Az ügyfélszolgálat szabadságon van 2022.7.4-10-ig. Csak e-mailben vagyunk elérhetők, 24 órán belül válaszolunk. Köszönjük a megértést!

Casa Organica Tál és zöldségkefe fogantyúval

Kód: 6386
1 280 Ft –13 %
0e7fec836ffbe20ab5b22d9020189e78 kartac na zeleninu a nadobi s madlem (1)
1 280 Ft –13 % 1 120 Ft
Raktáron (3 ks)

Szabaduljon meg a mesterséges termékektől a konyhában, és használjon természetes alternatívákat. A kókuszecset durva a szennyeződésért , ugyanakkor kíméletes a felületeken . Huzalrudaként kiválóan működik, de használata sokkal sokoldalúbb. Otthon piszkos edényekhez, megégett edényekhez, száraz szennyeződésekhez, de gyümölcsök és zöldségek tisztításához is használható. Ha pedig kevés helyet kap, akkor a fürdőszoba és a konyha tisztítására is alkalmas, így biztosan nem kell attól tartania, hogy piros színben van.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Casa Organica Tál és zöldségkefe fogantyúval

Kókuszrostból és fából készült

Szabaduljon meg a mesterséges termékektől a konyhában, és használjon természetes alternatívákat. A kókuszecset durva a szennyeződésért , ugyanakkor kíméletes a felületeken . Huzalrudaként kiválóan működik, de használata sokkal sokoldalúbb. Otthon piszkos edényekhez, megégett edényekhez, száraz szennyeződésekhez, de gyümölcsök és zöldségek tisztításához is használható.

Ha pedig kevés helyet kap, akkor a fürdőszoba és a konyha tisztítására is alkalmas, így biztosan nem kell attól tartania, hogy piros színben van.

Ez egyszerűen a konyhájának tökéletes segítője, amely felváltja a műanyag keféket és a drótkeféket. A kókuszkefe nem köti meg a szennyeződéseket, ellenáll a baktériumoknak és a szagoknak.

Néhány szó a kókuszrostról

A kókuszrostot a kókuszpálma éretlen gyümölcseinek, azaz a kókuszdiónak a csomagolásából nyerik. Ezért 100% -ban természetes és lebontható anyag, emellett természetesen antibakteriális.

Megfelelően jó minőségű és hosszú, legfeljebb 30 cm hosszú rostok elérése érdekében a gyümölcs héját több hónapig sós tengervízben áztatják, így a pektinhéjból felszabadulnak a szálkötegek. Ezeket a kötegeket ezután tovább fonják egyedi szálakká, amelyeket a textil- és kárpitiparban használnak.

A kókuszrost jellemző vonása érdessége, lényegesen durvább, mint a pamutrost. Bár a rost üreges (körülbelül 65% levegőt tartalmaz), az összes cellulózszál közül a legerősebb és nagyon ellenáll a mechanikai igénybevételnek.

Nemcsak kefék gyártásához használják, hanem nem textiltermékekhez is, például az ülések és bútorok kárpitozásához vagy szigeteléshez. Fonalakká is feldolgozzák szövetek, kötelek, zsinórok vagy csomózott szőnyegek előállítására.

Az Ázsiában gyártott termékeknek mindig környezeti rossznak kell lenniük?

Egy ideális világban csak helyi termelésű és helyi alapanyagokból készült termékeket árusítanak mindenhol. De messze van egy ilyen ideáltól, és a piac és a gazdaság valahogy működik. Soha semmi fekete-fehér nincs ebben az egészben. Küldetésünknek tartjuk, hogy valaminek alternatívákat keressünk és kínáljunk   valóban fejlődnek , vannak valamiben   fenntarthatóbbá   és   környezetbarátabb .

Igyekszünk megtalálni és támogatni a cseh gyártókat. De ha valóban fel akarunk ajánlani   termékek széles választéka   minden szegmensben el kell nyúlnunk az idegen vizekhez. Az európai vállalatok döntő többsége, amelyek főként a hulladékmentes termékek kategóriájára koncentrálnak, valahol Ázsiában gyártanak. Akár Kína, Tajvan vagy India. Miért? Elsősorban az elérhetőbb ár és a nagy kapacitások miatt.

A mondás szerint bízzon, de ellenőrizze. Tehát mindenképpen kívánatos, hogy érdekeljen egy adott ázsiai gyár működése. Ha felajánlja alkalmazottainak   tisztességes feltételeket , ha odafigyel   környezeti tényezők, vagy garantálja-e   kiváló minőségű .
Ha igen, akkor Ázsiából származó termékeket is életképesnek tartunk. Főleg, hogy akkor egy terméket vásárol   több száz , ha nem ezerszer egyszeri pótolja.   Szénmérleg   vagy általában   ökológiai lábnyomok   akkor véleményünk szerint egyértelműen pozitív.

Tierra Verdéről, a Casa Organica márka tulajdonosáról

A Tierra Verde sro, amely sárga és kék, valamint Catz & Dogz termékeket gyárt, és saját márkaneve alatt importálja a Casa Organica vagy a Mama Natura táskákat, zsákokat és törölközőket, valamint a Gaia Cup menstruációs csészéket, tisztán cseh vállalat, amelynek mottója: "Mi ne azért dolgozzon, hogy pénzt keressen. hogy a világot szolgálhassuk ". Azt, hogy komolyan gondolja termékei gondozását, nem az ökocímkék és egyéb tanúsítványok száma fejezi ki, hanem különösen az, hogy mit és hogyan gyártja termékei. A brnói termelő öko-gyógyszertárában fogyatékossággal élő embereket foglalkoztat, és egyéb hasznos termékek előállításához nyersanyagokból származó csomagolóanyagokat használ fel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edénykefék
Súly: 0.05 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés