Duo Magic PreWorkout

Kód: 3762
21 540 Ft –15 %
magicpreworkout
21 540 Ft –15 % 18 240 Ft
Raktáron (>5 db)

A BrainMax 3.0 anabolikus tőr és a BrainMax 2.1 NeuroHacker kiáltvány kedvezményes ajánlattal érkezik, így boldoggá teheti önmagát vagy szeretteit, és hatékony duót vásárolhat a nagyszerű edzéshez, amely meghaladja a határait.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

A Duo Magic PreWorkout 2 terméket tartalmaz:

BrainMax 3.0 anabolikus tőr

Az első edzés előtti anabolikus optimalizáló, amely hatóanyagokat tartalmaz a szint optimalizálása érdekében merészkedj (cink 1 ) , motiváció és energia (ginzeng 2 , tribulus 3 , rhodiola 4 ). Vörös naranccsal ízesítve . Az edzéseket lélegzetelállító futássá változtatja, tele a határok túllépésével. Abszolút bestseller.

BrainMax 2.1 NeuroHacker kiáltvány

A Brainmax 2.1 új verziója nemcsak dobozában és kivitelében különbözik, de mindenekelőtt összetételében. Két kulcsfontosságú komponenst adtunk a BM 2.1-hez: a Gotu kolu és az Alphu GPC, amelyek a Bacopy kivonatával együtt a leghatékonyabb nootropikumok triádját alkotják. Nootropikus gyógyszer, amelynek összetételét az agy működéséről szóló legújabb tudományos ismeretek alapján tervezték. Kösse be a biztonsági övét! A BrainMax 2.1 hatóanyagai a hétköznapi, átlagos munka vagy tanulmányi napokat lenyűgöző, a saját határait meghaladó utazássá változtatják.

Hogyan kombinálható a Tőr és a Neurohacker

A BrainMax 2.1 NeuroHacker tartalmazza a leghatékonyabb humán acetilkolin prekurzort - az Alpha GPC-t. Ezenkívül megvan az a bónusz, hogy számos tudományos vizsgálat szerint a növekedési hormon szintjét további 2-3 órán keresztül emeli (hasonlóan az injektált peptidekhez).

Ajánlás: 30 perccel az erő, a teljesítmény vagy a hipertrófiás edzés előtt 2 tabletta BrainMax 2.1 + 2 kanál BrainMax 3.0 anabolikus dagger. Ez a legalapvetőbb kiegészítés, amelyet edzése érdekében felvehet, és a klasszikus edzésektől eltérően nem tartalmaz stimulánsokat és rengeteg ballasztot, csak klinikailag bizonyított anyagokat tartalmaz.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Súly: 0.5 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
M Szerző | 22.8.2022
A Brainmax 2.1 segített a vizsgákra való tanulásban. Brainmax 3-at szedek energiának és nagyon elégedett vagyok.