Brazil keratin - szépségkeratin, 150 ml

Kód: 28281
Akció
Nincs értékelés
12 455 Ft –49 %
ps 381011 beauty
12 455 Ft –49 % 6 360 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
26.10.2021

A brazil keratin egy speciális kezelés a sérült haj simítására és helyreállítására. Az ápolás alapja egy keratin és kollagén komplex, amely fényessé és hidratáltá teszi a hajat, és könnyebb kezelést tesz lehetővé. A brazil keratin az EU-ban az eredeti brazil recept szerint készül, az európai hajhoz igazítva.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Brazil keratin - szépségkeratin, 150 ml

A brazil keratin egy speciális kezelés a sérült haj simítására és helyreállítására. Az ápolás alapja egy keratin és kollagén komplex, amely fényessé és hidratáltá teszi a hajat, és könnyebb kezelést tesz lehetővé. A brazil keratint az eredeti brazil recept szerint készítik az EU-ban, az európai hajhoz igazítva. A regeneráló kezelés professzionális használatra készült.

Hatások

  • regenerálja a sérült hajat
  • kisimítja
  • hidratálja a hajszálakat
  • megkönnyíti a fésülést
  • fényt ad a hajnak

Használat

Először mossa meg a haját tisztító samponnal, és hagyja hatni 10 percig. Ezután öblítse le a sampont és szárítsa meg a nedves haj 80% -át. Ezután vigye fel a Beauty Keratint a hajra, és finom fogakkal fésülje meg az egyenletes alkalmazás érdekében. Hagyja a terméket 20 percig a hajon. Ezután fésű segítségével fújja ki a haját közepesen meleg levegővel. Ezután vasalja a hajat vékony szálak mentén egy 210-230 ° C hőmérsékletre beállított hajvasalóval. Minden rugót legalább 7 - 10 alkalommal ajánlott vasalni. Az alkalmazás után az első 3 napon ne mosson hajat. Ugyanakkor manapság nem szabad haját lófarokba, zsinórra vagy a füle mögé tenni.

Hozzávalók

  • keratin - mély hajkezelés, simítás
  • kollagén - a hajrost erősítése

Értesítés

Szakmai használatra. Tartsa távol gyermekektől. Bőrrel vagy szemmel való érintkezés esetén mossa le az érintett területet tiszta vízzel. Tárolja hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve.

Hangerő

150 ml

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Haj
Súly: 0.2 kg
Térfogat: 150 ml

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz