Eco Cosmetics Baby gyermek fényvédő SPF 45 BIO, 50ml

Kód: 23112
6 200 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Az Eco Cosmetics 100% -ban természetes napkrémje SPF 45 faktorral maximális védelmet nyújt a finom baba és baba bőrének. Az ásványi szűrőknek köszönhetően az alkalmazás után azonnal véd az UVA, UVB és UVC napfénytől.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Eco Cosmetics Baby baba fényvédő SPF 45 BIO

Az Eco Cosmetics 100% -ban természetes napkrémje SPF 45 faktorral maximális védelmet nyújt a finom baba és baba bőrének. Az ásványi szűrőknek köszönhetően az alkalmazás után azonnal véd az UVA, UVB és UVC napfénytől.

Gránátalma, olajbogyó, homoktövis és makadámiaolaj BIO kivonatait tartalmazza, ennek köszönhetően gondoskodik az érzékeny bőrről és megakadályozza annak kiszáradását. Könnyen felvihető és kenhető, nem hagy látható nyomot. És kellemes, finom illat is.

Vízálló, így kis vízivajainak és fehérrépáinak is megfelelő.

Nincs kémia

Nem tartalmaz olyan közönséges napkrémek problémás összetevőit, mint kémiai szűrők, mesterséges illatanyagok, kőolajszármazékok, paraffin vagy szilikon, nanotechnológia, alumíniumsók, parabének vagy PEG-k vagy GMO-k.

A hagyományos kémiai naptejektől eltérően nem jelent veszélyt a vízi szervezetekre.

Kerülje a szokásos fényvédőket

A legtöbb fényvédő a szupermarketek vagy gyógyszertárak polcain nem más, mint egy vegyi koktél. Parabéneket (tartósítószereket), gyakran alumíniumot, mesterséges illatanyagokat (a leggyakoribb allergének) és kémiai szűrőket tartalmaznak (pl. Oxibenzon, benzofenon, oxifenon és mások). Óvakodjon a vegyi szűrőktől. Egyesek csak az UVB-sugárzástól védenek, az UVA-tól azonban nem (például oktinoxát, oktiszalát, cinoxát, amino-benzoesav, amiloxát vagy enzakamén). Tehát mindig nézze meg a dobozt, hogy meg van-e jelölve az UVA-védelem is. A valóban természetes fényvédőkben használt fizikai (ásványi) szűrők általában a legjobban működnek, és leginkább a napfényt tükrözik. Ezenkívül a kémiai szűrők szabad gyököket termelnek, amelyek károsítják a sejteket. Hormonális egyensúlyhiányt is okozhatnak.

A jobb kenhetőség érdekében a gyártók a részecskéket is csökkentik, hogy jobban elterjedjenek a krémek. A mikro így nanóvá válik. A nanorészecskék már olyan kicsiek (100 nm-nél kisebbek), hogy áthaladhatnak a bőrön, és problémákat okozhatnak a testben. Célszerű elkerülni őket.

A hagyományos krémek szintén teljesen alkalmatlanok a vízi élővilágra, így zsírral fürdve hozzájárulunk a víz és a tengerek mérgező hatásához.

Válasszon ásványi szűrőket

A természetes fényvédők olyan vegyületeket használnak, amelyek ásványi anyagokból vagy ásványi anyagokból nyerhetők, hogy megvédjék őket az UV sugárzástól. A leggyakoribb a titán-dioxid (TiO2) és a cink-oxid (ZnO). Nem irritálhatják vagy allergizálhatják a bőrt, és teljesen biztonságosak. Tisztán fizikai elv alapján működnek - gyenge réteget hoznak létre a bőrön, amely visszatükrözi az UV-sugárzást.

Mit jelent az SPF / LSF védelmi tényező?

Először is - az SPF és az LSF pontosan ugyanazt jelenti. Az SPF az angol napvédő faktor rövidítése, míg az LSF a német Lichtschutzfactor rövidítése. Mindkettő fényvédő tényezőt jelent.

Az SPF jelzi a napfénytől való védelem mértékét. Egyszerűen fogalmazva, ez a többszöröse annak a szokásos időnek, amikor napsütésben lehet anélkül, hogy megégne. A legáltalánosabb biztonságos idő a napon a normál bőr esetében körülbelül 15 perc. A 30-as tényező ezúttal 30-szorosára növekszik, ami 450 percet vagy 7,5 órát jelent.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy például tengeren (ahol törölközőt törölnek) vagy hegyvidéki körülmények között az intenzitás nagyobb.

Mi a különbség a védőfaktorok között?

Meglepő módon a védő tényezők között nincs annyi különbség, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Az SPF működésének szakértői azt állítják, hogy az SPF 30 az UVB sugárzás legfeljebb 97,4% -át, míg az SPF 50 a 98% -át blokkolja. Tehát a különbség valóban nagyon kicsi.

Mennyi az UVB-sugárzás elleni védelem százaléka?

 • SPF 15 - 93%
 • SPF 30 - 96,7 - 97,4%
 • SPF 50 - 98%
 • SPF 50+ - 98,3%

Ezért javasoljuk olyan védőkrémek használatát, amelyek minimális SPF-értéke legalább 30. A nagyon érzékeny bőrűeknek a lehető legmagasabb szintű védelmet kell választaniuk.

Vigyázat, a nagyon magas SPF azt az érzést keltheti, hogy sokkal több időt tölthetünk a napon és megfelelő védelemben részesülünk. Az SPF értéke azonban nem függ össze a napon töltött idővel, sokkal inkább az elzárt napsugarak arányát jelzi.

A fényvédők csak akkor hatékonyak, ha elegendő mennyiségben és gyakran alkalmazzák őket, függetlenül az SPF-értéktől.

Mi a különbség az UVA és az UVB sugárzás között?

Az UVB-sugárzás felelős a bőrégésekért, míg az UVA mélyebbre hatol és hozzájárul a bőr öregedéséhez. Mindkét sugárzás negatív hatással van a bőrre, hosszan tartó expozícióval, és a legrosszabb esetben bőrrákot okozhat.

Az SPF faktor kifejezi az UVB sugárzás elleni védelmet. Ha a doboz körben (szám nélkül) UVA-t is tartalmaz, ez azt jelenti, hogy a termék megfelel az előírásnak, ami azt jelzi, hogy az UVA-tényezőnek legalább az UVB-tényező 1/3 részének kell lennie. Tehát mindig olyan krémeket válasszon, amelyek vagy egyértelműen közlik az UVA-védelmi tényezőt, vagy a gyűrűben legalább az UVA van.

Az EcoCert tanúsítás garantálja a legmagasabb minőséget

Ma már tudjuk, hogy a test felszívja azokat az anyagokat, amelyeket a bőrre, a legnagyobb szervünkre alkalmazunk. Ezért minden termék 100% -ban természetes összetételű, és nagyon szigorú EcoCert tanúsítvánnyal rendelkezik, amely garantálja az alapanyagok BIO minőségét, világszínvonalú és a legmagasabb minőségi garancia az Ön számára.

Mit jelent pontosan az EcoCert tanúsítás? Szigorúan ellenőrzi az alapanyagok minőségét, eredetét és tisztaságát. Ez azt jelenti:

 • az alapanyagok legalább 20% -ának BIO minőségűnek kell lennie (miután levonta a vizet, amely minden kozmetikai termékben nagy mennyiséget tartalmaz) - a jobb oldali paraméterekben a víz levonása nélkül, vagyis a teljes térfogatból adjuk meg az arányt, így a szám kevesebb, mint 20%),
 • az alapvető nyersanyagok nem tartalmazhatnak nehézfémeket, hidrogén-kloridot, peszticideket, dioxinokat, géntechnológiával módosított anyagokat (GMO-kat), nitrátokat,
 • a nyersanyagok legalább 95% -ának természetes eredetűnek kell lennie,
 • a növényi alkatrészek legalább 95% -ának BIO minőségűnek kell lennie,
 • parabéneket, szintetikus festékeket és tartósítószereket, mesterséges parfümöket, antioxidánsokat, kőolajszármazékokat és olajokat, zsírokat vagy szilikonokat nem használnak,
 • a vállalat tisztítja a kibocsátását, felelősségteljesen kezeli a hulladékot, és nem használhat agresszív vegyszereket,
 • egyetlen terméket sem teszteltek állatokon,
 • még a csomagolás sem tartalmazhat méreganyagokat, és újrahasznosíthatónak kell lennie (például a PVC vagy a polisztirol tilos).

Használat

Használat előtt rázza fel. A napsütés előtt egyenletesen vigye fel az egész testet.

Hozzávalók

Aqua, glicin-szójaolaj *, titán-dioxid, kapril- / kaprig-triglicerid, poligliceril-3-ricionoleate, gliceril-oleát, Butyrospermum Parkii vaj *, glicerin, Punica Granatum kivonat *, Hippophae Rhamnoides kivonat *, Oleaia levél * Biennis kivonat *, Hippophae Rhamnoides olaj *, Oriza Sativa korpaolaj, Glycyrrhiza Glabra kivonat, csillám, tokoferol, Macadamia Ternifolia olaj, parfüm. * = ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Csomagolás

50 ml

Származási ország

Németország

A cégről

Hogyan kezdődött az egész az Eco Cosmetics-szel, és miért érdekelt minket annyira

Dieter Sorge, az Eco Cosmetics alapítója - ez az, amely vigyáz az egészségünkre (és a bolygó egészségére), és lehetővé teszi számunkra, hogy kozmetikumainkkal vigyázzunk rá. Szerintünk találóan hívják ... (Igen, a die Sorge németül gondot vagy törődést jelent).

És hogyan kezdődött az egész? Dieter Németország déli részéből, Karlsruhe-ból származik - egy olyan helyről, amelyet a legendás Fekete-erdő vesz körül. A hegymászás, a természet és a mélyreható felfedezés iránti szeretete miatt Dieter pilótaként ismerkedett meg a természettel mind a sziklákon, mind a levegőben, míg végül visszatért a földre, és inkább arra koncentrált, ami elbűvölte - növények és gyógynövények .. Még jobban megszerette az erdők csendjét, és rájött, hogy a természet erejére van szükségünk nekünk, embereknek a legjobban.

Csináld azt, amit szeretsz, mondják - Dieter terapeutává vált, azzal a vízióval, hogy a természet és annak ajándékai révén ez segít az embereknek. Rájött azonban, hogy terapeutaként korlátozott a hatóköre - és ebben felajánlott egy együttműködési ajánlatot egy újonnan alapított, biokozmetikumokra összpontosító társaságban. Innentől kezdve csak egy lépés volt a saját cég alapításáig. Olyan cég, amely a legfinomabb kozmetikumokat gyártja az allergiások számára, és mindezt igazán érzékeny bőrrel.

1993-ban történt - először csak olajok voltak, 2004 óta az első kozmetikai termékcsalád. Dieter pedig úgy döntött, hogy valóban 100% -os tisztaságú utat választ.   Ezért az Eco Cosmetics termékek teljesen és teljesen természetesek, mesterséges tartósítószerek, színezékek, illatanyagok és egyéb szintetikus anyagok nélkül . Az egyedülálló dolog az is   a növényi összetevőkből származó BIO nyersanyagok aránya BIO minőségben 95-100% , amelyet nem talál egy másik árkategóriában egy másik árkategóriában.

Ugyanakkor kényelmesen garantálja, hogy megfeleljen a nagyon szigorú nemzetközi követelményeknek   EcoCert tanúsítás . Az Eco Cosmetics volt az első olyan márka a piacon, amely a teljes kozmetikai termékcsaládra vonatkozóan tanúsítást kapott. Természetesen ez sem tartalmaz állati alapanyagokat, vagy nem tesztelték állatokon , amint azt a The Vegan Society tanúsítvány is bizonyítja.

A tiszta biokozmetikumok iránti szeretet és az Eco Cosmetics igazi vágya a megfelelő eljárás iránt közvetlenül finomítja. Még az egyedülálló biodinamikus mezőgazdaságból származó alapanyagokat is használják,   igazolta Demeter. Növényi olajok (olíva, napraforgó és szezám) és különféle tiszta alapanyagok - narancs, citrom, klementin, mandarin, ánizs, bergamott és még sok más.

Valamennyi terméket CO2-semleges módon állítják elő, köszönhetően a Prima Klima eV-vel együttműködésben tervezett új fák ültetésének tervének

A csomagolóanyagokat etikailag is előállítják - Portugáliában, Németországban és Franciaországban.

Nincs sok ilyen minőségi összetételű márka azonos árszínvonalon. Az Eco Cosmetics, merjük állítani, nagyon felülmúlja a teljesítmény oldalt az árral szemben. A vállalat elképzelése az is, hogy ezek a kozmetikumok ne csak a kiválasztottak rendelkezésére álljanak, hanem hogy a BIO-t és az EKO-t minél többen használhassák, és így hozzájáruljanak (és ne csak) a környezet javításához.

Tartalmaznak-e pálmaolajat az Eco Cosmetics termékek? Nem.

Van egy írásos megerősítésünk közvetlenül a gyártótól, hogy termékeikben nem található pálmaolaj vagy származékai. Az alapanyagokat úgy választják meg, hogy teljesen mentesek legyenek a PO-tól. Ez még a kiváló minőségű természetes biokozmetikumok világában is nagyon ritka jelenség, mivel ezt egyáltalán nem könnyű megvalósítani. Egyes nyersanyagok különböző olajokból készülhetnek, és a nyersanyag-beszállítók általában nem képesek 100% -osan garantálni, hogy a PO-származékok nem lehetnek jelen az összetevőkben. Ezért az Eco Cosmetics márka olyan kedves velünk - valóban következetesek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Napvédelem
Súly: 0.1 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: