ECOVER folyékony mosószer univerzális koncentrált lonc és jázmin, 850 ml

Kód: 11153
Nincs értékelés
Márka: ECOVER
3 370 Ft
Raktáron (2 ks)

Folyékony mosószer növényi és ásványi alapanyagokból. A mosoda hatékonyan mossa és gyönyörű illata van. Alkalmas még a legérzékenyebb bőrre is.

Részletes információ

Termék részletes leírása

ECOVER Folyékony mosószer univerzális koncentrált lonc és jázmin

Folyékony mosószer növényi és ásványi alapanyagokból. A mosoda hatékonyan mossa és gyönyörű illata van. Alkalmas még a legérzékenyebb bőrre is.

Az Ecover az egyik legkelendőbb ökológiai tisztítószer márka a Cseh Köztársaságban. Az Ecover termékek növényi vagy ásványi alapon készülnek, és nem tartalmaznak olajkomponenseket. Csomagolásuk újrahasznosítható, és maguk a termékek ökológiailag lebomlanak, ezért a természetre gyakorolt hatás minimális. Az Ecover nem teszteli a termékeket állatokon, és a termékek érzékeny bőrre is alkalmasak.

Frans Bogaerts 1979-ben alapította Ecovert és munkatársait. Első termékük a mosópor volt, és idővel az egész háztartás számára fejlesztettek termékeket. 1992-ben az Ecover organikus gyárat épített a belgiumi Malle-ban. A vállalat fő célja a háztartások karbantartása, a környezet tiszteletben tartása mellett.

Hozzávalók

5-15%: anionos és nemionos felületaktív anyagok. <5%: szappan, parfümök (Limonene, Linalool, Geraniol, Butylphenyl methylpropional, Citronellol), Enzimek. Egyéb: Víz, nátrium-citrát, alkohol, glicerin, polipropilén-tereftalát, trinátrium-etilén-diamin-diszukcinát, tejsav. FIGYELEM: Súlyos szemirritációt okoz. Tartsa távol gyermekektől. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen kivitelezhetők. Folytassa az öblítést. Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Forduljon orvoshoz, tartsa kéznél a terméktartályt vagy a címkét.

Használat

1 kanál = 35 ml.

Gépi mosás (4-5 kg): öntse az adagot a mosógép adagolójába.

Szennyezés esetén:

  • enyhe - 50 ml (lágy víz),
  • több - 70 ml (kemény víz).

Gépi mosás (6 - 8 kg): + 30 ml

Csomagolás

1000 ml

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 1.2 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz