Ekolife Natura - Liposomális CureIt® Curcumin 250ml (Liposomális CureIt® Curcumin)

Kód: 23769
Immunrendszer
14 090 Ft
Raktáron (2 db)

A liposzomális bejuttató rendszer a CureIt ® védjegy alatt előállított szinergikus kurkumin komplex bioaktív formájával kombinálva ideális felszívódást és hatást nyújt. A CureIt ® kurkuminos komplexet biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül közvetlenül a véráramba szívódnak.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ekolife Natura - Liposzomális CureIt® kurkumin (Liposomális CureIt® Kurkumin)

A liposzomális bejuttató rendszer a CureIt ® védjegy alatt előállított szinergikus kurkumin komplex bioaktív formájával kombinálva ideális felszívódást és hatást nyújt. A CureIt ® kurkuminos komplexet biztonságosan kapszulázzák és védik liposzóma nanorészecskék formájában, amelyek aktívan behatolnak a vékonybél falába, és a nyirokrendszeren keresztül közvetlenül a véráramba szívódnak.
A maximális felszívódás és a biohasznosulás jellemző, akár 1673% -kal magasabb, mint a közönséges kurkuminnal. CureIt ®   a bioaktív kurkumin mellett úgynevezett szinergikus kurkumin komponenseket (demetoxi-kurkumin, biszdemetoxi-kurkumin) tartalmaz, amelyek fokozzák a termék hatását. A liposzómák természetes foszfolipidekből állnak, amelyek valamennyi sejtünk alapvető építőelemei, így gond nélkül áthaladnak a falukon az úgynevezett passzív transzport révén.
A liposzómák természetesen előfordulnak például a kolosztrumban és az anyatejben, ahol feltétlenül szükséges a maximális felszívódás és felhasználás. Az injekció beadása után a liposzomális transzportrendszer egy másik leghatékonyabb alternatívát kínál a kiválasztott vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlenül a véráramba és a rendeltetési helyre, azaz a sejtbe történő alkalmazásával szemben.

LIPOSOMÁLIS SZÁLLÍTÁSI RENDSZER + CureIt® CURCUMIN = A KURKUMIN BIOAKTÍV FORMÁJA (PNS TECHNOLOGY) + CURIUM COMPLEX CNTM (TELJES TERMÉSZETES TURMER MATRIX)

Szabadalmaztatott CureIt ® komplex   A kurkumin a liposzomális technológiával kombinálva a test maximális felhasználását kínálja. A kurkumin a Curcuma longa növény egyik hatóanyaga, amely évszázadok óta nagyon fontos része az ájurvédikus orvoslásnak. Megállapítást nyert, hogy több mint 500 pozitív hatással van az emberi testre, különösen a krónikus és akut gyulladás kapcsán, amely számos betegség oka és velejárója.
Az étrendből bevitt kurkumin sajnos nem rendelkezik ilyen biológiai hozzáférhetőséggel (alacsony szintet ér el a vérplazmában és a szövetekben). Ennek oka számos tényező - a kurkumin oldhatatlansága a vízben, maga az anyag alacsony felszívódása és különösen a gyors feldolgozás és lebomlás a szervezetben.
Liposomális CureIt ®   A Curcumin azonban kínál megoldást. Az ayurvédikus recept szerint 50% kurkumint és 50% egyéb kurkumin hatóanyagot tartalmaz - demetoxikurkumint, bizmutoxikurkumint, laktonokat, szeszkviterpéneket és másokat. A kurkuminnal együtt szinergikusan ható és kölcsönösen erősítő anyagok természetes komplexét alkotják (CNTM = teljes természetes kurkuma mátrix). Az úgynevezett PNS (Polar-Nonpolar-Sandwich) technológiát alkalmazva ezeket az anyagokat a poláros és a nem poláros molekulák (aszimmetrikusan és szimmetrikusan elosztott elektromos töltéssel rendelkező molekulák) közé illesztik be, és egy kisebb molekuláris egységbe egyesítik. Ez megkönnyíti számukra a sejtfalon való áthaladást, ami egyébként megakadályozza a kurkumin bejutását.
Ezen kívül a Liposomal CureIt ®   A kurkumin liposzomális technológiára támaszkodva biztosítja a kurkumin komplex molekulák páratlan hatékony eljuttatását a sejtekbe. Liposomális Cureit ®   A kurkumin tehát az abszolút csúcsot képviseli a test felszívódása és használhatósága szempontjából.
Ezenkívül a liposzómák formája jelentősen csökkenti a hagyományos kiegészítéssel járó emésztőrendszeri problémák kockázatát, ami minden korosztály számára bónusz! Liposzomális transzport rendszerünk nagyon jól felszívódó receptet kínál mesterséges édesítőszerek, mesterséges színezékek vagy géntechnológiával módosított összetevők nélkül.
Dr. professzor dr. Borut Štrukelj, okl. (Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerbiológiai Tanszék, Ljubljana) megerősíti, hogy a liposzomális módszer egy fejlett gyógyszerészeti technológia, amely lehetővé teszi a hatóanyag jobb védelmet a gyomor-bél traktusban, jobb és gyorsabb felszívódást, és ezáltal a vérben magas koncentráció elérését. .
Klinikai vizsgálatok CureIt ®

MI A KÜLÖNBSÉG?

 • Liposzomális szállítási rendszer
 • A hatóanyagok maximális biohasznosulása és felhasználhatósága
 • Vitaminok, ásványi anyagok és antioxidánsok közvetlen és védett szállítása a test sejtjeibe
 • Az Ekolife Natura liposzómák alacsony pH-értéken stabilak, ezért gyomorsavban is stabilak
 • Az Ekolife Natura liposzómákat az eltűnési rendszer abszorbeálja. Az Ekolife Natura liposzómákat a máj nem metabolizálja (eltérő felszívódási út)
 • Az Ekolife Natura liposzómák passzív transzport révén felszívódnak a sejtbe (további energiaigény nélkül).
 • Európában készült (GMO-mentes)
 • Foszfolipid forrás: GMO-mentes napraforgóolaj (EU)
 • Mesterséges édesítőszerektől (szukralóz, aszpartám, aceszulfám, szacharin és mások) mentes
 • Mesterséges színezékek nélkül
 • Gluténmentes
 • Szója nélkül
 • Cukormentes
 • Vegán

Engedélyezett egészségre vonatkozó állítások a 432/2012 / EU bizottsági rendelet alapján

A kurkumin és az egészség kapcsolata az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) úgynevezett ON HOLD listája szerint:
- Gyulladásos reakciók ellenőrzése
- Antioxidáns
A kurkuma és az egészség kapcsolata az EFSA (Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság) úgynevezett ON HOLD listája szerint:
- Normális emésztés
- Normális májműködés
- A szív- és érrendszer normális működése
- Immunrendszer - antioxidáns
- Az ízületek és a csontok normális állapota
- Az idegrendszer normális aktivitása
- A légzőrendszer normális működése
- Normál bőrbetegség
AZ ELSŐ ABSZORPCIÓ ÉS HASZNÁLHATÓSÁG
A liposzómák napraforgó lecitinből izolált tiszta foszfolipidekből készülnek. Ezek nagysága néhány nanométertől a több tíz mikrométerig terjedhet. A vízzel együtt a foszfolipidek mikroszkopikus struktúrákat alkotnak, középen vízzel töltött üreggel, amelyet foszfolipid héj vesz körül. Ezután a foszfolipid közepén lévő vízben más molekulákat is fel lehet oldani, például vitamint vagy glutationt, amelyeket könnyen be kell szívnunk a szervezetbe. És bár a hidrofil (víz-vonzó) molekulák a kapszulázott mag belsejében tarthatók, a hidrofób (víztaszító) anyagok feloldódhatnak magában a foszfolipid membránban - ily módon a liposzómák hidrofil és hidrofób molekulákat egyaránt képesek szállítani. Ezeknek az egyedülálló tulajdonságoknak köszönhetően mind az anyatermészet, például az anyatejben, mind pedig a speciális gyártók gyógyszerek vagy étrend-kiegészítők gyártása során használják őket.
A liposzómák mikrotápanyagok szállítására történő alkalmazásának fő előnye, hogy az emésztőrendszeren áthaladva önmagukat a liposzómákat semmilyen módon nem zavarja az emésztés folyamata. A hagyományos étrend-kiegészítőkkel a test nagyon sok összetett molekulát megtör, mielőtt felszívódna, vagy egyszerűen nem szívja fel őket olyan könnyen, vagy később metabolizálja és lebontja a májat, így az általános felhasználás nagymértékben csökken.
Ezzel szemben a liposzómák stabilitása és ideális mérete miatt könnyen felszívódnak. De ez még nem minden. A különbség abban is van, hogy a liposzómák gyorsabban jutnak be a véráramba és a sejtbe. Specifikus molekuláris formájuknak köszönhetően a liposzómák a nyirokrendszeren keresztül szívódnak fel, ahol az úgynevezett mellkasi csatornába hatolnak közvetlenül a véráramba. A következő lépésben az összes sejtbe felszívódnak az úgynevezett passzív diffúzió révén. Ez ellentétben áll a vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó klasszikus kiegészítőkkel, amelyek első lépésben belépnek a májba, ahol metabolizálódnak, és csak ezután jutnak be a véráramba.
A liposzómák azonban még jobban felszívódnak. Segítenek az aktív molekulák közvetlen transzportjában a sejtes folyamatokba, ahol nagy mennyiségű mikrotápanyagra van szükség. A liposzóma foszfolipid kétrétege képes összekapcsolódni más kétrétegekkel, például magával a sejtfallal - és így a liposzóma tartalma (vitaminok vagy más hasznos anyagok) közvetlenül a sejtekbe kerül.
AZ EKOLIFE NATURA MÁRKÁRÓL
Az Ekolife Natura egy nagyon dinamikus és sikeres vállalat Szlovéniából, amely a klinikai vizsgálatok során tesztelt prémium liposzómás vitaminokra, liposzómás kelát ásványi anyagokra és liposzómás tápanyagkészítményekre szakosodott. A céget 2007-ben alapították táplálkozási szakemberek, Tjaša és Tajča Pavček nővérek. Hatalmas motiváció az egészséges életmód iránti érdeklődés, az oktatás, az információmegosztás és mindenekelőtt az a tény, hogy mindketten három gyermek édesanyja. Ezért bármilyen új termék létrehozása előtt megkérdezik - adnánk-e gyermekeinknek is? Nem találnánk jobb minőségbiztosítást. Az Ekolife Natura liposzómás vitaminjai abszolút csúcsot jelentenek a test felszívódása és felhasználhatósága szempontjából. A liposzómák egyedülálló technológiája lehetővé teszi a hatóanyagok közvetlen szállítását a sejtekbe, hogy a vitaminok a lehető legnagyobb hatást érjék el a szervezetben.

Csomagolás

250 ml

Adagolás:

2 x 5 ml naponta közvetlenül a szájba, vagy adjon hozzá egy pohár vizet vagy gyümölcslevet.

Értesítés:

Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 2 hónapon belül felhasználható. Használat előtt rázza fel. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Hűvös, száraz helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. A túlzott fogyasztás hashajtót okozhat. Alkalmas vegánoknak.

Az adagok száma a csomagolásban: 60 x 1 ml
10 ml *
Cureit ® kurkumin
200 mg

* 10 ml megfelel a napi adagnak. A csomag 25 adagot tartalmaz.

Hozzávalók

víz, emulgeáló napraforgó lecitin, nedvesítő glicerin, kurkumin, stabilizáló xilit, sűrítő xantángumi, tartósítószer kálium-szorbát, édesítőszer szteviol-glikozidok, antioxidáns E-vitamin (D-alfa-tokoferol).

Étrend-kiegészítő édesítőszerrel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Célok
Súly: 0.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: