Alcyone Infra Special rézzel bevont

Kód: 99180
Nincs értékelés
247 965 Ft
Raktáron (2 ks)
Várható kézbesítés:
26.10.2021

Az energetikai környezet minősége hosszú távon jelentős hatással van az életminőségre. Különösen a városokban azonban az elektromágneses szmog szintje sokszor magasabb, mint a Föld bolygó és az univerzum által létrehozott természetes szint.

A cseh Alcyone készülékek módot kínálnak a környezet általános harmonizálására az elektroszmog negatív hatásainak kiküszöbölésével .

Minden darab eredeti a maga módján, egyedi kézzel készített .

A szabvány feletti kialakításnak köszönhetően ez az exkluzív modell 40% -kal növeli a harmonizációs tulajdonságokat, és ez különösen az energia védelmére alkalmas modell.

Az alcyone érdekes lehet az egyének számára, akik érdekeltek az elektroszmog negatív hatásainak enyhítésében , a test energiarendszereinek összehangolásában , a relaxációban , a regenerációban , a fáradtság és a stressz elleni küzdelemben , valamint a mély meditációban .

Részletes információ

Termék részletes leírása

Alcyone: az elektroszmog hatásának megoldása cseh feltaláló kezéből

A városokban a műszakilag előállított elektroszmog szintje több mint egymilliószor magasabb, mint a természetes elektromágneses sugárzás. Testünket folyamatosan elektromágneses stressz éri, amelynek hatásait jelenleg még nem vizsgálják teljes mértékben. Az elektroszmog sugárzott energiája közvetlenül arányos a frekvenciával. Ha megváltoztatjuk a frekvenciát, akkor megváltoztatjuk az energia minőségét is. És Alcyone pontosan ezt teszi.  

Ennek köszönhetően mindent érinthet, ami elérhető távolságban van: a talajt , a vizet , az ételt , a növényeket , az állatokat és különösen az egészséget .

Az Alcyone Infra Special rézzel bevont tömör bronz testből készül , felületi felülettel, és három rezonáns áramkörrel van ellátva. Minden irányban legfeljebb 120 méteres területen működik *. Úgy tervezték, hogy mérsékelje az elektromágneses sugárzás ( WI-FI , BTS adó, mobiltelefon , háztartási készülék) negatív hatásait, és semlegesítse a geopatogén és pszichoszomatikus zónákat.   Ezenkívül úgy is viselkedhet   megbízható energiavédelem   és így segíthet a szervezet regenerációjában .

Ezt a modellt nagyobb tárgyakhoz tervezték, nagy vagy rendkívül nagy terheléssel .
Kizárólag más nemes kivitelben kínáljuk ezt a modellt, nevezetesen ezüstöt és aranyat , amelyek tovább javítják annak egyes tulajdonságait.

* A tartomány tájékoztató jellegű, mindig a terhelés mértékétől, intenzitásától és típusától függ.

ac_special_coper
Réz és Hugo

Javasolt felhasználás:

  • Helyezze Alcyone-t az otthon közepére.
  • Az alul található intenzitásszabályozónak köszönhetően szükség szerint beállíthatja a frekvenciák intenzitását.
  • A használat kezdetén javasoljuk az intenzitásszabályozó beállítását, hogy a diódák fénye minimális legyen.
  • 3-7 nap alatt fokozatosan növelje az intenzitást a maximumra, vagy az Ön számára kellemes szintre.
  • Ha a hatás túl magas, akkor csak az első (átmenő) csatlakozón keresztül csatlakoztathatja az Alcyone-t a földdugóra. Az Alcyone-t csak a földkéregből a földkábelen keresztül áramoltatja. Ez alacsonyabb intenzitású védőgátat hoz létre, hogy az érzékeny egyének ne érezzék "túlterheltnek" az energiát.
  • Az Alcyone 30% -on dolgozik anélkül, hogy csatlakozna a hálózatra.
  • Ne tegye Alcyone-t közvetlenül a hálószobába.

20 év a termék élettartama

Az Alcyone gyártó legalább 20 éves élettartamot állapít meg.

Tanúsítvány

Az Alcyone-t akkreditált ITC vizsgálati laboratórium tanúsítja.

5 év garancia

Normál feletti 5 éves garancia a készülék tökéletes működéséhez.

Műszaki adatok:

Méretek : szélesség - 11 cm, magasság: 9 cm, súly: 1200 g
Rezonáns áramkörök száma : 3
Diódák száma : 13 (2 fehér LED, 3 narancssárga LED, 4 infra, 4 UV)
Corpus:  
galvanizáltan kezelt bronz öntvények, rézzel bevont
Tápellátás :
elektromos csatlakozó
A csomag tartalmazza : hálózati adapter, használati utasítás


Technikailag ez egy áramellátással hangolt, csillapított, állítható rezonáns áramkör, amely gömb alakú energiamezőt bocsát ki. A ČSN EN 55022 szabvány szerint ezek a 30 és 1000 MHz közötti frekvenciák. A kisugárzott mező legmagasabb szintje, 23,80 dBμV / m, 954,4 MHz frekvencián érhető el, amely egyben a legmagasabb sugárzott frekvencia is.
A készülék megfelel a ČSN 5502 6. sz. B követelményeinek, és 100–240 V / 12 V DC váltóáramú hálózati adapterrel működik.


A maximális felhasználás érdekében javasoljuk, hogy az Alcyone-t folyamatosan csatlakoztassa. Az Alcyone fogyasztása minimális teljes teljesítmény mellett ( kb. Havonta 10 CZK ), üzemi feszültsége pedig 12 V DC.

Felhívjuk figyelmét, hogy az Alcyone Infra és Infra Special modelleknél a piros infravörös LED-ek csak nagyon gyengén világítanak, ha be vannak kapcsolva.

Csehországban készült.

Alcyone családi vállalkozásban gyárt, ahol a legmagasabb minőséget felügyeli.

Vásárlásával a cseh erdőket is támogatni fogja # fa megrendelésre!

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Elektronikus eszközök
Súly: 2 kg
Gyártó: Alcyone Popelka

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz