Attitude - Babafolteltávolító spray, 800ml

Kód: 99297
2 505 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

Természetes termék, amely hatékonyan képes eltávolítani a foltokat a gyermek mosodájából. Használható minden színtartó mosáshoz és bármilyen hőmérsékleten. Csak permetezzen közvetlenül a foltra, mossa le és hagyja hatni a szennyeződés intenzitásától függően (1 -10 perc), majd mossa meg.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Attitude - Folteltávolító babaruhákhoz spray-vel

AZ ATTITUDE természetes folteltávolító a NATURE + technológiával inspirálta a természet és a tudomány erejét; gondoskodik rólad, a családodról és az egész bolygóról.   Rendkívül hatékony növényi összetevőkből készül.

Természetes termék, amely hatékonyan képes eltávolítani a foltokat a gyermek mosodájából. Használható minden színtartó mosáshoz és bármilyen hőmérsékleten. Csak permetezzen közvetlenül a foltra, dörzsölje és hagyja működni a szennyeződés intenzitásától függően (1 -10 perc), majd mossa le.

A tisztítószer csak hipoallergén összetevőket tartalmaz. A gyártó a termékeket alapos tesztelésnek vetette alá annak érdekében, hogy eltávolítsa az összes általános allergént a termék összetételéből.

Természetes erőforrásokból készült és ökológiai. Több mint 95% biológiailag lebomló komponenst tartalmaz.

Azt EcoLogo minősítést, amely együtt jár a hozzáállás márka elkötelezettségét a környezetbarát. A tanúsítás ugyanakkor garantálja, hogy az így megjelölt háztartási termékeket szigorú tudományos vizsgálatoknak és / vagy teljes körű ellenőrzéseknek vetették alá, hogy megfeleljenek a harmadik felek szigorú környezetvédelmi normáinak. További információ erről a tanúsításról.
A káros anyagok (például foszfátok, optikai fehérítők, színezékek) hiányát független laboratórium vizsgálja.
Minden ATTITUDE termék nem tartalmaz állati összetevőket, és ezeket nem tesztelték állatokon. Az ATTITUDE tagja a világ legnagyobb nonprofit állatjogi szervezetének , a PETA-nak ("People for the Ethical Treatment of Animals").
100% -ban megújuló energiaforrásokat használnak az ATTITUDE termékek előállításához.
100% -ban újrahasznosítható csomagolás.
Az ATTITUDE termékekben csak gondtalan összetevőket talál, kompromisszumok nélkül.  

Csomagolás

800 ml

Hozzávalók

víz, <5% növényi nemionos felületaktív anyag (mirisztil-glükozid, kaprilil-glükozid, lauril-glükozid), <5% enzimek (amiláz), propándiol, nátrium-glükonát.

Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude      Výrobky Attitude       Výrobky Attitude         Výrobky Attitude Výrobky Attitude

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai drogéria
Súly: 0.603 kg
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés