Attitude - Lágyító citromhéj illattal, 1000ml

Kód: 23098
2 390 Ft
Raktáron (2 ks)

Erősen koncentrált textilöblítő, amely természetes és egyben hatékony választás az egész család ruhaneműinek puhítására, bolyhosítására és finoman illatosítására. Kellemes és friss citromhéj illattal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Attitude - Lágyító citromhéj illattal

Erősen koncentrált textilöblítő, amely természetes és egyben hatékony választás az egész család ruhaneműinek puhítására, bolyhosítására és finoman illatosítására. Kellemes és friss citromhéj illattal.
A csomag 40 mosási adagra elegendő, ami több, mint az ilyen méretű csomagoknál szokásos.
Csakúgy, mint más ATTITUDE márkájú termékeknél, 100% -ig is támaszkodhat erre az öblítőre, hogy csak az egészségünkre nézve kedvező anyagokat tartalmaz.
Alacsony hőmérsékleten is nagyon jól működik. Használható természetes és szintetikus anyagokon. Alkalmas mind fehér, mind színes ruhákhoz.
Természetes forrásokból készült, ökológiai, hipoallergén.
Több mint 95% biológiailag lebomló komponenst tartalmaz.
100% -ban újrahasznosítható tartály.

Azt EcoLogo minősítést, amely együtt jár a hozzáállás márka elkötelezettségét a környezetbarát. A tanúsítás ugyanakkor garantálja, hogy az így megjelölt háztartási termékeket szigorú tudományos vizsgálatoknak és / vagy teljes körű ellenőrzéseknek vetették alá, hogy megfeleljenek a harmadik felek szigorú környezetvédelmi normáinak. További információ erről a tanúsításról.  
A káros anyagok (például foszfátok, optikai fehérítők, színezékek) hiányát független laboratórium vizsgálja.
Minden ATTITUDE termék nem tartalmaz állati összetevőket, és ezeket nem tesztelték állatokon. Az ATTITUDE tagja a világ legnagyobb nonprofit állatjogi szervezetének , a PETA-nak ("People for the Ethical Treatment of Animals").
100% -ban megújuló energiaforrásokat használnak az ATTITUDE termékek előállításához.
100% -ban újrahasznosítható csomagolás.

Az ATTITUDE termékekben csak gondtalan összetevőket talál, kompromisszumok nélkül.  

Csomagolás

1000 ml

Hozzávalók

kókuszdióból származó kationos felületaktív anyagok (5-15%), természetes forrásokból származó illatok (<5%), víz (> 30%).

Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude       Výrobky Attitude      Výrobky Attitude       Výrobky Attitude         Výrobky Attitude Výrobky Attitude

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ökológiai drogéria
Súly: 1.3 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés