Eco Cosmetics fogkrém fekete BIO-val, fluorid nélkül, 75 ml

Kód: 98530
1 690 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Ez az Eco Cosmetics 100% -ban természetes paszta íze rendkívül érdekes és friss. Ha már eleged van a szokásos mentából, próbáld ki a fekete köményből (vagy fekete köményből) származó BIO illóolaj, mirha kivonat és egy csipet tengeri só egyedi ízét.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Eco Cosmetics fogkrém fekete BIO-val, fluorid nélkül, 75 ml

Ez az Eco Cosmetics 100% -ban természetes paszta íze rendkívül érdekes és friss. Ha már eleged van a szokásos mentából, próbáld ki a fekete köményből (vagy fekete köményből) származó BIO illóolaj, mirha kivonat és egy csipet tengeri só egyedi ízét. A paszta összetétele segít fellépni a fogszuvasodás és a parodontitis ellen. Egészséges és szükséges mikroflórát tart fenn a szájüregben.

Minden Eco Cosmetics termék 100% -ban természetes, BIO minőségű és szigorú EcoCert tanúsítvánnyal rendelkezik. A márka abban a tekintetben kivételes, hogy a növényi összetevőkből származó BIO alapanyagok aránya 95 - 100%, amit ebben az árkategóriában másként nem talál. A használt olajok és illóolajok a Demeter tanúsítvánnyal rendelkeznek, biodinamikus mezőgazdaság által. CO2-kibocsátása semleges. És természetesen nem tesztelték állatokon, és nem tartalmaznak állati nyersanyagokat.

A paszta homeopátiás kezelésre is alkalmas.

Vastag állagú és kissé habzó. Alacsony RDA kopásállósága van, mégpedig 64,94, ami azt jelenti, hogy nem koptatja és nem károsítja a fogzománcot. Ezért kíméletes mind a fogakra, mind az ínyre.

Nem tartalmaz nátrium-fluoridot.

Mi a helyzet a fluorral?

Fluoridot (különösen nátrium-fluoridot, de ón-fluoridot, amin-fluoridot stb.) Tartalmazó fluort adnak a fogkrémekhez a fogszuvasodás megelőzése érdekében. A fluor megakadályozza a fogak demineralizációját, erősíti a fogzománcot és növeli a szánkban lévő savakkal szembeni ellenálló képességét, amelyek feloldják. Nagyon fontos azonban figyelni a fogkrémekben lévő fluorid mennyiségére, mert a szervezetben lévő nagy mennyiségű fluorid mérgező és veszélyes az emberre.

A fluorid maximális ajánlott napi adagja 0,04-0,07 mg / testtömeg-kg. Annak a ténynek köszönhetően, hogy fluoridot kapunk különféle forrásokból (pl. Ételtől is), ezt a mennyiséget nagyon nehéz ellenőrizni. Hosszú távon krónikus egészségügyi problémák, például fogászati vagy csontváz-fluorózis társulnak a fluorid túladagolásához, de bizonyítottan negatív hatással van az intellektuális és mentális fejlődésre is. Ha egyszeri túladagolás fordul elő, akár akut mérgezéshez és halálhoz is vezethet.

Az érvényben lévő szabályozás szerint a fluorid mennyisége az általánosan elérhető fogkrémekben nem haladhatja meg az 1500 PPM-t (millió per milliliter, azaz a teljes térfogat 0,15% -a). Különösen óvatosnak kell lenni a gyermekeknél. A fogtisztítás során lenyelik a fogkrém adagjának nagy részét. A legfeljebb 250 PPM vagy fluorid nélküli pasztákat 3 éves korig és 6 éves korig legfeljebb 500 PPM ajánlott. A fogak fluoridos pasztával történő tisztításakor ügyelni kell arra, hogy a felhasznált paszta mennyisége kicsi (és kicsi legyen), és hogy a gyermekek ne lenyelik szándékosan a pasztát. Fluorid pasztákat gyermekeknek általában nem ajánljuk.

Figyelembe kell venni, hogy a szájhigiéniában a legnagyobb szerepet a rendszeresség, a megfelelő tisztítási technika, a csökkentett cukorfogyasztás, a foghigiénikusok szolgáltatásainak rendszeres igénybevétele és a fogorvosnál végzett megelőző vizsgálatok végzik. Így a pasztában lévő fluoridra nincs szükség.

Mi az a dörzsölés vagy az RDA?

Ez az úgynevezett relatív dentin kopás. Egyszerűen megmagyarázva, őrlést jelent és jelez   a kemény fogszövetek elvesztése.

A koptató komponens durvább őrölt részecskékből áll, leggyakrabban szilikátokból vagy kalcium-karbonátból. Arra szolgál, hogy könnyebben eltávolítsa az ételmaradékokat, baktériumokat és a lerakódott pigmenteket a fog felületéről.

A fogkrémek dörzsölési fokát négy szakasz határozza meg   skála:

 • 0 - 70   alacsony kopásállóság
 • 70 - 100 közepes kopásállóság
 • 100 - 150 magas kopásállóság
 • 150 - 250   károsíthatja a fogzománcot

Az EcoCert tanúsítás garantálja a legmagasabb minőséget

Ma már tudjuk, hogy a test felszívja azokat az anyagokat, amelyeket a bőrre, a legnagyobb szervünkre alkalmazunk. Ezért minden termék 100% -ban természetes összetételű, és nagyon szigorú EcoCert tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja az alapanyagok BIO minőségét, világszínvonalú és a legmagasabb minőségi garancia az Ön számára.

Mit jelent pontosan az EcoCert tanúsítás? Szigorúan ellenőrzi az alapanyagok minőségét, eredetét és tisztaságát. Ez azt jelenti:

 • az alapanyagok legalább 20% -ának BIO minőségűnek kell lennie (miután levonta a vizet, amely minden kozmetikai termékben nagy mennyiséget tartalmaz) - a jobb oldali paraméterekben a víz levonása nélkül, vagyis a teljes térfogatból adjuk meg az arányt, így a szám kevesebb, mint 20%),
 • az alapvető nyersanyagok nem tartalmazhatnak nehézfémeket, hidrogén-kloridot, peszticideket, dioxinokat, géntechnológiával módosított anyagokat (GMO-kat), nitrátokat,
 • a nyersanyagok legalább 95% -ának természetes eredetűnek kell lennie,
 • a növényi alkatrészek legalább 95% -ának BIO minőségűnek kell lennie,
 • parabéneket, szintetikus festékeket és tartósítószereket, mesterséges parfümöket, antioxidánsokat, kőolajszármazékokat és olajokat, zsírokat vagy szilikonokat nem használnak,
 • a vállalat tisztítja a kibocsátását, felelősségteljesen kezeli a hulladékot, és nem használhat agresszív vegyszereket,
 • egyetlen terméket sem teszteltek állatokon,
 • még a csomagolás sem tartalmazhat méreganyagokat, és újrahasznosíthatónak kell lennie (például a PVC vagy a polisztirol tilos).

Hogyan kezdődött az egész az Eco Cosmetics-szel, és miért érdekeltek minket annyira ezek a biokozmetikumok?

Dieter Sorge, az Eco Cosmetics alapítója - ez az, amely vigyáz az egészségünkre (és a bolygó egészségére), és lehetővé teszi számunkra, hogy kozmetikumainkkal vigyázzunk rá. Szerintünk találóan hívják ... (Igen, a die Sorge németül gondot vagy törődést jelent).

És hogyan kezdődött az egész? Dieter Németország déli részéből, Karlsruhe-ból származik - egy olyan helyről, amelyet a legendás Fekete-erdő vesz körül. A hegymászás, a természet és a mélyreható felfedezés iránti szeretete miatt Dieter pilótaként ismerkedett meg a természettel mind a sziklákon, mind a levegőben, míg végül visszatért a földre, és inkább arra koncentrált, ami elbűvölte - növények és gyógynövények .. Még jobban megszerette az erdők csendjét, és rájött, hogy a természet erejére van szükségünk nekünk, embereknek a legjobban.

Csináld azt, amit szeretsz, mondják - Dieter terapeutává vált, azzal a vízióval, hogy a természet és annak ajándékai révén ez segít az embereknek. Rájött azonban, hogy terapeutaként korlátozott a hatóköre - és ebben felajánlott egy együttműködési ajánlatot egy újonnan alapított, biokozmetikumokra összpontosító társaságban. Innentől kezdve csak egy lépés volt a saját cég alapításáig. Olyan cég, amely a legfinomabb kozmetikumokat gyártja az allergiások számára, és mindezt igazán érzékeny bőrrel.

1993-ban történt - először csak olajok voltak, 2004 óta az első kozmetikai termékcsalád. Dieter pedig úgy döntött, hogy valóban 100% -os tisztaságú utat választ.   Ezért az Eco Cosmetics termékek teljesen és teljesen természetesek, mesterséges tartósítószerek, színezékek, illatanyagok és egyéb szintetikus anyagok nélkül . Az egyedülálló dolog az is   a növényi összetevőkből származó BIO nyersanyagok aránya BIO minőségben 95-100% , amelyet nem talál egy másik árkategóriában egy másik árkategóriában.

Ugyanakkor kényelmesen garantálja, hogy megfeleljen a nagyon szigorú nemzetközi követelményeknek   EcoCert tanúsítás . Az Eco Cosmetics volt az első olyan márka a piacon, amely a teljes kozmetikai termékcsaládra vonatkozóan tanúsítást kapott. Természetesen ez sem tartalmaz állati alapanyagokat, vagy nem tesztelték állatokon , amint azt a The Vegan Society tanúsítvány is bizonyítja.

A tiszta biokozmetikumok iránti szeretet és az Eco Cosmetics igazi vágya a megfelelő eljárás iránt közvetlenül finomítja. Még az egyedülálló biodinamikus mezőgazdaságból származó alapanyagokat is használják,   igazolta Demeter. Növényi olajok (olíva, napraforgó és szezám) és különféle tiszta alapanyagok - narancs, citrom, klementin, mandarin, ánizs, bergamott és még sok más.

Valamennyi termék CO2-semleges   köszönhetően a Prima Klima eV-vel együttműködésben az új fák telepítésének kompenzációs programjának

A csomagolóanyagokat etikailag is előállítják - Portugáliában, Németországban és Franciaországban.

Nincs sok ilyen minőségi összetételű márka azonos árszínvonalon. Az Eco Cosmetics, merjük állítani, nagyon felülmúlja a teljesítmény oldalt az árral szemben. A vállalat elképzelése az is, hogy ezek a kozmetikumok ne csak a kiválasztottak rendelkezésére álljanak, hanem hogy a BIO-t és az EKO-t minél többen használhassák, és így hozzájáruljanak (és ne csak) a környezet javításához.

Tartalmaznak-e pálmaolajat az Eco Cosmetics termékek? Nem.

Van egy írásos megerősítésünk közvetlenül a gyártótól, hogy termékeikben nem található pálmaolaj vagy származékai. Az alapanyagokat úgy választják meg, hogy teljesen mentesek legyenek a PO-tól. Ez még a kiváló minőségű természetes biokozmetikumok világában is nagyon ritka jelenség, mivel ezt egyáltalán nem könnyű megvalósítani. Egyes nyersanyagok különböző olajokból készülhetnek, és a nyersanyag-beszállítók általában nem képesek 100% -osan garantálni, hogy a PO-származékok nem lehetnek jelen az összetevőkben. Ezért az Eco Cosmetics márka olyan kedves velünk - valóban következetesek.

Hozzávalók

Aqua, szorbit, Nigella Sativa kivonat * Camellia Sinensis levélvíz *, hidratált kovasav, magnézium-karbonát, Echinacea Purpurea kivonat * Echinacea kivonat (kbA), Salvia officinalis kivonat *, Maris Sal, Hamamelis Virginiana kivonat, Nigella Sativa olaj *, glicerin Karvon, alkohol, nátrium-cocoil-glutamát és dinátrium-cocoil-glutamát, xantángumi, xilit * * ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Hangerő

75 ml

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fogpaszták
Súly: 0.1 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés