáron (>5 db)

A liposzomális transzportrendszer a B12-vitamin bioaktív formájával kombinálva ideális felszívódást és hatást nyújt. A B12-vitamint biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül felszívódnak közvetlenül a véráramba.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ekolife Natura - liposzómás B12-vitamin (liposzomális B12-vitamin)

A liposzomális transzportrendszer a B12-vitamin bioaktív formájával kombinálva ideális felszívódást és hatást nyújt. A B12-vitamint biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül felszívódnak közvetlenül a véráramba.
A liposzómák természetes foszfolipidekből állnak, amelyek valamennyi sejtünk alapvető építőelemei, így gond nélkül áthaladnak a falukon az úgynevezett passzív transzport révén. A liposzómák természetesen előfordulnak például a kolosztrumban és az anyatejben, ahol feltétlenül szükséges a maximális felszívódás és felhasználás. Az injekció beadása után a liposzomális transzportrendszer egy másik leghatékonyabb alternatívát kínál a kiválasztott vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlenül a véráramba és a rendeltetési helyre, azaz a sejtbe történő alkalmazásával szemben.

LIPOSOMÁLIS SZÁLLÍTÁSI RENDSZER + B12 VITAMIN BIOAKTÍV FORMA

A B12-vitamin, más néven kobalamin, egy vízben oldódó vitamin, amelynek tulajdonságai az összes testsejt anyagcseréjéhez kapcsolódnak. Molekulája a legnagyobb és szerkezetileg a legbonyolultabb az összes vitamin közül. Az Ekolife Natura liposzomális B12-vitamint kíméletes fermentációs technológiával állítják elő bioaktív hidroxikobalamin formájában, amely könnyen felszívódik és természetes a test számára. Becslések szerint a lakosság körülbelül felének nincs elegendő B12-szintje a vérben. Ennek oka azonban nem az alacsony étrendi bevitel, hanem a B12-vitamin felszívódásának képtelensége. Különböző okokból - például a gyomor túl savas környezetében - az úgynevezett belső faktor, egy olyan glikoprotein, amelyhez a B12-vitamin kötődik, és amely szükséges a felszívódásához, nincs elegendő mértékben jelen.
Ezzel szemben a liposzómás B12-vitamin kiváló felszívódást nyújt a fent említett mellékhatások nélkül. Ezenkívül a liposzómák formája jelentősen csökkenti a hagyományos kiegészítéssel járó emésztőrendszeri problémák kockázatát, ami minden korosztály számára bónusz! Liposzomális transzport rendszerünk nagyon jól felszívódó receptet kínál mesterséges édesítőszerek, mesterséges színezékek vagy géntechnológiával módosított összetevők nélkül.
Dr. professzor dr. Borut Štrukelj, okl. (Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerbiológiai Tanszék, Ljubljana) megerősíti, hogy a liposzomális módszer egy fejlett gyógyszerészeti technológia, amely lehetővé teszi a hatóanyag jobb védelmet a gyomor-bél traktusban, jobb és gyorsabb felszívódást, és ezáltal a vérben magas koncentráció elérését. .
MI A KÜLÖNBSÉG?  
 • Liposzomális szállítási rendszer
 • A hatóanyagok maximális biohasznosulása és felhasználhatósága
 • Vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlen és védett szállítása a test sejtjeibe
 • Az Ekolife Natura liposzómák alacsony pH-értéken stabilak, ezért gyomorsavban is stabilak
 • Az Ekolife Natura liposzómákat az eltűnési rendszer abszorbeálja. Az Ekolife Natura liposzómákat a máj nem metabolizálja (eltérő felszívódási út)
 • Az Ekolife Natura liposzómák passzív transzport révén felszívódnak a sejtbe (további energiaigény nélkül).
 • Európában készült (GMO-mentes)
 • Foszfolipid forrás: GMO-mentes napraforgóolaj (EU)
 • Mesterséges édesítőszerektől (szukralóz, aszpartám, aceszulfám, szacharin és mások) mentes
 • Mesterséges színezékek nélkül
 • Gluténmentes
 • Szója nélkül
 • Cukormentes
 • Vegán

Engedélyezett egészségre vonatkozó állítások a 432/2012 / EU bizottsági rendelet alapján

Engedélyezett egészségre vonatkozó állítások a BIZOTTSÁG 432/2012 / EU RENDELETE alapján
A B12-vitamin hozzájárul:
 • normális energia-anyagcsere
 • az idegrendszer normális működése
 • normális homocisztein anyagcsere
 • normális mentális tevékenység
 • normális vörösvértesttermelés
 • az immunrendszer normális működése
AZ ELSŐ ABSZORPCIÓ ÉS HASZNÁLHATÓSÁG
A liposzómák napraforgó lecitinből izolált tiszta foszfolipidekből készülnek. Ezek nagysága néhány nanométertől a több tíz mikrométerig terjedhet. A vízzel együtt a foszfolipidek mikroszkopikus struktúrákat alkotnak, középen vízzel töltött üreggel, amelyet foszfolipid héj vesz körül. Ezután a foszfolipid közepén lévő vízben más molekulákat is fel lehet oldani, például vitamint vagy glutationt, amelyeket könnyen be kell szívnunk a szervezetbe. És bár a hidrofil (víz-vonzó) molekulák a kapszulázott mag belsejében tarthatók, a hidrofób (víztaszító) anyagok feloldódhatnak magában a foszfolipid membránban - ily módon a liposzómák hidrofil és hidrofób molekulákat egyaránt képesek szállítani. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően mind az anyatermészet, például az anyatejben, mind pedig a speciális gyártók gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők gyártása során használják őket.
A liposzómák mikrotápanyagok szállítására történő alkalmazásának fő előnye, hogy az emésztőrendszeren áthaladva önmagukat a liposzómákat semmilyen módon nem zavarja az emésztés folyamata. A hagyományos étrend-kiegészítőkkel a test nagyon sok összetett molekulát megtör, mielőtt felszívódna, vagy egyszerűen nem szívja fel őket olyan könnyen, vagy később metabolizálja és lebontja a májat, így az általános felhasználás nagymértékben csökken.
Ezzel szemben a liposzómák stabilitása és ideális mérete miatt könnyen felszívódnak. De ez még nem minden. A különbség abban is van, hogy a liposzómák gyorsabban jutnak be a véráramba és a sejtbe. Specifikus molekuláris formájuknak köszönhetően a liposzómák a nyirokrendszeren keresztül szívódnak fel, ahol az úgynevezett mellkasi csatornába hatolnak közvetlenül a véráramba. A következő lépésben az összes sejtbe felszívódnak az úgynevezett passzív diffúzió révén. Ez ellentétben áll a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó klasszikus kiegészítőkkel, amelyek első lépésben belépnek a májba, ahol metabolizálódnak, és csak ezután jutnak be a véráramba.
A liposzómák azonban még jobban felszívódnak. Segítenek az aktív molekulák közvetlen transzportjában a sejtes folyamatokba, ahol nagy mennyiségű mikrotápanyagra van szükség. A liposzóma foszfolipid kétrétege képes összekapcsolódni más kétrétegekkel, például magával a sejtfallal - és így a liposzóma tartalma (vitaminok vagy más hasznos anyagok) közvetlenül a sejtekbe kerül.
AZ EKOLIFE NATURA MÁRKÁRÓL
Az Ekolife Natura egy nagyon dinamikus és sikeres vállalat Szlovéniából, amely a klinikai vizsgálatok során tesztelt prémium liposzómás vitaminokra, liposzómás kelát ásványi anyagokra és liposzómás tápanyagkészítményekre szakosodott. A céget 2007-ben alapították táplálkozási szakemberek, Tjaša és Tajča Pavček nővérek. Hatalmas motiváció az egészséges életmód iránti érdeklődés, az oktatás, az információmegosztás és mindenekelőtt az a tény, hogy mindketten három gyermek édesanyja. Ezért bármilyen új termék létrehozása előtt megkérdezik - adnánk-e gyermekeinknek is? Nem találnánk jobb minőségbiztosítást. Az Ekolife Natura liposzómás vitaminjai abszolút csúcsot jelentenek a test felszívódása és felhasználhatósága szempontjából. A liposzómák egyedülálló technológiája lehetővé teszi a hatóanyagok közvetlen szállítását a sejtekbe, hogy a vitaminok a lehető legnagyobb hatást érjék el a szervezetben.

Csomagolás

60 ml

Adagolás:

2 ml naponta közvetlenül a szájba, vagy adjon hozzá egy pohár vizet vagy gyümölcslevet, hacsak orvosa nem mondja másként.

Értesítés:

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 2 hónapon belül felhasználható. Használat előtt rázza fel. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. A túlzott fogyasztás hashajtót okozhat. Alkalmas vegánoknak.

Az adagok száma a csomagolásban: 60 x 1 ml
2 ml * (RHP **)
B12-vitamin
2 mg (80 000%)
* 2 ml a napi adagnak felel meg. A csomag 60 adagot tartalmaz.
**% RHP— a vitaminok és ásványi anyagok referencia-bevitelének% -a

Hozzávalók

víz, édesítőszer xilit, emulgeáló napraforgó lecitin, nedvesítő glicerin, tartósítószer kálium-szorbát, B12-vitamin (hidroxokobalamin), vanília- és barackaroma, antioxidáns E-vitamin (D-alfa-tokoferol).

Étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vitaminok, antioxidánsok
Súly: 0.1 kg
Egyének megoldására: Energia, Psziché és megnyugvás
Forma: Folyadék
Gyártó: Ekolife Natura
Származási ország: Cseh Köztársaság

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: