08.08.2022-től 14.082022-ig szabadságon vagyunk, csak e-mailben vagyunk elérhetők. Köszönjük megértést.

Ancient + Brave - True MCT (közepes láncú trigliceridek), 500ml

Kód: 23836
13 845 Ft
Jelenleg nem elérhető
A tétel elfogyott…

A valódi MCT prémium, szűz tiszta MCT zsír, amelyet csak a kiválasztott kókuszdióból izolálnak, CSAK 100% tiszta vízgőz felhasználásával. Ez azt jelenti, hogy nem használnak kémiai oldószereket és extrakciós módszereket, amelyek nemkívánatos anyagok nyomát hagyják maguk után. Az igényes szelekciónak alávetett kókuszdiót 100% -ban fenntartható módon termesztik az ökológiai gazdálkodásban. Ennek eredményeként megőrzik az abszolút tisztaságot, egyedi tulajdonságokat és a környezet iránti tiszteletet, ellentétben a pálmaolaj-termékekkel.

Részletes információ

Gyors szállítás
Gyors szállítás
Valóban raktáron vannak a termékek.
Professzionális tanácsadás
Professzionális tanácsadás
Tapasztaltak vagyunk. Szívesen adunk tanácsot!
Teszteljük azt, amit árulunk
Teszteljük azt, amit árulunk
A termékek magas minőségét ellenőrizzük.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás
33 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Termék részletes leírása

Ősi + Bátor - Igaz MCT (közepes láncú trigliceridek)

A valódi MCT prémium, szűz tiszta MCT zsír, amelyet csak a kiválasztott kókuszdióból izolálnak, CSAK 100% tiszta vízgőz felhasználásával. Ez azt jelenti, hogy nem használnak kémiai oldószereket és extrakciós módszereket, amelyek nemkívánatos anyagok nyomát hagyják maguk után. Az igényes szelekciónak alávetett kókuszdiót 100% -ban fenntartható módon termesztik az ökológiai gazdálkodásban. Ennek eredményeként megőrzik az abszolút tisztaságot, egyedi tulajdonságokat és a környezet iránti tiszteletet, ellentétben a pálmaolaj-termékekkel.

A True MCT a két legfontosabb MCT-frakció C8 és C10 tiszta izolátumát tartalmazza 3: 2 optimalizált arányban = 60% C8-frakció és 40% C10-frakció. Ez a két típusú MCT zsír rendelkezik a legjelentősebb tulajdonságokkal a sejtenergia-termelés, a ketonok test általi használata, a felesleges zsírégetés és a nemkívánatos folyamatok elnyomása tekintetében. Nem véletlen, hogy ez a két fontos MCT-zsír megtalálható az emberi kolosztrumban és az anyatejben.
  • MCT C8 (kaprilsav): FAST RELEASE ENERGY = gyors és stabil ATP energia, zsírraktárakban történő tárolás nélkül
  • MCT C10 (kaprinsav): KÖZÉP-GYORS KIBOCSÁTÁS ENERGIA + EGÉSZSÉGGÁTLÓ = közepesen gyors és stabil energia-ATP + vitalitás és ellenállás
A True MCT C8 és C10 kiváló szupertiszta anyagcsere-zsír, amelyet energiával látnak el a test és az agy számára. A C8 frakció nagy sebességgel szívódik fel, a C10 frakció közepes sebességgel, a 3: 2 kölcsönös ideális arány garantálja az optimális használhatóságot. Ez a fajta zsír (MCT = közepes láncú trigliceridek) energiát szolgáltat, fenntartja a jóllakottság érzését, és ugyanakkor tulajdonságainak köszönhetően közvetlenül részt vesz a sejtenergia előállításának folyamatában. Így nem raktározódnak zsírsejtek formájában. Így abszolút ideális energiaforrás arra az esetre, ha a normális étrendet a zsír lebontása vagy az időszakos éhezés részeként szeretnénk pótolni.

MI A KÜLÖNBSÉG?

+ Prémium termék
+ Superpure MCT zsírok közvetlenül a fenntartható ökológiai gazdálkodásból származó kókuszdióból
+ A C8 és C10 tiszta frakciók úgynevezett aranyaránya = 3: 2 (gyors felszabadulás: közepesen gyors felszabadulás)
+ C8 és C10 = két előny egyben = Teljesítmény és egészség
+ Etikus és környezetbarát termelés (fenntartható - biogazdálkodás)
+ Szigetelés CSAK 100% tiszta vízgőzzel
+ NO pálmaolajból, ami táplálkozás szempontjából nagyon megkérdőjelezhető, és túltermelése károsítja a környezetet
+ NO szigetelés oldószerekkel és vegyszerekkel (a legtöbb termék elérhető a piacon)
+ Nagy használhatóság, szagtalan, szagtalan
+ 100% természetes összetétel
+ GMO mentes
+ Gluténmentes
+ Cukormentes
+ NINCS nagy agrárvállalkozás
A True MCT optimalizált 3: 2 arányú (C8: C10) és a piacon lévő többi versenytárs termék összehasonlítása
Termelő
Tartalom
frakciók C6
C8-frakciók tartalma C10-frakciók tartalma C12-frakciók tartalma
C14 + C16 + C18 frakciók tartalma
Elkülönítési módszer
Ősi + Bátor Igaz MCT - 60% 40% - - Gyengéd gőzszigetelés
1. márka
MCT olaj
- 53% 39% 8% - Nincs garancia
2. márka
MCT olaj
- 100% - - - Elkülönítés kémiai oldószerekkel
3. márka
MCT olaj
Nem meghatározott Nem meghatározott Nem meghatározott Nem meghatározott Nem meghatározott Nincs garancia
Kókuszolaj 3% 7% 8% 49% 33%

MIÉRT HASZNÁLJA AZ IGAZ MCT-t?

Ha belefoglalja a True MCT-t (optimálisan a Kávé + Kollagén vagy Kakaó + Kollagén kombinációjában), akkor természetes és kíméletes módon támogatja a ketogén folyamatokat. A szénhidrátok és zsírok drasztikus csökkentésén (és a helytelen választáson) alapuló ketogén étrendektől eltérően azonban nem fogja pusztítani a testet, éppen ellenkezőleg. Az MCT energiaforrásként támogatja a fizikai és szellemi teljesítményt is - jól érzi magát, de a nem kívánt teltségérzet nélkül.
+ Ösztönzi, táplálja és újjáéleszt
+ Meghosszabbítja a szakaszos böjt időtartamát (Bátor módszer)
+ Alkalmas diétára, keto étrendre és paleo diétára
FEJEZETES GYORSÍTÁS - A SÚLY ÉS A VITALITÁS OPTIMÁLÁSA
Használja a True MCT-t önmagában vagy szakaszos böjt részeként az úgynevezett bátor módszer szerint. Az időszakos böjt egy nagyon régi étkezési módszer, amely azon alapszik, hogy egy nagyobb időablakot étkezés nélkül és kevesebb étellel töltsön el. A Bátor módszer szerzőinek kutatása és személyes tapasztalata egyértelműen azt mutatja, hogy az időszakos böjtnek egyértelmű pozitív hatása van a fizikai és mentális állapotra, a súly optimalizálására, az anyagcsere optimalizálására és a mentális képességekre. A szakaszos böjtnek köszönhetően szó szerint visszaállíthatja az anyagcserét - lehetővé téve a test számára, hogy szünetet tartson az állandóan emészthető ételekben, teret engedünk a regenerálódásnak. Ez minden szempontból jelentősen megnöveli állapotát.

Ez a fajta étrend különösen alkalmas egy mozgásszegény munkát végző modern ember számára, és mindenekelőtt igaz, hogy mindenféle drasztikus étrenddel ellentétben semmilyen módon nem pusztítja a szervezetet. A súly optimalizálása a szakaszos böjt örvendetes mellékhatása, de nem ez az egyetlen célja. Ennek célja az általános fizikai és mentális állapot erősítése.
Megszakított gyors és bátor módszer
A Bátor módszer a szakaszos böjt sajátos típusa, amely mindenki számára megfelelő, de különösen ülő munkamódszerrel rendelkező egyének számára, ill. 30 évesnél idősebb személyek számára, amikor a kor előrehaladtával helyénvaló a terméket megelőzően alkalmazni a fontos kötő aminosavak (bőr, szalagok, ízületek) kiegészítésére. Noha egyes böjtprogramok túlságosan megterhelőek, a Bátor módszert mindennapi használatra tervezték, bárki más, bonyolult előkészületek nélkül.
A cél:
+ Optimalizálja a testsúlyt
+ Segíti az anyagcserét a kötőszövetek, a bőr és az ínszalagok helyreállításában és megújulásában
+ Segíti az anyagcserét a tisztításban
+ Fizikailag és mentálisan jobban érzi magát
+ Meg kell erősíteni a mentális állapotot
Hogyan kell csinálni
Ha legutóbb 19: 00-kor ettél, és reggel 7: 00-kor ettél még egy ételt, az nagyszerű - 12 órája böjtölsz. Javasoljuk ennek az időtartamnak a meghosszabbítását 14-16 órára. És ismételje meg 3-7 napig a héten. Az éhségérzet elkerülése érdekében csak keverékeinket használja. Nagyon tisztességesen kielégítenek és segítenek az anyagcserében hosszú ideig működni, nem kívánt ingadozások nélkül. Nekik köszönhetően jobban fogod érezni magad.
Módszer
Utolsó könnyű étkezés este 19: 00-kor, majd reggeli helyett reggel:
Alapkeverék: 2 teáskanál   Kávé + kollagén   vagy   Kakaó + kollagén , majd adjunk hozzá 1-2 teáskanál igaz MCT-t + 250 ml forró vizet, és keverjük néhány másodpercig.
A keverék 1-2 teáskanál fűben táplált valódi kollagénnel dúsítható, ha nagyobb fűfogyasztásra van szükség táplált kollagénnel.
- A következő étkezés legkorábban 9: 00-kor
- Fokozatosan lépjen 11: 00-ra
Megjegyzés: Az időszakos böjt jelenleg a világ egyik legegészségesebb és legkíméletesebb módja a fogyásnak, a vitalizálásnak és az anyagcsere optimalizálásának ( 1 , 2 , 3 ). A szakaszos böjt ebben az időszakában a test optimális helyet kap az újraindításhoz, a vitalizáláshoz és a méregtelenítéshez. A bátor módszeren belül szelíd és egészséges keto étrend rendszeres időközönként 14-16 órán át, kiegészítve klasszikus kiegyensúlyozott étrenddel, vagyis a nap folyamán az egészséges komplex étrenddel = hosszú távon az arany középút.

Az Ancient Brave márkáról

Az Ancient Brave segítségével megengedheti magának a kristálytiszta és egyben maximálisan hatékony termékek luxusát, a hatékony étkezésről szóló ősi ismeretek alapján. Etikus és egészséges alternatívát kínálnak a radikális étrend jelenlegi trendjéhez, amelyek hosszú távon pusztító hatással vannak a szervezetre. Az Ősi Bátor természetes módon és az egészség károsítása nélkül optimalizálja a testsúlyt, de újraindítja az optimális fizikai és mentális állapotot is. A prémium brit márka minősége mögött két sikeres nő áll: Annelie Whitfield, az elismert hollywoodi kaszkadőrnő, aki az elmúlt 15 évben természetgyógyászattal és gyógynövényes gyógyszerekkel foglalkozik, valamint Kate Prince, tapasztalt médiaszakember. Az Ancient Brave márka jelenleg a brit piac egyik abszolút vezetője a minőségi és igényes ügyfelekre összpontosító prémium kategóriában.

Csomagolás

500 ml

Adagolás

5-10 ml naponta. Keverjen bele egy választott italt vagy turmixot, vagy használjon kanállal. A problémamentes emésztés érdekében javasoljuk, hogy kezdje fél 5 ml-es adaggal, és fokozatosan növelje napi 10 ml-re. A csomag 50 teljes adagot tartalmaz.

Értesítés

Hűvös, száraz és sötét helyen, gyermekektől elzárva tárolandó. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekek, terhes és szoptató nők, konzultáljon orvosával.

Hozzávalók

60% C8 és 40% C10 - közepes láncú trigliceridek (MCT). 100% -ban fenntartható kókuszdióból nyerik.

MCT-t tartalmazó étrend-kiegészítő (60% C8 + 40% C10).

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Célok
Súly: 0.55 kg
Térfogat: 500 ml
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:

Kérjük, jelentkezzen be újra

Sajnáljuk, de a CSRF token valószínűleg lejárt. A legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében kérjük, jelentkezzen be újra. Megértését köszönjük.

Köszönjük a megértést.

Bejelentkezés