ECOGENIC, BABY textilöblítő 1 l

Kód: 1411
Nincs értékelés
Márka: Ecogenic
1 250 Ft
Raktáron (4 ks)

Az ECOGENIC BABY Baby öblítőszer hipoallergén és színtelen folyadék. Gyermekeinek mosoda puhább és puhább lesz, mint valaha. Védi a színeket és a szöveteket mosás közben. Növényi kivonatok és illóolajok a puhább mosáshoz. Különösen finom bababőr és érzékeny bőrű emberek számára alkalmas.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Hozzávalók

A mosószerekről szóló 648/2004 / EK rendelet szerint xantángumit, citromsav-monohidrátot tartalmaz. VESZÉLY: H319 Súlyos szemirritációt okoz. P102 Gyermekektől elzárva tartandó. P280 Viseljen védőszemüveget. P305 + P351 + P338 SZEMBE KERÜLÉS esetén: Óvatosan öblítse le vízzel néhány percig. Távolítsa el a kontaktlencséket, ha vannak és könnyen kivitelezhetők. Folytassa az öblítést. P337 + P313 Ha a szemirritáció továbbra is fennáll: Orvoshoz kell fordulni. P501 A tartalmat / edényzetet a helyi előírásoknak megfelelően kell megsemmisíteni.

A márkáról:

Az ECO garantee és a Vegan jelöléseket viseli. Az Ecogenic egy török UZAY KIMYA cég márkaneve, amely tanúsított biogazdálkodásból állít elő növénytisztítókat.

Az ökogén termékek nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket és illatanyagokat, fehérítőszereket vagy ásványolaj-alapú összetevőket. Az ökogén termékek illóolajokból készülnek, barátságosak a bőr és a környezet számára. Ökogén: szerves minőségben nem tesztelték állatokon.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Mosószerek
Súly: 1.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz