ECOVER lágyító Alma- és mandulavirágok, 750 ml

Kód: 11147
1 165 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Koncentrált öblítő minden típusú textíliához, finom virágillattal. Csökkenti a statikus feszültséget, és használat után a ruhanemű kellemes és természetes illatot áraszt. Megkönnyíti a vasalást és természetesen megpuhítja a szövetet.

Részletes információ

Termék részletes leírása

ECOVER öblítő Alma- és mandulavirág

Az Ecover öblítőszer ásványi és növényi összetételének köszönhetően biztos lehet benne, hogy a ruhanemű nem tartalmaz kémiai maradványokat, mint a hagyományos termékek használata után.

Az Ecover az egyik legkelendőbb ökológiai tisztítószer márka a Cseh Köztársaságban. Az Ecover termékek növényi vagy ásványi alapon készülnek, és nem tartalmaznak olajkomponenseket. Csomagolásuk újrahasznosítható, és maguk a termékek ökológiailag lebomlanak, ezért a természetre gyakorolt hatás minimális. Az Ecover nem teszteli a termékeket állatokon, és a termékek érzékeny bőrre is alkalmasak.

Frans Bogaerts 1979-ben alapította Ecovert és munkatársait. Első termékük a mosópor volt, és idővel az egész háztartás számára fejlesztettek termékeket. 1992-ben az Ecover organikus gyárat épített a belgiumi Malle-ban. A vállalat fő célja a háztartások karbantartása, a környezet tiszteletben tartása mellett.

Adagolás

közvetlenül az öblítőtérbe. Használat előtt rázza fel.

Mosógép (4-5 kg) - puha ruha 30 ml, extra puha ruha 60 ml,

Kézi mosás (5 l) - puha ruha 15 ml, extra puha ruha 30 ml.

Hozzávalók

5 - 15%: kationos felületaktív anyagok. <5%: parfümök (Linalool, Limonene, Geraniol), tejsav. Egyéb: víz, propilén-glikol, magnézium-klorid. Használata után a ruhanemű kellemes illatú. A termék természetes és ásványi eredetű összetevőket tartalmaz.

FIGYELEM: Gyermekektől elzárva tartandó. Használati utasítás: (1 gombóc = 35 ml). Ne adjon hígítatlanul közvetlenül a ruhaneműhöz. Nem alkalmas selyem mosására. Mosógép (4-5 kg) - puha ruha 30 ml, extra puha ruha 60 ml, kézi mosás (5 l) - puha ruha 15 ml, extra puha ruha 30 ml.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Természetes kozmetika
Súly: 1.1 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés