Ekolife Natura - Liposzomális Glutation 30 kapszula

Kód: 17057
Immunrendszer
13 100 Ft –1 %
LiposomalGlutathione30cps
13 100 Ft –1 % 12 925 Ft
Raktáron (3 db)

A száraz liposzómákat és az L-glutation bioaktív formáját tartalmazó prémium termék ideális felszívódást és hatást nyújt. Az ebben a kiegészítésben található liposzómák egy speciális, szabadalmaztatott AKTINTM technológiával készülnek, amely úgynevezett száraz liposzómákat hoz létre, amelyek optimalizált tisztított víztartalma (aqua purificata) 5%.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ekolife Natura - liposzómás glutation

A száraz liposzómákat és az L-glutation bioaktív formáját tartalmazó prémium termék ideális felszívódást és hatást nyújt. Az ebben a kiegészítésben található liposzómák egy speciális, szabadalmaztatott AKTINTM technológiával készülnek, amely úgynevezett száraz liposzómákat hoz létre, amelyek optimalizált tisztított víztartalma (aqua purificata) 5%.
A glutation, más néven GSH, nagyon erős antioxidáns, amely jelentős méregtelenítő tulajdonságokkal is rendelkezik. Tulajdonságai a szabad gyökök hatására sejtek szintjén okozott károk megelőzéséhez kapcsolódnak. Aktivitásuk és az azt követő fokozott oxidatív stressz intenzív sportolásban, nehéz fizikai aktivitásban, stresszben, betegségben, igényes foglalkozásokban, alváshiányban vagy egészségtelen életmódban nyilvánul meg.
A glutationt biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül közvetlenül a véráramba szívódnak.
A liposzómák természetes foszfolipidekből állnak, amelyek valamennyi sejtünk alapvető építőelemei, így gond nélkül áthaladnak a falukon az úgynevezett passzív transzport révén. A liposzómák természetesen előfordulnak például a kolosztrumban és az anyatejben, ahol feltétlenül szükséges a maximális felszívódás és felhasználás. Az injekció beadása után a liposzomális forma egy másik leghatékonyabb alternatívát kínál a kiválasztott vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlen alkalmazásával a véráramba és a rendeltetési helyre, azaz a sejtbe.

A HATÉKONYSÁGOS ANTIOXIDÁNS SZÁRAZ LIPOSZMÁKKAL KAPCSOLATBAN

Sejtjeink természetesen tartalmaznak glutationt, egy természetes anyagot, amely három aminosavból áll - cisztein, glutamát (glutaminsav) és glicin. A szervezetben ez az anyag egy nagyon fontos antioxidáns pozícióját tölti be - ellensúlyozza a szabad gyökök aktivitását, amelyek természetes módon keletkeznek az anyagcsere során. Túlzott koncentráció esetén azonban elkezdhetik a sejtek károsodását, ami autoimmun, kardiovaszkuláris és onkológiai betegségekhez vezethet. Ezért kívánatos semlegesíteni a szabad gyökök aktivitását. A glutation tulajdonságai összefüggenek a test méregtelenítésével is a nemkívánatos anyagoktól - azoktól, amelyeket maga termel, de a toxinoktól és a környezetből származó toxinoktól is.
A glutationt a legerősebb antioxidánsnak nevezik, mert képes regenerálni önmagát a májban és újraaktiválódni. Az oxidatív stressz, a méregtelenítés és a gyulladás területén kifejtett pozitív hatás miatt a glutation tulajdonságai összefüggenek az általános állapottal, az immunrendszerrel, az öregedés lassulásával és más területekkel.
Dr. professzor dr. Borut Štrukelj, okl. (Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerbiológiai Tanszék, Ljubljana) megerősíti, hogy a liposzomális módszer egy fejlett gyógyszeripari technológia, amely lehetővé teszi a hatóanyag jobb védelmét az emésztőrendszerben, jobb és gyorsabb felszívódást, és ezáltal a vér magas koncentrációjának elérését. .

MI A KÜLÖNBSÉG?

 • 5% -os optimalizált tisztított víztartalommal rendelkező por formájában liposzómákat tartalmaz.
 • Aktin TM szabadalmaztatott GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA
 • A hatóanyagok maximális biohasznosulása és felhasználhatósága
 • Európában készült (GMO-mentes)
 • A "tiszta szoba" üzemmódban előállított termékek gyógyszerészeti minősége (tudományos kutatás és az azt követő gyártás)
 • A liposzómák előállítása a minőségi előírásoknak megfelelően történik: HACCP, ISO 17021
 • Vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlen és védett szállítása a test sejtjeibe
 • Az Ekolife Natura liposzómák alacsony pH-értéken stabilak, ezért gyomorsavban is stabilak
 • Az Ekolife Natura liposzómákat az eltűnési rendszer felszívja
 • Az Ekolife Natura liposzómákat a máj nem metabolizálja (a felszívódás különböző útja)
 • Az Ekolife Natura liposzómák passzív transzport révén felszívódnak a sejtbe (további energiaigény nélkül).
 • Foszfolipid forrás: GMO-mentes napraforgóolaj (EU)
 • Mesterséges édesítőszerektől (szukralóz, aszpartám, aceszulfám, szacharin és mások) mentes
 • Mesterséges színezékek nélkül
 • Gluténmentes
 • Szója nélkül
 • Cukormentes
 • Vegán
AZ ELSŐ ABSZORPCIÓ ÉS HASZNÁLHATÓSÁG
A liposzómák napraforgó lecitinből izolált tiszta foszfolipidekből készülnek. Ezek nagysága néhány nanométertől a több tíz mikrométerig terjedhet. A vízzel együtt a foszfolipidek mikroszkopikus struktúrákat alkotnak, középen vízzel töltött üreggel, amelyet foszfolipid héj vesz körül. Ezután a foszfolipid közepén lévő vízben más molekulákat is fel lehet oldani, például vitamint vagy glutationt, amelyeket könnyen be kell szívnunk a szervezetbe. És bár a hidrofil (víz-vonzó) molekulák a kapszulázott mag belsejében tarthatók, a hidrofób (víztaszító) anyagok feloldódhatnak magában a foszfolipid membránban - ily módon a liposzómák hidrofil és hidrofób molekulákat egyaránt képesek szállítani. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően mind az anyatermészet, például az anyatejben, mind pedig a speciális gyártók gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők gyártása során használják őket.
A liposzómák mikrotápanyagok szállítására történő alkalmazásának fő előnye, hogy az emésztőrendszeren áthaladva önmagukat a liposzómákat semmilyen módon nem zavarja az emésztés folyamata. A hagyományos étrend-kiegészítőkkel a test nagyon sok összetett molekulát megtör, mielőtt felszívódna, vagy egyszerűen nem szívja fel őket olyan könnyen, vagy később metabolizálja és lebontja a májat, így az általános felhasználás nagymértékben csökken.
Ezzel szemben a liposzómák stabilitása és ideális mérete miatt könnyen felszívódnak. De ez még nem minden. A különbség abban is van, hogy a liposzómák gyorsabban jutnak be a véráramba és a sejtbe. Specifikus molekuláris formájuknak köszönhetően a liposzómák a nyirokrendszeren keresztül szívódnak fel, ahol az úgynevezett mellkasi csatornába hatolnak közvetlenül a véráramba. A következő lépésben az összes sejtbe felszívódnak az úgynevezett passzív diffúzió révén. Ez ellentétben áll a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó klasszikus kiegészítőkkel, amelyek első lépésben belépnek a májba, ahol metabolizálódnak, és csak ezután jutnak be a véráramba.
A liposzómák azonban még jobban felszívódnak. Segítenek az aktív molekulák közvetlen transzportjában a sejtes folyamatokba, ahol nagy mennyiségű mikrotápanyagra van szükség. A liposzóma foszfolipid kétrétege képes összekapcsolódni más kétrétegekkel, például magával a sejtfallal - és így a liposzóma tartalma (vitaminok vagy más hasznos anyagok) közvetlenül a sejtekbe kerül.
AZ EKOLIFE NATURA MÁRKÁRÓL
Az Ekolife Natura egy nagyon dinamikus és sikeres vállalat Szlovéniából, amely a klinikai vizsgálatok során tesztelt prémium liposzómás vitaminokra, liposzómás kelát ásványi anyagokra és liposzómás tápanyagkészítményekre szakosodott. A céget 2007-ben alapították táplálkozási szakemberek, Tjaša és Tajča Pavček nővérek. Hatalmas motiváció az egészséges életmód iránti érdeklődés, az oktatás, az információmegosztás és mindenekelőtt az a tény, hogy mindketten három gyermek édesanyja. Ezért bármilyen új termék létrehozása előtt megkérdezik - adnánk-e gyermekeinknek is? Nem találnánk jobb minőségbiztosítást. Az Ekolife Natura liposzómás vitaminjai abszolút csúcsot jelentenek a test felszívódása és felhasználhatósága szempontjából. A liposzómák egyedülálló technológiája lehetővé teszi a hatóanyagok közvetlen szállítását a sejtekbe, hogy a vitaminok a lehető legnagyobb hatást érjék el a szervezetben.

Csomagolás

30 kapszula
Adagolás:  
1 kapszula naponta. Vacsora előtt vegye be, igyon egy pohár vizet.

Értesítés:

Gyermekeknek nem ajánlott. Szobahőmérsékleten 20 ° C-ig, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Felbontás után 2 hónapon belül fel kell használni. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Alkalmas vegánoknak. Gluténmentes.

Az adagok száma csomagolásban: 30 x 1 kapszula
1 kapszula *
Redukált L-glutation (GSH)
200 mg

* 1 kapszula megfelel a napi adagnak. A csomag 30 adagot tartalmaz.

Hozzávalók

töltőanyag (maltodextrin, cellulóz), emulgeáló szója lecitin (GMO-mentes), redukált L-glutation (GSH), stabilizáló szilícium-dioxid, HPMC kapszula (hidroxi-propil-metil-cellulóz).

Étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Célok
Súly: 0.05 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: