08.08.2022-től 14.082022-ig szabadságon vagyunk, csak e-mailben vagyunk elérhetők. Köszönjük megértést.

Cafédirect - BIO Machu Picchu SCA 82 kávébab, 227g *CZ-BIO-001 certifikát

Kód: 23117
3 245 Ft
Raktáron (>5 ks)

Gazdag és finom ízű étcsokoládé és diófélék. Széles magasságban termesztik a Perui Andok inkai régiójának szívében, a Machu Picchu-hegy szent helyének közelében. 100% Arabica.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Cafédirect - BIO Machu Picchu SCA 82 kávébab

Íz:   dús és finom kávé kellemes tónusú étcsokoládéval és dióval.

Javasolt készítmény:   Legalább 7 g kávébabot javasolunk csészénként. Az őrlés durvaságától függően ez a kávé alkalmas eszpresszó, csepegtető, kávéfőző és szűrő elkészítésére.

Pörkölőerő:   5. fokozat az 5-ből (erős pörkölés, savasság nélkül)

Fajta:   Bourbon, Typica, Caturra

Hozzávalók:   100% BIO Arabica. Kézzel gyűjtött.

SCA pontszám:   > 82 (válogatott kávé) a Specialty Coffee Association szerint.

A kiválasztott kávé (az angol speciális kávéból) a legjobb minőségű kávébabból készül, és leggyakrabban egyfajta arabica. A Specialty Coffee Association (SCA) alapszabálya szerint a kiválasztott kávé kifejezés olyan kávét jelent, amelyet megkóstolva összesen legalább 80 pontot kap. Összehasonlításképpen: az üzletekben kapható szokásos kávé 50-79 pont között van.

Származási ország: Peru. Az alapanyagok nem genetikailag módosítottak. Széles magasságban termesztik a Perui Andok inkai régiójának szívében, a Machu Picchu-hegy szent helyének közelében.

Közös gazdaság:   HUADQUINA

Növekvő magasság:   1500 - 1900 m tengerszint feletti magasságban

Fairtrade részesedés:   100%

Tárolja a kávét száraz és hűvös helyen. Miután kinyitotta, tartsa a levegőt.

Csomagolás

227 g

Őrlés

Gabona

Hogy van Peruban?

Magas hegyek, meredek lejtők, vad folyók és mély völgyek. Peru, az inkák birodalmának központja, lélegzetelállító hely, tele történelemmel, amely Kr.e. 20.000-ig nyúlik vissza. A föld található   Dél-Amerika északnyugati része , a Csendes-óceán partja mentén. Északon Ecuador és Kolumbia, keleten Brazília, délkeleten Bolívia és délen Chile határos. A part mentén húzódó magas Andok kelet felé ereszkednek le a termékeny alföldre   Amazon esőerdő .

Az Andok vulkanikus eredete és az egyedülálló mikroklíma miatt különösen a környéken keletkeztek   Machu Picchu , ideális termesztési körülmények   prémium kávé jellegzetes kakaó- és diófélékkel .

Miért válassza a Cafédirect Machu Picchut?

A kávé meggyét ehhez a kávéhoz a perui HUADQUINA szövetkezet gazdálkodói pontosan abban a pillanatban szedték, amikor tökéletesen beérnek. A cseresznyéből a kávébabot forrásvízben történő mosással (úgynevezett " mosott ") nyerik, majd nagy tányérokon a napon kívül szárítják. A termesztés, a betakarítás és a feldolgozás teljes folyamata megfelel a magas minőségi követelményeknek, így kiváló BIO kávét élvezhet.

Az őrlés durvaságától függően a kávét bármilyen elkészítési módszerhez felhasználhatja. Különösen kiváló eszpresszóhoz, ami feltűnő illatát kiemeli. A francia sajtó számára is kiváló. Az erősebb pörkölés elnyomja az Arabica természetes savasságát. A Machu Picchu kávé esetében enyhén tele van ízzel, kakaó- és diófélékkel , keserű befejezés nélkül. Ez a kávé a Machu Picchu térségében található vulkanikus talaj sajátos összetételének köszönheti kakaó-dió tónusát.

A HUADQUINA csapat

A HUADQUINA Cusco perui régiójában található, a Machu Picchu közelében (az UNESCO öröksége). A gazdák által gondozott kávéfák a lehető legjobb éghajlaton nőnek az Andok meredek lejtőin, nagy magasságban, trópusi völgyek veszik körül őket.

A Cafédirect kávébabot közvetlenül a HUADQUINA szövetkezettől vásárol, amellyel 1996 óta közvetlenül együttműködik. A Cafédirect nyereségének több mint 50% -át közvetlenül azoknak a szövetkezeteknek fizet, amelyekkel együttműködik. A HUADQUINA szövetkezet esetében az együttműködés több mint 20 éve tart. Ennek eredményeként a szövetkezetek képezik a gazdálkodókat a minőségellenőrzésben, a természeti erőforrások kezelésében, a kávé ízének tesztelésében, a megfelelő betakarításban, a kávéfarmok irányításában és a kávéültetvények helyreállításában a hosszú távú fenntartható, kiváló minőségű kávé biztosítása érdekében.

Egy csésze Cafédirect Machu Picchu kávé mögött nemcsak az első osztályú kávé finom íze áll, hanem mindazok erőfeszítése és akarata, akik részt vesznek abban, hogy élvezze ezt a kávét. És méltányos árat érdemelnek a kávéjukért. A Fairtrade és a Cafédirect rendszernek köszönhetően kapnak valami extra dolgot - elismerésed.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Tea és Kávé
Súly: 0.227 kg
Csomag mérete: 227 g
Típus: Gabona

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés