BrainMax CéBéDé Gummies 25 mg, 30 zselés cukorka

Kód: CEBEDE9949
14 170 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Nagyon erős teljes spektrumú CéBéDé olaj, amely számos más hasznos kannabinoidot és terpént is tartalmaz. A zselés cukorkák praktikus formájának köszönhetően nincs gond a kenderolajok adagolásával vagy tipikus keserű ízével. Minden cukorka 25 mg CéBéDét tartalmaz.

Cukorkákízek: málna , eper , mangó , mész . Minden csomag ezen ízek keverékét tartalmazza.

A CéBéDé alkalmas fájdalom, stressz, gyulladás, alvás vagy szorongás kezelésére. A termék nem tartalmaz glutént, és alkalmas vegánok számára.

Részletes információ

Termék részletes leírása

BrainMax CéBéDé Gummies 25 mg, 30 zselés cukorkával

Használja egyszerűen és élvezettel a CéBéDé erejét! A BrainMax CéBéDé Gummies tisztán természetes termék, amely a gyártás során a kannabinoidok és a terpének kivételes kombinációját érte el, hogy fokozza az emberi test pozitív előnyeit. Minden cukorka 25 mg nagyon erős, teljes spektrumú CéBéDé-t tartalmaz, amely természetesen kötődik más kannabinoidokhoz, mint például a CBN, a CBV, a CBC és mások. Flavonoidokat , fenolokat és vitaminokat is talál benne.

Haladás az adagolással

A CéBéDé felhasználók alkalmazását gyakran elbátortalanította az olajok pipettával történő alkalmazása, valamint a sajátos kenderíz, amelynek egyszerűen nem kellett mindenkinek ülnie. Ennyi, de most vége! A zselés cukorkáknak köszönhetően ízlelőbimbói nem érintkeznek a kenderrel, ehelyett a cukorkák kellemes gyümölcsízűek, ráadásul könnyedén kiválaszthatja az optimális adagot a maximális hatás érdekében.

cbd-gummies-infographics-brainmarket-cz
cbd_tvrzeni_infografika_brainmarket_hu

Nincs pszichotróp hatás! A növényekből csak a legjobbakat vesszük!

A CéBéDé szedésekor nem kell aggódnia a hírhedt TéHáCé kannabinoidból ismert pszichotrop hatás miatt. A CéBéDé vagy a CéBéGé kannabinoidok nincsenek kábító hatással a testre és a pszichére. Termékeink használata közben nem fogja érezni a nem kívánt változásokat tudatállapotában, és nem kell félnie a volán mögé üléstől vagy a rendőrségtől.

A CéBéDé (kenderolaj) egészségre vonatkozó állítása

 • Normális szívműködés - immunrendszer.
 • Normál bőrállapot.
 • Gyulladáscsökkentő faktor.
 • Normális vércukorszint.
 • A szív- és érrendszer normál aktivitása - koleszterinszint.
 • Az izmok és az ízületek normális aktivitása.
 • Természetes védekezés - immunrendszer.

* A kenderolajra vonatkozó egészségre vonatkozó állítások az élelmiszerekkel kapcsolatos tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állításokról szóló, módosított 1924/2006 / EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (a továbbiakban: 1924/2006 / EK rendelet) alapján.

Hogyan működik a CéBéDé?

A kannabinoidok testünkre gyakorolt hatásmechanizmusa összehasonlítható lenne az endcanabinoid rendszer (ES) zárjainak feloldásával, ahol a kannabinoidok kulcsok, az ES receptorok pedig zárak. A CéBéDé vagy a CéBéGé használatával kulcsokat engedünk a testbe, amelyek feloldják a sejtekben lévő zárakat - receptorokat. Ez az egész receptor-hálózat képezi az endokannabinoid rendszerünket (ES), amely a tudományos ismeretek szerint a hangulattól, a memóriától, a motoros funkcióktól kezdve az immunrendszer működésén , a szaporodáson, a csontnövekedésen át a fájdalom, az étvágy vagy az alvás érzékeléséig mindent érint. Az EK fő feladata a szervezet belső egyensúlyának fenntartása. A legfrissebb tanulmányok szerint a CéBéDé és a CéBéGé az, amely az endokannabinoid receptorok hatására segíti a szervezet belső egyensúlyának helyreállítását.

Hogyan működik a CBG

Kinek szól a CéBéDé?

A CéBéDé alkalmas fájdalom, stressz, gyulladás, alvás, szorongás vagy kognitív egészség kezelésére.

Alapvető tulajdonságok

 • Organikus és vegán alapanyagok.
 • Az EU-ban gyártott termék.
 • Kannabinoidok és terápiás terpének készítése a testre és az elmére gyakorolt maximális hatás érdekében.
 • 750 mg teljes spektrumú CéBéDé (25 mg egy cukorkában).
 • egyéb kannabinoidokat is tartalmaz, mint például CBN , CBV , CéBéGé , flavonoidokat és fenolokat

Adagolás

Fogyasszon 1-2 cukorkát fél órával lefekvés előtt, vagy a nap folyamán bármikor, ha szükséges (pl. Fájdalom). 24 órán belül ne haladja meg a 70 mg-ot .

Kinek szól a BrainMax CBD?
Csomagolás
 
30 zselés cukorka
 
Összetevők: cukor, tápióka szirup, víz, pektin, természetes aroma, kannabidiol, tejsav, citromsav, természetes színezékek (gyümölcsökből, kurkuma, spirulina és zöldségek). A termék egyenetlen ízkeveréket tartalmazhat.
 
 
Tétel mérete: 1 zselés cukorka
Összeg
1 cukorkában
% RHP *
CéBéDé 25 mg ***
Kalória 15 ***
Teljes cukortartalom 2 g ***
Hozzáadott cukor 2 g ***
* a napi jövedelem referenciaértékének% -a
 
További információk: A TÁHáCé tartalma legfeljebb 0,15%. A CéBéDé termékek törvényi határa 0,3%. Fogyasztás után korlátozások nélkül vezethető a gépjármű. A terméket 3 akkreditált laboratóriumban tesztelik (1x a gyártó, 2x kontrollvizsgálat). A termék hordozóolaja a kender.
 
Figyelem: A CéBéDé olajat terhesség és szoptatás alatt kerülni kell. Az Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia 2018-as tanulmánya arra figyelmeztette a nőket, hogy a terhesség alatt kerüljék a marihuánát, a gyermek fejlődését veszélyeztető lehetséges kockázatok miatt. Bár a tanulmány a TéHáCé pszichoaktív anyagra összpontosított, nem ismert, hogy a CéBéDé hogyan befolyásolja a magzat egészségét, így jobb lesz, ha a CéBéDé kezelést a szülés utáni időszakra hagyja. (Pontosabban a szoptatás után).

A CéBéDé nem alkalmazható például bizonyos típusú epilepszia kezelésére használt gyógyszerekkel. A CéBéDé gátolja a citokróm P450 (CYP450) nevű enzimet, amelyet bizonyos gyógyszerek metabolizálnak. A CYP450 befolyásolásával a CéBéDé vagy növelheti ezeknek a gyógyszereknek a toxicitását, vagy csökkentheti ezek hatékonyságát. Egyéb gyógyszerek, amelyekkel szokatlan reakció várható egyidejű alkalmazás esetén, és A CéBéDé-vel előzetesen konzultálnia kell orvosával:

 • Antiaritmiás szerek, például kinidin.
 • Görcsoldók - Tegretol (karbamazepin) és Trileptal (oxkarbazepin).
 • Gombaellenes szerek - Nizoral (ketokonazol) és Vfend (vorikonazol).
 • Antipszichotikumok - Orap (pimozid).
 • Atipikus antidepresszánsok - Remeron (mirtazapin).
 • Benzodiazepin nyugtatók - Clonopine (klonazepam) és Halcion (triazolam).
 • Immunszuppresszív gyógyszerek - Sandimmune (ciklosporin).
 • Makrolid antibiotikumok - klaritromicin és telitromicin.
 • Gyógyszerek migrén kezelésére - Ergomar (ergotamin).
 • Opioid fájdalomcsillapítók - Duragesic (fentanil) és alfentanil.
 • Rifampin-alapú gyógyszerek a tuberkulózis kezelésére.
Ha ezeket a gyógyszereket szedi, ez nem azt jelenti, hogy le kell mondania a CéBéDé szupportív kezeléséről. Ezen interakciók közül sok enyhe és nem igényli a kezelés kiigazítását.
 
Gyakran elegendő a CéBéDé-t több órán át szedni a gyógyszer adagjától.
Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.

Nem helyettesíti a változatos étrendet. Tartsa távol gyermekektől.

Tárolja száraz és hűvös helyen.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: CBD cseppek (CéBéDé + CéBéGé)
Súly: 0.2 kg
Csomag mérete: 30 cukorka
Egyének megoldására: Úzkost, stressz, Fájdalom, Alvás
Forma: Cukorka
Tartalom CéBéD/G/N: 25 mg
Típus: CéBéDé
Csomag tartalma: 30 cukorkák
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés