Az ügyfélszolgálat szabadságon van 2022.7.4-10-ig. Csak e-mailben vagyunk elérhetők, 24 órán belül válaszolunk. Köszönjük a megértést!

Casa Organica tartalék fej fa edényhez

Kód: 6164
1 280 Ft
Raktáron (2 ks)

Cserélhető fej fa edénykeféhez . A sörték növényi eredetűek, agave tampico szálakból készülnek . Még a kefetest sem marad el. Az FSC tanúsítvány garantálja, hogy a fa olyan erdőből származik, amelyet környezetbarát, társadalmilag előnyös és gazdaságilag életképes módon kezelnek.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Casa Organica tartalék fej fa edényhez

Cserélhető fej fa edénykeféhez . A sörték növényi eredetűek, agave tampico szálakból készülnek . Még a kefetest sem marad el. Az FSC tanúsítvány garantálja, hogy a fa olyan erdőből származik, amelyet környezetbarát, társadalmilag előnyös és gazdaságilag életképes módon kezelnek.

Csere nagyon egyszerű - óvatosan távolítsa el a használt fejet a fémtartóból, és helyezzen be helyette új fejet. A használt fejeket komposztálhatja.

Néhány szó az agave-ről

Az agávék a szubtrópusi országok tipikus félsivatagi növényei. Használatuk sokféle, egyes típusokat a tequila elégetésére használnak, mások pedig szizálrostokat vagy zsinórokat, keféket vagy keféket állítanak elő. Fontos azonban, hogy az agaveszálak nagyon fontos helyettesítői a műszálaknak.

Ez az ecset az agave tampico növény levélbordáiból készül. Rostjainak különleges tulajdonságai vannak a többi anyaghoz képest. Nagyon tartósak és mégis finom textúrájúak. Ellenállnak a magas hőmérsékletnek, savaknak és lúgos szereknek is.

Tudta, hogy az ősi maják szőnyegeket, hálókat, táskákat szőttek agavéból? Itt az ideje, hogy visszatérjünk a gyökerekhez, és újra elkezdjük használni ezeket a fenntartható alternatívákat.

Az Ázsiában gyártott termékeknek mindig csak környezeti rossznak kell lenniük?

Egy ideális világban csak helyi termelésű és helyi alapanyagokból készült termékeket árusítanak mindenhol. De messze van egy ilyen ideáltól, és a piac és a gazdaság valahogy működik. Soha semmi fekete-fehér nincs ebben az egészben. Küldetésünknek tekintjük olyan alternatívák felkutatását és kínálását, amelyek valóban javítanak valamiben, bizonyos szempontból fenntarthatóbbak és zöldebbek .

Igyekszünk megtalálni és támogatni a cseh gyártókat. De ha valóban széles termékválasztékot akarunk kínálni minden szegmensben, akkor be kell nyúlnunk a külföldi vizekbe. Az európai vállalatok döntő többsége, amelyek főként a hulladékmentes termékek kategóriájára koncentrálnak, valahol Ázsiában gyártanak. Akár Kína, Tajvan vagy India. Miért? Elsősorban az elérhetőbb ár és a nagy kapacitások miatt.

A mondás szerint bízzon, de ellenőrizze. Tehát mindenképpen kívánatos, hogy érdekeljen egy adott ázsiai gyár működése. Függetlenül attól, hogy tisztességes feltételeket kínál-e alkalmazottainak, figyel-e az ökológiai tényezőkre , vagy garantálja-e a magas minőséget .
Ha igen, akkor Ázsiából származó termékeket is életképesnek tartunk. Különösen azért, mert egy terméket vásárol, amely aztán több száz , ha nem több ezer eldobható terméket helyettesít. Véleményünk szerint a szén vagy az ökológiai lábnyom egyensúlya egyértelműen pozitív.

Tierra Verdéről, a Casa Organica márka tulajdonosáról

A Tierra Verde sro, amely sárga és kék, valamint Catz & Dogz termékeket gyárt, és saját márkaneve alatt importálja a Casa Organica vagy a Mama Natura táskákat, zsákokat és törölközőket, valamint a Gaia Cup menstruációs csészéket, tisztán cseh vállalat, amelynek mottója: "Mi ne azért dolgozzon, hogy pénzt keressen. hogy a világot szolgálhassuk ". Azt, hogy komolyan gondolja termékei gondozását, nem az ökocímkék és egyéb tanúsítványok száma fejezi ki, hanem különösen az, hogy mit és hogyan gyártja termékei. A brnói termelő öko-gyógyszertárában fogyatékossággal élő embereket foglalkoztat, és egyéb hasznos termékek előállításához nyersanyagokból származó csomagolóanyagokat használ fel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edénykefék
Súly: 0.03 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés