BrainMax Focus

Kód: 98394
Nincs értékelés
Márka: BrainMax
19 360 Ft –5 %
22499 darkova sada brainmax focus
19 360 Ft –5 % 18 375 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

BrainMax FOCUSNeuroHacker manifeszt ALPHA FRISSÍTÉS a yerba BRAINIAC-kal, a kalabasával és a bombillával együtt. Vigye a mentális teljesítményét a lehető legmagasabb szintre a nootropikus komplexusnak köszönhetően, és lépje túl a határait.

  • Maximális mentális teljesítmény és koncentráció.
  • A memória és az agy egészségének védelme.
  • Energiaforrás, vitaminok és ásványi anyagok.

 

A csomag fa gyapjúval bélelt díszdobozban tárolt termékeket tartalmaz. Ha karácsonyi csomagolópapírral csomagolt ajándékdobozra vágyik, jelölje be a kosárba a KARÁCSONYI AJÁNDÉK-AJÁNDÉKSZETTEK CSOMAGOLÁSÁT 420Ft-ért.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A BrainMax FOCUS készlet a következőket tartalmazza:

Adagolás

BrainMax 2.1 NeuroHacker kiáltvány ALPHA FRISSÍTÉS

2 kapszulát vegyen be naponta.

A BrainMax Neurohacker a kolin aktív formáját tartalmazza, amely az egyik legfontosabb neurotranszmitter (az agy idegsejtjei közötti ingerek továbbítója) acetilkolin előfutára. Az agy parietális lebenyében termelődik, és elengedhetetlen a kognitív funkcióhoz, az idegsejtek közötti kommunikációhoz, de a neuromuszkuláris aktivitáshoz is. Maga a kolin nagyon fontos az agy egészsége szempontjából . A CDP-kolinhoz hasonlóan az Alpha GPC is képes növelni a kolint közvetlenül az agyban. Az acetilkolin a GH (növekedési hormon) termeléséhez is társul. Az edzés előtti 600 mg-os dózist alkalmazták klinikai vizsgálatokban, amelyek az Alpha GPC-használat és az emelkedett GH-szint összefüggését vizsgálták.BrainMax Pure Organic Yerba Maté - Brainiac

agyi hajtogatott

Pillanatkép 2020-11-17, 9.23.35

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BrainMax
Súly: 3 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz