BioBrush - Fogkefe - Felnőtt

Kód: 16109/MOD 16109/RUZ 16109/ZEL 16109/BIL 16109/CER 16109/SED Kérjük, válasszon változatot
1 295 Ft 1 295 Ft-tól - - - –15 % - - akár: –15 %
bily
1 295 Ft 1 295 Ft-tól - - - –15 % - - akár: –15 % 1 295 Ft 1 295 Ft 1 295 Ft 1 100 Ft 1 295 Ft 1 295 Ft 1 100 Ft-tól
Raktáron (3 ks) Raktáron (3 ks) Raktáron (3 ks) Raktáron (3 ks) Raktáron (1 ks) Raktáron (1 ks) Kérjük, válasszon változatot
Változat

A "biokefe" ökológiai ecsetünk bioplasztja a fafeldolgozó ipar maradványaiból készül, amelyeket egyébként elégetnének.

Részletes információ

Termék részletes leírása

BioBrush - Fogkefe - Felnőtt

 • Természetes erőforrásokból készül.
 • Nincs káros lágyító.
 • Biológiailag lebontható

Mi olyan organikus a fogkefében?

A "biokefe" ökológiai ecsetünk bioplasztja a fafeldolgozó ipar maradványaiból készül, amelyeket egyébként elégetnének.

A faipari maradványokat általában elégetik, de a biokefe értelmesebb felhasználást talált számukra: elhanyagolható szénlábnyomú fogkefe gyártása. Ökológiai ecseteink és csomagolásuk csak nagyon kis százalékban tartalmaz fosszilis anyagokat.
Maga a bioműanyag és a termék csomagolása is a faipari hulladékból származik. A bioplaszt műanyagot elsősorban az ecset testén használják, a nylon sörték ricinusolaj alapján készülnek.

Egészség

 • Természetes lágyítókat használunk a bioműanyagok előállításához. A nehézfémek aránya a fogkefék színezéséhez használt pigmentációban elhanyagolható.
 • Természetes ricinusolaj alapú nylonot használunk az ecset sörte gyártásához. Független fogorvosok szerint a nejlon ideális, higiénikus anyag a fogápoláshoz.

Környezet

 • A fosszilis anyagok felhasználása a bioműanyagok, a sörték és a csomagolások előállításához minimálisra korlátozódik (faanyagmaradványokat használunk termeléshez, amelyek egyébként elégetnének).
 • A fa fenntartható erdőgazdálkodásból származik (tanúsítvány rendelkezésre áll).
 • Mivel a fogkefeink csak nagyon kis mennyiségű fosszilis anyagot tartalmaznak, széndioxid-lábnyomuk életük végén elhanyagolható.
 • Az égés által termelt hőenergia felmelegíti a háztartásokat.
 • biológiai lebonthatóság *   - A fogkefeinkben használt festékek megfelelnek a ČSN EN 13432 szabványnak. A bioműanyag a ČSN EN ISO 14855 szabványnak megfelelően biológiailag lebontható, és díjnyertes csomagolásunk még komposztálható is.

Eredet

 • Ökológiai fogkefénk Németországban készül.

Megtisztítja rendesen?

A biokefe fejlesztésénél független fogorvosok, kutatóintézetek és gyártók ajánlásait vették figyelembe.

biobrush-zahnbürste
 • Egyenes vágású sörték
  A végén lévő egyenes, lekerekített sörték a leghatékonyabbak, mert lehetővé teszik, hogy jól elérje a fogközi tereket. Gyártónk tudja, hogyan lehet megfelelően elérni a hiányosságokat. Nagyon fontos, hogy ne felejtsük el a fogselymet!
 • Keménység közepes vagy lágy
  Szakértők szerint a durva tisztítás kemény sörtékkel nem megfelelő, károsíthatja a zománcot és megsértheti az ínyt. Ezért puhább sörték ajánlottak.
 • Közepes és kicsi kefefej
  Maximalizálja a tisztító felületet és lehetővé teszi az összes fog elérését.
 • Többrétegű sörték
  A nagy varrási sűrűség jó tisztítási eredményt jelent. Fontos azonban a sörték közötti tér is, hogy gyorsan megszáradjanak, ami megakadályozza a baktériumok ülepedését.
 • Enyhén döntött kefefej
  megkönnyíti a moláris fogakhoz való hozzáférést.

Minden más csak a megfelelő technika kérdése! Folyamatosan mossa meg a fogait a kezeiben, miközben kíméli a természetet! És használjon fogselymet.

Hol álmodom?

Települési hulladék

A kommunális hulladékot elégetik, a hőhasznosítás eredménye a hő és az áram. Ha ilyen módon ártalmatlanítja a Biobrush-ot, nem károsítja a környezetet. Mivel nem tartalmaz fosszilis anyagot, szénlábnyoma elhanyagolható.

Sárga tartály

A megfelelő hely, ahol megszabadulhat a műanyagoktól és természetesen a bioműanyagoktól. A közönséges műanyagokat, például a PET-t vagy a PP-t a modern hulladék-válogató üzemekben válogatják és újrahasznosítják. A Bioplast még mindig kissé egzotikus elem, amelyet nincs mindenhol, és mindig független forrásként vesznek fel. Ezért gyakran maradványként vagy önkormányzati termékként kezelik, és elégetik.

A bioműanyagok növekvő népszerűsége és használata a jövőben oda vezet, hogy újrahasznosításuk gazdaságilag igazolhatóvá válik. Jelenleg megfelelő technikákat fejlesztenek és finomítanak. Tehát a fogkefénk nem csak nem hagy szén-dioxid-nyomot, hanem hamarosan újrahasznosítható is lesz.

Nem biohulladék

A biohulladék-tartályokat a szerves anyagok újrafeldolgozására használják komposzt létrehozása céljából, például mezőgazdasági felhasználásra. A legfontosabb kritériumok itt a tápanyagtartalom és a bomlás ideje. A bioműanyagok hosszabb ideig bomlanak, mint a szokásos szerves hulladékok, ezért nem szabad biohulladékba dobni. A bioműanyagok ártalmatlanítása jelenleg kihívást jelent a jövőben a hulladék-válogató üzemek számára. Eddig a legtöbbjüket válogatják és elégetik, bár jelentős szénlábnyom nélkül.

Hogy van a Biobrush?

A kefefej biológiailag lebontható. A ricinusolajon vagy a fekete szénen alapuló nylon sörték nem bomlanak le. Ezek együttesen az ecset teljes tömegének körülbelül 6% -át teszik ki. Higiénikus és biológiailag lebomló anyagok sörtéihez hasonlóan alkalmas anyag még nem létezik, legalábbis ipari szinten. Ezek a sörték tehát az ipari komposztálás nem bomló részeként maradnának.   Ezért dobja a fogkefét a kommunális hulladékba.

Mi van, ha a BioBrush a természetbe kerül?

A hagyományos műanyagok nem bomlanak le teljesen 400 év alatt,

A Német Szövetségi Környezetvédelmi Ügynökség 2013-as adatai szerint még rendkívül hosszú idő (> 400 év) után sem lesz teljes lebomlás.

A bioműanyagoknak viszont ennek az időnek a töredékére van szükségük a lebomláshoz.

Az ecset 94% -a az éghajlati viszonyoktól függően néhány éven belül kifehéredik. A nylon sörték még nem lebonthatók biológiailag. Amint megjelenik a higiénikus és biológiailag lebomló anyagból készült sörték technológiája, azonnal elkezdjük használni.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés