ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT

Casa Organica Fa WC-kefe

Kód: 6453
3 410 Ft
Raktáron (1 db)

A kefék sörtéi növényi eredetűek, agave és lontar szálakból. Még a kefetest sem marad el. Az FSC tanúsítvány garantálja, hogy a fa olyan erdőből származik, amelyet környezetbarát, társadalmilag előnyös és gazdaságilag életképes módon kezelnek.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Casa Organica Fa WC-kefe

Agave és lontar szálakkal

Még egy ilyen WC-tisztító kefe is fenntarthatóan és stílusosan kivitelezhető. Ha már otthonában van elég sokféle műanyag segéd, miért nem adna lehetőséget még egy fából készült kefével is, amely finoman, de mégis hatékonyan tisztítja a WC-t? A fa egyszerűen fa ...

A kefék sörtéi növényi eredetűek, agave és lontar szálakból .   Még a kefetest sem marad el. Az FSC tanúsítvány garantálja, hogy a fa olyan erdőből származik, amelyet környezetbarát, társadalmilag előnyös és gazdaságilag életképes módon kezelnek.

Az első használat előtt   festse a fa fogantyút olajjal .

Néhány szó az agave-ről és a lontarról

Agávé   a szubtrópusi országok tipikus félsivatagi növényei. Használatuk sokféle, egyes típusokat a tequila elégetésére használnak, mások pedig szizálrostokat vagy zsinórokat, keféket vagy keféket állítanak elő. Fontos azonban, hogy az agaveszálak nagyon fontos helyettesítői a műszálaknak.

Ez az ecset az agave tampico növény levélbordáiból készül. Rostjainak különleges tulajdonságai vannak a többi anyaghoz képest. Ők   nagyon tartós   és mégis finom textúrájúak. Ellenállnak a magas hőmérsékletnek, savaknak és lúgos szereknek is.

Tudta, hogy az ősi maják szőnyegeket, hálókat, táskákat szőttek agavéból? Itt az ideje, hogy visszatérjünk a gyökerekhez, és újra elkezdjük használni ezeket a fenntartható alternatívákat.

Lontary   hatalmas, tövises, kétlaki pálmafák nőnek 15-25 méteres magasságig. Szinte az összes részét használják. A házak, kenuk és a folyosók fából épültek. A leveleket tetőfedésként, a levélnyéleket pedig seprűk, kefék vagy kefék számára alkalmas szálak előállítására használják.

Többek között ezek a pálmafák táplálékként vagy forrásként szolgálnak a cukor vagy az alkohol előállításában is.

Az Ázsiában gyártott termékeknek mindig csak környezeti rossznak kell lenniük?

Egy ideális világban csak helyi termelésű és helyi alapanyagokból készült termékeket árusítanak mindenhol. De messze van egy ilyen ideáltól, és a piac és a gazdaság valahogy működik. Soha semmi fekete-fehér nincs ebben az egészben. Küldetésünknek tartjuk, hogy valaminek alternatívákat keressünk és kínáljunk   valóban fejlődnek , vannak valamiben   fenntarthatóbbá   és   környezetbarátabb .

Igyekszünk megtalálni és támogatni a cseh gyártókat. De ha valóban fel akarunk ajánlani   termékek széles választéka   minden szegmensben el kell nyúlnunk az idegen vizekhez. Az európai vállalatok döntő többsége, amelyek főként a hulladékmentes termékek kategóriájára koncentrálnak, valahol Ázsiában gyártanak. Akár Kína, Tajvan vagy India. Miért? Elsősorban az elérhetőbb ár és a nagy kapacitások miatt.

A mondás szerint bízzon, de ellenőrizze. Tehát mindenképpen kívánatos, hogy érdekeljen egy adott ázsiai gyár működése. Ha felajánlja alkalmazottainak   tisztességes feltételeket , ha odafigyel   környezeti tényezők, vagy garantálja-e   kiváló minőségű .
Ha igen, akkor Ázsiából származó termékeket is életképesnek tartunk. Főleg, hogy akkor egy terméket vásárol   több száz , ha nem ezerszer egyszeri pótolja.   Szénmérleg   vagy általában   ökológiai lábnyomok   akkor véleményünk szerint egyértelműen pozitív.

Tierra Verdéről, a Casa Organica márka tulajdonosáról

A Tierra Verde sro, amely sárga és kék, valamint Catz & Dogz termékeket gyárt, és saját márkaneve alatt importálja a Casa Organica vagy a Mama Natura táskákat, zsákokat és törölközőket, valamint a Gaia Cup menstruációs csészéket, tisztán cseh vállalat, amelynek mottója: "Mi ne azért dolgozzon, hogy pénzt keressen. hogy a világot szolgálhassuk ". Azt, hogy komolyan gondolja termékei gondozását, nem az ökocímkék és egyéb tanúsítványok száma fejezi ki, hanem különösen az, hogy mit és hogyan gyártja termékei. A brnói termelő öko-gyógyszertárában fogyatékossággal élő embereket foglalkoztat, és egyéb hasznos termékek előállításához nyersanyagokból származó csomagolóanyagokat használ fel.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Edénykefék
Súly: 0.05 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: