Cafédirect - Kilimanjaro SCA 82 őrölt kávé 227g

Kód: 23624
2 935 Ft –16 %
Kilimanjaro mleta kava 227g
2 935 Ft –16 % 2 470 Ft
Raktáron (> 5 ks)

Könnyű, friss aromás kávé, amelyet termékeny vulkanikus talajban termesztettek a tanzániai Kilimandzsáró hegy lábánál. 100% Arabica.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Cafédirect - Kilimanjaro SCA 82 őrölt kávé 227g

Könnyű, friss aromás kávé, amelyet termékeny vulkanikus talajban termesztettek a tanzániai Kilimandzsáró hegy lábánál. 100% Arabica.

Íz:   könnyű, friss aromás kávé, közepes testű, tiszta ízű és édes fekete ribizli tónusú. A kávé árnyalatait az altalaj jellegzetes ásványi összetétele adja, amelyen a növény növekszik.

Javasolt készítmény:   Legalább egy csésze kávét javasolunk csészénként. Ez a kávé alkalmas egy kávézóban történő elkészítésre és szűrésre.

Pörkölőerő:   3. fokozat az 5-ből (közepes pörkölés frissítő és kellemes savassággal)

Változatosság: Bourbon, Kent.

Hozzávalók:   100% Arabica. Kézzel gyűjtött.

SCA pontszám:   > 82 (válogatott kávé) a Specialty Coffee Association szerint.

A kiválasztott kávé (az angol speciális kávéból) a legjobb minőségű kávébabból készül, és leggyakrabban egyfajta arabica. A Specialty Coffee Association (SCA) alapszabálya szerint a kiválasztott kávé kifejezés olyan kávét jelent, amelyet megkóstolva összesen legalább 80 pontot kap. Összehasonlításképpen: az üzletekben kapható szokásos kávé 50-79 pont között van.

Származási ország: Tanzánia. A nyersanyagok nincsenek genetikailag módosítva.

Mezőgazdasági szövetkezet: KNCU szövetkezet

Növekvő magasság:   1400 - 1900 m

Fairtrade részesedés:   100%

Tárolja a kávét száraz és hűvös helyen. Miután kinyitotta, tartsa a levegőt.

Csomagolás

227 g

Őrlés

Talaj

Mi a Kilimandzsáró különféle kávé?

A kávéfák ideális körülmények között vannak a Kilimandzsáró hegy lábánál. A termékeny vulkanikus talajnak, az enyhe éghajlatnak és a kristálytiszta hegyi forrásokból származó rengeteg nedvességnek köszönhetően a hegy tetején közvetlenül a gleccserből áramlik.

A kávécseresznye itt érik lassan, a banánfák árnyékában. A banántermesztés a kávéfákkal együtt a Kilimandzsára régióra jellemző - lehetővé teszi a lassú érlelést , amely kimeríthetetlen mennyiségű ízt vetít a kávébabba.

A kávét a tanzániai KNCU Kávészövetkezet gazdálkodói gyűjtötték össze abban a pillanatban, amikor az tökéletesen megérett. A betakarítási időszak ezen a területen viszonylag hosszú a lassabb érés miatt - októbertől februárig. A cseresznyéből a kávébabot forrásvízzel (úgynevezett " mosott ") mosva nyertük, majd kint, friss levegőn és napsütésben szárították. A termesztés, a betakarítás és a feldolgozás teljes folyamata megfelel a magas minőségi követelményeknek, így kiváló kávét élvezhet.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tea és Kávé
Súly: 0.3 kg
Csomag mérete: 227 g
Típus: Őrölt kávé

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés