ECOGENIC BABY folyékony mosószer gyerekeknek 1 l

Kód: 1408
2 660 Ft –18 %
dddd
2 660 Ft –18 % 2 190 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Természetes, ökológiai mosószer, amelyet kifejezetten gyermeki ruhaneműk mosására fejlesztettek ki. Nem tartalmaz mérgező anyagokat, könnyen leöblíthető és kiváló mosóhatással rendelkezik.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hozzávalók

Nátrium-lauril-szulfát, alkil-poliglikozid. A mosószerekről szóló 648/2004 / EK rendelet szerint 5- <15% anionos felületaktív anyagot, 5- <15% nemionos felületaktív anyagot tartalmaz. VESZÉLY: H315 Bőrirritáló hatású. H318 Súlyos szemkárosodást okoz. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P280 Viseljen védőkesztyűt / szemvédőt. P302 + P352 BŐRRE KERÜL: Bő vízzel mossuk. P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen kivitelezhetők. Folytassa az öblítést. P337 + P313 Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Orvoshoz kell fordulni. P501 A tartalmat / edényzetet a helyi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

A márkáról:

Az ECO garantee és a Vegan jelöléseket viseli. Az Ecogenic egy török UZAY KIMYA cég márkaneve, amely tanúsított biogazdálkodásból állít elő növénytisztítókat.

Az ökogén termékek nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket és illatanyagokat, fehérítőszereket vagy ásványolaj-alapú összetevőket. Az ökogén termékek illóolajokból készülnek, barátságosak a bőr és a környezet számára. Ökogén: szerves minőségben nem tesztelték állatokon.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 1.3 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés