Hozzáállás - foszfátmentes mosogatógép tabletta, 26 adag

Kód: 13112
4 205 Ft –23 %
attitude mycka 1
4 205 Ft –23 % 3 245 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Az ATTITUDE tabletta nem tartalmaz foszfátokat. Természetes, egészségbarát, mégis hatékony választás a piszkos edények mosogatógépben történő mosására.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Hozzáállás - foszfátmentes mosogatógép tabletták

AZ ATTITUDE NATURE + technológiájú háztartási készülékek inspirálták a természet és a tudomány erejét; gondoskodik rólad, a családodról és az egész bolygóról. Rendkívül hatékony növényi összetevőkből készülnek, amelyek tisztító és frissítő erejüknek köszönhetően feldobják az egész házat.  

Az ATTITUDE tabletta nem tartalmaz foszfátokat. Természetes, egészséges és egyben hatékony választás a piszkos edények mosogatógépben történő mosására.

26 tablettát tartalmaz. A tablettát vékony filmbe csomagolják, amelyet használat előtt nem kell eltávolítani. Ez nem érintkezik a bőrrel, amikor a tablettát a mosogatógépre helyezik.

Mint más ATTITUDE termékeknél, a mosogatógép-tablettákban is 100% -ig biztos lehet abban, hogy csak egészségünkre nézve kedvező anyagokat tartalmaznak. Természetes forrásokból készül, hipoallergén és ökológiai. Több mint 95% biológiailag lebontható komponenst tartalmaznak. A mosogatógép edényei most már igazán tiszták lesznek!

Azt EcoLogo minősítést, amely együtt jár a hozzáállás márka elkötelezettségét a környezetbarát. A tanúsítás ugyanakkor garantálja, hogy az így megjelölt háztartási termékeket szigorú tudományos vizsgálatoknak és / vagy teljes körű ellenőrzéseknek vetették alá, hogy megfeleljenek a harmadik felek szigorú környezetvédelmi normáinak. További információ erről a tanúsításról.  
A káros anyagok (például foszfátok, optikai fehérítők, színezékek) hiányát független laboratórium vizsgálja.
Minden ATTITUDE termék nem tartalmaz állati összetevőket, és ezeket nem tesztelték állatokon. Az ATTITUDE tagja a világ legnagyobb nonprofit állatjogi szervezetének , a PETA-nak ("People for the Ethical Treatment of Animals").
100% -ban megújuló energiaforrásokat használnak az ATTITUDE termékek előállításához.
100% -ban újrahasznosítható csomagolás.

Csomagolás

416 g (26 adag)

Hozzávalók

5% -15% oxigénalapú fehérítő (nátrium-perkarbonát), <5% növényi nemionos felületaktív anyag, <5% enzim, nátrium-citrát, nátrium-klorid, nátrium-karbonát, nátrium-szilikát, glicerin.

Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude      Výrobky Attitude       Výrobky Attitude         Výrobky Attitude Výrobky Attitude

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai drogéria
Súly: 0.52 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: