ÚJDONSÁG! Wellmax - minősített BIO kozmetikumok az Alpokból! További információ: ITT
ÚJDONSÁG! Fagyasztva szárított gyümölcsök étcsokoládéban! További információ: ITT

BrainMax Lauf Protein, natív tejsavófehérje, 1000 g Nativní syrovátkový protein

Kód: 45831/COK 45831/VAN 45831/KAR Kérjük, válasszon változatot
Újdonság
Márka: BrainMax
15 605 Ft
Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

A LAUF Protein egy natív tejsavófehérje, amelyet szabadtartású, fűvel táplált tehenek tejéből nyernek. Ez a tejsavófehérje legtisztább formája . Nincs olyan fehérje, amely hasonló tulajdonságokkal rendelkezik . Ha a legjobbat szeretné, akkor a natív tejsavó az egyetlen választás. A közvetlenül friss tejből történő hideg előállítás kíméletes technológiájának köszönhetően az aminosavak közötti törékeny kötések nem bomlanak le, így a szervezet könnyebben emészthető és izomépítésre használható. Ezenkívül a gondos előállítás természetesen magasabb BCAA- koncentrációt (majdnem 7 g) és pro-anabolikus leucint biztosít. Érje el a legjobb eredményeket a 100%-ban természetes NATIVE fehérje konfigurációval !

Remek íze, illata és krémes állaga van . Csak steviával és természetes aromával ízesítik . Vigyázat: Addiktív :) Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, színezéket vagy szintetikus édesítőszert . Garantáljuk az abszolút tisztaságot és hatékonyságot.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
30 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

lauf részlet fehérje

A finom íz és a tökéletes összetétel az űrbe repít! LAUF PROTEIN!

A Lauf protein 50% natív koncentrátumból és 50% natív izolátumból áll . A koncentrátum immunglobulinokat, laktoferrint és egyéb szervezetünk számára hasznos anyagokat tartalmaz. Míg az izolátum magas fehérjetartalmat biztosít . A kombináció eredményeként a szervezet számára nagyon hasznosítható fehérje keletkezett, amely alkalmas az egészség megőrzésére és a legmagasabb minőségű forrásból származó fehérjék pótlására ! Minőségében, emészthetőségében és tisztaságában nincs versenytársa.

Natív tejfehérje szabadtartású tehenekből  

A denaturálatlan natív tejsavófehérje hideg forrásból származik, közvetlenül az ellenőrzött európai tenyésztésből származó , szabadtartású, fűvel táplált tehenek friss tehéntejéből . A hagyományos fehérjékhez képest a tej csak egyszeri kíméletes pasztőrözésen esik át (általában kétszeres pasztőrözésre kerül sor).A mikroszűrési folyamat nagyon alacsony hőmérsékleten (akár 10°C-on) megy végbe, ahol a fehérje megtartja az immunglobulinokat és az enzimeket. Emészthetőbb , jól felszívódik , és mindenekelőtt jobban hasznosítja a benne lévő fehérjéket. A friss tejből történő kíméletes és közvetlen feldolgozási módszernek köszönhetően az aminosavak közötti kötések nem szakadnak meg , és összességében a fehérje magasabb koncentrációban tartalmaz aminosavakat, különösen a pro-anabolikus leucint.

tehén legelőn részletesen fehérje

A különbség a natív tejsavófehérje és szokásos "sajt" tejsavófehérje

A Native Whey Proteint hidegen állítják elő, közvetlenül a legelőn etetett, fűvel etetett tehenek friss tejéből. Míg a "sajt" tejsavófehérje sajtból, pontosabban a sajtgyártás melléktermékéből, a savóból készül. A hagyományos tejsavófehérje tehát feldolgozottabb élelmiszer a natív fehérjéhez képest, és a gyártási folyamat során az aminosavak és a hasznos anyagok lebomlanak, mivel a tejet először melegítéssel kell pasztőrözni, majd magasabb hőmérsékleten sajtot kell előállítani, és az utolsó szakaszban. a sajtból nyert savót tejsavófehérje előállítására. Míg a natív fehérje a tejtermelés során kezdetben csak egy pasztőrözésen esik át, majd azutánKözvetlenül a tejből alacsony hőmérsékleten finoman szűrve natív tejsavófehérjét nyer, anélkül, hogy az aminosavak közötti törékeny kötéseket lebontaná . Az így kapott termék egy kivételes minőségű, tiszta, nagyon jól felszívódó és a szervezet által emészthető fehérje. A natív fehérjét az aminosavak ( 7 g BCAA adagonként ) és a szervezet számára hasznos anyagok ( laktoferrin , immunglobulin ) magasabb koncentrációja jellemzi. A natív fehérje a fehérjék között a kaviár. Tanulmányok azt mutatják, hogy a natív tejsavófehérje jobban növeli az aminosavak koncentrációját a vérben, mint a hagyományos tejsavófehérje vagy a tej, ami leegyszerűsítve megnövelheti a test izomépítéséhez szükséges időt.

 

fehérje grafikai feldolgozás
lauf protein muz

A legjobb minőségű fehérje a piacon

A hagyományos tejsavótól eltérően a natív fehérjét közvetlenül a hideg tejből nyerik, ami növeli annak emészthetőségét és a fehérjék hasznosulását . A „natív” szó egy olyan folyamatra utal, amelyben a tejsavót és a tejet szétválasztják anélkül, hogy először szétválasztanák más tejtermékek, például közönséges fehérjék előállításához. A kíméletes feldolgozási módszer az aminosav-spektrumban is megmutatkozik, ahol a natív tejsavófehérje akár 16%-kal több pro-anabolikus leucint és közel 40%-kal több cisztint tartalmaz. Minden gombócban 26 g fehérjét talál. Natív fehérjét tartalmazaz aminosavak természetesen igen változatos spektruma. Mindegyik aminosavnak megvan a maga sajátos funkciója a szervezetben, egyik a másik nélkül, de csak félgázon működnek, így együtt sokkal erősebbek!

Lauf Protein Performance Protein
lauf fehérje teljesítmény PROTEIN csokoládé PNG
Kinek alkalmas? Profi sportolóknak, fizikailag aktív férfiaknak és nőknek, valamint azoknak, akiknek fehérje pótlásra van szükségük. Mindenkinek, akinek a nap folyamán fehérjepótlásra van szüksége, erősítse az immunitást, a bélrendszert és az ízületek egészségét.
A natív tejsavó formája y Natív tejsavó koncentrátum és izolátum kombinációja. Natív tejsavó koncentrátum
Édesítve Stevia levelek Stevia levelek
A tej eredete Litvánia Hollandia
Fehérjék 26 g 26 g
Szénhidrát 1 adagban (35 g) 2,7 g 1,8 g
Zsírok 1 adagban (35 g) 0,5 g 2,1 g
Laktóz Alacsonyabb laktóz tartalom Magasabb laktóz tartalom

A különbség a LAUF Protein és a Performance Protein között

Mind a LAUF, mind a Performance protein a legjobb minőségű natív fehérjét tartalmazza. Azonban azzal a különbséggel, hogy a LAUF 100%-ban natív fehérjét tartalmaz izolátum és koncentrátum formájában, 1:1 arányban. Míg a Performance 62% natív tejsavófehérjét és 26% kollagént tartalmaz, kolosztrummal és kókuszolajjal is dúsított. A LAUF fehérje gazdagabb aminosav-spektrumot tartalmaz, különösen a pro-anabolikus leucint, mivel 100%-ban natív tejsavófehérjét tartalmaz. A LAUF protein inkább a fehérje-kiegészítésre összpontosít, nem csak a sportteljesítmény és az izomnövekedés érdekében, míg a Performance szélesebb körben alkalmazható az immunitás, a bélrendszer, de az edzés terén is.

Miért válassza a natív tejsavóból származó LAUF fehérjét?

  • Óvatosan nyerik szabadtartású, fűvel táplált tehenek friss tejéből .
  • Magasabb aminosav-koncentráció (7 g BCAA adagonként) .
  • A lehető legmagasabb minőség, tisztaság, emészthetőség és biológiai hozzáférhetőség .
  • Az aminosavak ép kötésekben a szervezetben való jobb hasznosulás érdekében.
  • Magasabb koncentrációjú leucin az izomépítéshez .
  • Az immunglobulin és a laktoferrin megőrzése.
  • A tejsavó természetes, természetes formájában, mint a tejben.
  • 26 g fehérje adagonként.
  • Természetes stevia édesítőszerrel édesítve, amely nem károsítja a mikrobiomot.
grafikus fehérje lauf

Nagy mennyiségű aminosav

A natív tejsavó gazdag aminosavakban . Különösen nagy mennyiségű leucin és cisztin miatt specifikus. A leucin serkenti a proteoszintézis folyamatát . Az a folyamat, amelynek során a fehérjék aminosavakból készülnek. A leucin ezt a folyamatot sokkal gyorsabbá teszi. A második aminosav a cisztin, amely a glutation prekurzora . A két legerősebb antioxidáns egyike a szervezetben. Ezek az aminosavak nagyon fontosak számunkra, mert részt vesznek az izomtömeg felépítésében és a regenerációban. Ugyanakkor nagyon törékenyek és érzékenyek a hőre . Kíméletes feldolgozása miatt a natív tejsavó mindkét aminosavban gazdag, így nem csak edzés után minőségi fehérjeforrás.

edzés lauf protein2
lauf protein nő2

Natív fehérje férfiak és nők számára

A Lauf protein nem csak férfiaknak való. A fehérjék izmaink sarokkövei , függetlenül attól, hogy mennyire aktív vagy. Ezenkívül minden sejt részét képezik , ahol receptorként működnek, és az immunitás fontos elemei is. A natív tejsavófehérje a laktoferrineknek és immunglobulinoknak nevezett anyagokat is megtartja . Ezek olyan fehérjék, amelyeket az immunrendszerünk termel a fertőzések leküzdésére.Ők felelősek immunrendszerünk gyorsabb reakcióiért , mert gondosan figyelik a potenciálisan káros anyagokat.

Kiváló ízű cukor és mesterséges édesítőszerek nélkül

A stevia levelei kellemes édes ízt adtak a fehérjének. A cukornál akár 300-szor édesebb gyógynövény nem tartalmaz kalóriát és nem emeli meg a vércukorszintet . Mindenekelőtt a mesterséges édesítőszerekhez képest nincs rossz hatással a bélmikrobiómára. A krémesebb állag érdekében guar gyümölcsmagot használtunk . Ezek olyan arányban tartalmaznak rostot, amely jót tesz a belek egészségének és fenntartja a jóllakottság érzését.

stevia bemutatkozás 2
protein lauf grafikon adagonként

Jó adag minőségi fehérjék

Keverjen el 1 kanál (35 g) 200 ml vízzel vagy tejjel . A reggeli zabkását vagy turmixot is hozzáadhatja fehérjéhez.

Táplálkozási információk és összetétel - LAUF Protein - Karamell

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
100 grammonként 35 g-ig
energia érték
1364 kJ / 326 kcal
477 kJ / 114 kcal
Zsírok
0,16 g
0,06 g
- ebből telített zsírsavak
0,00 g
0,00 g
Szénhidrát
7,90 g
2,77 g
- ebből cukrok
7,90 g
2,76 g
Rost
1,70 g
0,60 g
Fehérjék
74,01 g
25,90 g
0,53 g 0,19 g

 

Összetevők: (45%) natív tejsavófehérje koncentrátum, (45%) natív tejsavófehérje izolátum, természetes aroma, sűrítőanyag: guargumi, édesítőszer: stevia.

Aminosavak aránya - LAUF Protein - Karamell

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
% 35 g-ig
Glutaminsav
15.55
4,97 g
Leucin
11.05
3,53 g
Aszparaginsav
10,18
3,26 g
Lizin
9.25
2,96 g
Izoleucin
4.96
1,58 g
Valine
4.50
1,44 g
Treonin
4.26
1,36 g
Alanin 4.08 1,30 g
Prolin 4.08 1,30 g
Serine 3.86 1,23 g
Tirozin 3.45 1,10 g
Fenilalanin 3.42 1,09 g
cisztein 2.78 0,89 g
Arginin 2.17 0,69 g
metionin 2.02 0,65 g
triptofán 1.93 0,62 g
hisztidin 1.87 0,60 g
glicin 1,73% 0,55 g

Táplálkozási információk és összetétel - LAUF Protein - Csokoládé

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
100 grammonként 35 g-ig
energia érték
1431 kJ / 342 kcal
502 kJ / 120 kcal
Zsírok
1,41 g
0,49 g
- ebből telített zsírsavak
0,73 g
0,26 g
Szénhidrát
8,42 g
2,95 g
- ebből cukrok
7,71 g
2,70 g
Rost
3,47 g
1,22 g
Fehérjék
73,27 g
25,64 g
0,52 g 0,18 g

 

Összetevők: (45%) natív tejsavófehérje koncentrátum, (45%) natív tejsavófehérje izolátum, természetes aroma, sűrítőanyag: guargumi, édesítőszer: stevia.

Aminosavak aránya - LAUF Protein - Csokoládé

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
% 35 g-ig
Glutaminsav
15.55
4,82 g
Leucin
11.05
3,42 g
Aszparaginsav
10,18
3,15 g
Lizin
9.25
2,96 g
Izoleucin
4.96
2,87 g
Valine
4.50
1,39 g
Treonin
4.26
1,32 g
Alanin 4.08 1,26 g
Prolin 4.08 1,26 g
Serine 3.86 1,20 g
Tirozin 3.45 1,07 g
Fenilalanin 3.42 1,06 g
cisztein 2.78 0,86 g
Arginin 2.17 0,67 g
metionin 2.02 0,62 g
triptofán 1.93 0,60 g
hisztidin 1.87 0,58 g
glicin 1,73% 0,53 g

Táplálkozási információk és összetétel - LAUF Protein - Vanília

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
100 grammonként 35 g-ig
energia érték
1410 kJ / 337 kcal
494 kJ / 118 kcal
Zsírok
0,16 g
0,06 g
- ebből telített zsírsavak
0,00 g
0,00 g
Szénhidrát
8,16 g
2,86 g
- ebből cukrok
8,15 g
2,85 g
Rost
1,70 g
0,60 g
Fehérjék
76,41 g
26,74 g
0,55 g 0,19 g

 

Összetevők: (45%) natív tejsavófehérje koncentrátum, (45%) natív tejsavófehérje izolátum, természetes aroma, sűrítőanyag: guargumi, édesítőszer: stevia.

Aminosavak aránya - LAUF Protein - Vanília

Adag mérete: 35 g (1 gombóc)
A csomag 28 adagot tartalmaz.
% 35 g-ig
Glutaminsav
15.55
5,11 g
Leucin
11.05
3,63 g
Aszparaginsav
10,18
3,35 g
Lizin
9.25
3,04 g
Izoleucin
4.96
1,63 g
Valine
4.50
1,48 g
Treonin
4.26
1,40 g
Alanin 4.08 1,34 g
Prolin 4.08 1,34 g
Serine 3.86 1,27 g
Tirozin 3.45 1,12 g
Fenilalanin 3.42 0,91 g
cisztein 2.78 0,71 g
Arginin 2.17 0,66 g
metionin 2.02 0,63 g
triptofán 1.93 0,62 g
hisztidin 1.87 0,61 g
glicin 1.73 0,57 g

A vásárlással a cseh erdőket is támogatod #famegrendelest!

 

Csomag tartalma: 1000 g.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz, sötét helyen.

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem gyermekek, terhes és szoptató nők számára készült. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. A készítmény nem helyettesíti a változatos étrendet. Kövesse az egészséges életmódot.

Csehországban készült   a Votamax s.r.o

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Csomag mérete: 1 kg
Egyének megoldására: Gyógyulás és izomgörcsök, Izomtömeg és fizikai teljesítmény
Forma: Por
Típus: Protein
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
P Szerző | 24.5.2023
Az íze remek, az összetétel minősége és az elfogyasztása utáni érzés, más szinten van!
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 24.5.2023
Köszönjük szépen, örülünk, hogy elégedett vagy. :) Üdvözlettel: Richard.
5
B Szerző | 24.5.2023
Az összetétele tökéletes, a csokoládé pedig kiváló ízű, így elégedett vagyok.
R Szerző Richard (Adminisztrátor) 24.5.2023
Köszönjük szépen, örülünk, hogy tetszik a fehérje, és elégedett vagy. :) Üdvözlettel: Richard.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: