ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT
Étkezéseink alapját a hagyma teszi ki. Amellett, hogy a konyhában használják, számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. B1-, B2- és C- vitamint, valamint számos ásványi anyagot tartalmaz. Az egyik fő előnye az egészségügyi előnyök, mert támogatja a víz kiürülését a szervezetből, támogatja az érrendszert , éppolyan kiváló, mint az érelmeszesedés és a "nehézláb" érzésének megelőzése. Emellett optimalizálja a vér lipidek (zsírok) szintjét, és erős antioxidánsként működik, amely nem csak sejtjeinket védi a károsodástól, hanem támogatja az immunrendszert is. Cukorbetegek számára megfelelő táplálék, mert optimalizálja a vércukorszintet. A por kiválóan alkalmas levesek, szószok, saláták vagy kenhető ételek ízesítésére, így tökéletesen helyettesíti a friss hagymát.
További információ a BrainPedia.cz oldalon
Hozzávalók:
Módszer:
A káposztát sós vízben megfőzzük, hogy kicsit megpuhuljon. Ghee-n megsütjük a pulykadarabokat, sózzuk, hozzáadjuk a barbecue fűszereket és a kakukkfüvet. Adjunk hozzá puha káposztát a húshoz, és hagyjuk megsülni a hússal. Ha a káposzta megpirult, adjunk hozzá kókusztejet, ízesítsük egy teáskanál fokhagymával, hagymával, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Hagyjuk 15 percig buborékolni, és már tálalhatjuk is.
Hozzávalók:
Módszer:
Hagyja ázni a kesudiót legalább 2 órán át, lehetőleg egy éjszakán át. A tésztát sózva főzzük ki az utasítás szerint. Egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a felszeletelt paprikát fokhagymával, csipet sóval és kakukkfűvel. Az áztatott kesudiót, a serpenyőből sült keveréket és kb. 150 ml tésztavizet tegyünk a mixerbe (a víz mennyiségét a szósz sűrűségéhez igazítsuk). Adjunk hozzá ínyenc élesztőt, szárított hagymát, citromlevet és sót, borsot ízlés szerint. Az egészet sima szószba keverjük. Végül felforrósítjuk a tésztaszószt és már kész is.
Hozzávalók:
Módszer:
A csülköt az utasítás szerint sós vízben megfőzzük. Egy serpenyőben felforrósítjuk a ghit. Hozzáadjuk a brokkolirózsákat (helyettesíthetjük pl. karfiollal), 2 percig pirítjuk, majd kis lángon áthúzzuk. Hozzáadjuk a megfőtt csülköt, felöntjük a tejszínnel, és fűszerekkel (hagyma, ínyenc élesztő, bors, só) ízesítjük. Az egészet jól összekeverjük, és fedő alatt 3 percig hagyjuk melegedni. Most csak adjuk hozzá a sajtot, és állandó keverés mellett hagyjuk feloldódni. Végül tálaláskor ismét megszórhatjuk csemege élesztővel, borssal, vagy a bátraknak egy kis chilit ajánlunk.
Hagymáink BIO tanúsítvánnyal rendelkeznek - EU-n kívüli biogazdálkodás termelése.
Hozzávalók: Hagymapor BIO minőségben
Származási hely: Egyiptom
Forgalmazó: Votamax sro, Hladnovská 83/93, Ostrava
Tárolás: Száraz helyen, zárt edényben.
Súly: 100 g
Kategória: | BrainMax Pure |
---|---|
Súly: | 0.1 kg |
Csomag mérete: | 100 g |
Forma: | Por |
Szolgál: | Gluténmentes |
Típus: | Élelmiszerek |
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!
Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!